Septum rahim perdesi olan var mi? Acil yardim!

Gitmedigim doktor kalmadı inanırmışım profesöründen tut normal doktora kadar üç kere hsg çekildim biri de bana perde var demedi takı devlet hastahanesinde çekilene kadar o doktorda pek perdeyi onemsemedi ne yapacagimi bende artık bilmiyorum ankaradayım güveneceğim bir doktor yok kafam artık allak pullak
Rahim filmini Yücel Hocaya gönderin asistanı göstersin o da gerek yoktur derse zaten ameliyat olmanıza gerek yoktur ameliyat diyorum ama çok basit bir operasyon adet olmussun gibi oluyor. Adet dönemi aşırı ağrım olurdu benim perde alındıktan sonra çok şükür artık ağrı sancı yok.

Ayrıca histeroskopi tanı amaçlı da yapılıyor rahimde bazen et benleri vb. Şeyler olabiliyor onları tespit etmek için de yapılıyor. Korkulacak birsey değil ama tabi usta ellerde yapılması gerekiyor.

Bende çorumdayım ama riske atmak istemedim istanbulda ameliyat oldum iyiki de orada olmuşum arkadaşım İzmir de oldu becerememiş doktoru sonra bir daha benim ameliyat olduğum kişiye histeroskopi yaptırdı. Kızı 2 yaşında şimdi.

Rahim filmini Yücel Hocaya gönderin asistanı göstersin o da gerek yoktur derse zaten ameliyat olmanıza gerek yoktur ameliyat diyorum ama çok basit bir operasyon adet olmussun gibi oluyor. Adet dönemi aşırı ağrım olurdu benim perde alındıktan sonra çok şükür artık ağrı sancı yok.
Yucel hocayı nereden bulabilirim acaba

X