- 18 Ağustos 2016
- 293
- 79
- 98
- 35
- Konu Sahibi iyidesanane
-
2 ay oldu alerji ilaçlarını kullananlı rahat, çok nadir aksatmişimdir ilaçları. Alerji devam ederken nefese çözüm bulunamaması çok can sıkıcı gerçektenAlerjik rinit için tedavi olmazsanız ameliyat işe pek yaramaz. KBBye gidip kullandığınız ilaçları ve süresini belirtin. Alerjik rinit kontrol altına alınınca gerekirse ameliyat da olursunuz. Polip varsa 6 ay kadar ilacı kullanmanız gerekli. Bir ay kullanayım da bırakayım yok.
Herhangi bir devlet hastanesi de yapar ameliyatı. Kapalı ameliyat olur, estetik de değil sonuçta. Dandik ve hakkında kötü yorum yapılan hastane olmasın yeter.
Polip tomografide cikan biseyse o çekildi deviasyon yazıyor sadece raporda.Alerjik rinit için tedavi olmazsanız ameliyat işe pek yaramaz. KBBye gidip kullandığınız ilaçları ve süresini belirtin. Alerjik rinit kontrol altına alınınca gerekirse ameliyat da olursunuz. Polip varsa 6 ay kadar ilacı kullanmanız gerekli. Bir ay kullanayım da bırakayım yok.
Herhangi bir devlet hastanesi de yapar ameliyatı. Kapalı ameliyat olur, estetik de değil sonuçta. Dandik ve hakkında kötü yorum yapılan hastane olmasın yeter.
Anladım en az 5 kez kbb ye gittim polip demediler. Nefes almanız uykularınız Bi nebze de olsa duzeldiyse ona da razıyım ben yaBT'de veya MR'da polip yazdığına denk gelmedim hiç. Hekim bakınca belirtir genelde eğer ki polip varsa. Ayna ile bakınca da görünür. Polip vardı bende. İlaçla düzeldi. Sonrasında kıkırdak alındı, orası ayrıAlerjik rinit geçmiyor, onu belirteyim. Tam gaz devam
Evet, düzeldi. Demir eksikliğim ve astım için de tedavi gördüm/görüyorum. Şu anlık pek sıkıntım yok ama hala sinüzitle ve rinitle cebelleşiyorum.Anladım en az 5 kez kbb ye gittim polip demediler. Nefes almanız uykularınız Bi nebze de olsa duzeldiyse ona da razıyım ben ya
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim. Corekotu yağı gibi destekleri denediniz mi alerji için? Bir de nerede ameliyat oldunuz? Neredeyse tamamen tıkalı burunla hayatım çok zorlaştıEvet, düzeldi. Demir eksikliğim ve astım için de tedavi gördüm/görüyorum. Şu anlık pek sıkıntım yok ama hala sinüzitle ve rinitle cebelleşiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?