Septum rahim perdesi olan var mi? Acil yardim!

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
37
Dün gittiğin hastahanede hsg film çekildim tüplerde bir sorun yokmus şükür ama hafif perde var dedi doktor pek önemsemedi doktora üç defa tekrarladim perde var dediniz ne yapılması gerekiyor diye önemli değil o diye geçiştirdi internetten araştırdım septum yani rahim perdesi Histereskopi ile alinabiliyormus eğer alınmazsa gebe kalmayı planlayan kişilerde gebelik elde edilemiyormus edilse bile düşük ile sonuclaniyormus aranızda böyle bir rahatsızlığı olup doğum yapan yada tedavi gören var mi?

Merhaba aynı durum bendede mevcut hamile kalmadan önceki doktor kontrollerimde hiç bir doktor bu durumdan bahsetmedi sonra hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve doktor kürtaj yaparken rahmin kalp şeklinde olduğunu görmüş bende o günden beri sürekli soruyorum operasyon geçireyim mi bebeğin kalbi bu yüzden mi durdu diye ama yok diyor doktor bununla Alakası olduğunu söyleyemem en az iki düşük yaptıktan sonra istersen operasyon geçirirsin dedi bende anlamadım yaniii

Teşekkür ederim acaba sonuçlarımı başka bir doktora gostersemmi bilemedim iki düşük yaşadım korkuyorum da

Bence göster başka doktora da ama hafifse gerek olmaz inşallah çünkü bu perdenin de dereceleri varmış belki gerek kalmaz

Hiç beklemeyin histeroskopi olun istanbulda iseniz Yücel karaman bir numara. Bana da çok küçük bir perde var dediler 2 sene boşuna bebek yapmaya uğraştım zaman kaybettim. Ameliyat sonrası hemen gebe kaldım bir an önce çocuk düşünüyorsanız ameliyat olun çok basit bir operasyon acısız ağrısız

Dün yine gittim doktora ameliyat gerekiyorsa yapın diye kafiyeyi kaplamıyor çok az dedi bilmiyorum doktor gerek olmadığını söyledi sizde böyle söyleyince kafam karıştı histereskopinin yan etkileri var mi peki

Canim başka hiçbir sorun yok muydu sadece ufak bir perde mi

Pıhtılaşma da var bende. Gebelikte iğne kullanıyorum. Benim kadın doğumcum bana dedi ki çok ufak bir perde etkilemez hamileliği hamile kalabilirsin. Fakat ben 2 sene hamile kalamadım. Sonra rahim filmi çekildim prof a gönderdim y shape perde çıktı. Bu konuda ne yazık ki kadın doğumcu lar çok net karar veremiyorlar. Profa görünün.

Benim ilk doktorum alalım ondan olmuyor dedi.doktor değişmek zorunda kaldım ikinci doktorum çok hafif hiç gerek yok dedi

Gitmedigim doktor kalmadı inanırmışım profesöründen tut normal doktora kadar üç kere hsg çekildim biri de bana perde var demedi takı devlet hastahanesinde çekilene kadar o doktorda pek perdeyi onemsemedi ne yapacagimi bende artık bilmiyorum ankaradayım güveneceğim bir doktor yok kafam artık allak pullak

Git ameliyat olmak istiyorum de.histeriskopi.yada özelden birini ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…