- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 37
-
- Konu Sahibi bahtsizdomates
Teşekkür ederim acaba sonuçlarımı başka bir doktora gostersemmi bilemedim iki düşük yaşadım korkuyorum daMerhaba aynı durum bendede mevcut hamile kalmadan önceki doktor kontrollerimde hiç bir doktor bu durumdan bahsetmedi sonra hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve doktor kürtaj yaparken rahmin kalp şeklinde olduğunu görmüş bende o günden beri sürekli soruyorum operasyon geçireyim mi bebeğin kalbi bu yüzden mi durdu diye ama yok diyor doktor bununla Alakası olduğunu söyleyemem en az iki düşük yaptıktan sonra istersen operasyon geçirirsin dedi bende anlamadım yaniii
Bana dediği çok hafifmis önemsiz dedi ama kafamda hep bir soru işareti yinede başka doktora gostereyim yoksa kafam rahat etmeyecekBence göster başka doktora da ama hafifse gerek olmaz inşallah çünkü bu perdenin de dereceleri varmış belki gerek kalmaz
Banada aynısını söyledi önemsiz dedi biraz olsun rahatladım teşekkürlerBendede var ilk doktorum histeroskopi dedi doktor değiştim yeni doktor hafif var gerek yok dedi
Yeni doktorum dediki fazla olsa dolaylı olarak gebeliğe engel olur diyebiliriz az olduğu için sorun değil dedi.aslinda septum erken doğum ve düşüğe sebep oluyor daha çokBanada aynısını söyledi önemsiz dedi biraz olsun rahatladım teşekkürler
Ne kadar güzel allah isteyen herkese o güzel duyguyu yasatsinBenim kuzenimde de vardi ameliyat oldu veee hamile kaldi hatta su an 2 bebegi oldu
Teşekkür ederim bilgilendirdigin içinYeni doktorum dediki fazla olsa dolaylı olarak gebeliğe engel olur diyebiliriz az olduğu için sorun değil dedi.aslinda septum erken doğum ve düşüğe sebep oluyor daha çok
Dün yine gittim doktora ameliyat gerekiyorsa yapın diye kafiyeyi kaplamıyor çok az dedi bilmiyorum doktor gerek olmadığını söyledi sizde böyle söyleyince kafam karıştı histereskopinin yan etkileri var mi pekiHiç beklemeyin histeroskopi olun istanbulda iseniz Yücel karaman bir numara. Bana da çok küçük bir perde var dediler 2 sene boşuna bebek yapmaya uğraştım zaman kaybettim. Ameliyat sonrası hemen gebe kaldım bir an önce çocuk düşünüyorsanız ameliyat olun çok basit bir operasyon acısız ağrısız
Canim başka hiçbir sorun yok muydu sadece ufak bir perde miHiç beklemeyin histeroskopi olun istanbulda iseniz Yücel karaman bir numara. Bana da çok küçük bir perde var dediler 2 sene boşuna bebek yapmaya uğraştım zaman kaybettim. Ameliyat sonrası hemen gebe kaldım bir an önce çocuk düşünüyorsanız ameliyat olun çok basit bir operasyon acısız ağrısız
Benim ilk doktorum alalım ondan olmuyor dedi.doktor değişmek zorunda kaldım ikinci doktorum çok hafif hiç gerek yok dediPıhtılaşma da var bende. Gebelikte iğne kullanıyorum. Benim kadın doğumcum bana dedi ki çok ufak bir perde etkilemez hamileliği hamile kalabilirsin. Fakat ben 2 sene hamile kalamadım. Sonra rahim filmi çekildim prof a gönderdim y shape perde çıktı. Bu konuda ne yazık ki kadın doğumcu lar çok net karar veremiyorlar. Profa görünün.
Gitmedigim doktor kalmadı inanırmışım profesöründen tut normal doktora kadar üç kere hsg çekildim biri de bana perde var demedi takı devlet hastahanesinde çekilene kadar o doktorda pek perdeyi onemsemedi ne yapacagimi bende artık bilmiyorum ankaradayım güveneceğim bir doktor yok kafam artık allak pullakPıhtılaşma da var bende. Gebelikte iğne kullanıyorum. Benim kadın doğumcum bana dedi ki çok ufak bir perde etkilemez hamileliği hamile kalabilirsin. Fakat ben 2 sene hamile kalamadım. Sonra rahim filmi çekildim prof a gönderdim y shape perde çıktı. Bu konuda ne yazık ki kadın doğumcu lar çok net karar veremiyorlar. Profa görünün.
Orası öyleKadın Doğum uzmanları bu konuda yetersiz kalabilir. Alınmazsa bebek yeterince beslenemez düşük olur.
Git ameliyat olmak istiyorum de.histeriskopi.yada özelden birini ayarlaGitmedigim doktor kalmadı inanırmışım profesöründen tut normal doktora kadar üç kere hsg çekildim biri de bana perde var demedi takı devlet hastahanesinde çekilene kadar o doktorda pek perdeyi onemsemedi ne yapacagimi bende artık bilmiyorum ankaradayım güveneceğim bir doktor yok kafam artık allak pullak