Septalı zar :((

Siz bunla ilgili duymusmuydunuz daha önce deneyim yaşayan ?
Hayir duymadim konuyu gorunce yazmak istedim.zaten bu durum abca tesaduf eseri ogrenilebilir senin basina gelen gibi.mantar icin gittim dedin ama dr bakmis ve soylemis.hani cogu kiz bunu bilemez..nadirde gorulse mutlaka vardir vede bilmemitir tabiki.ben lisedeyken meraktan acip bakmistim aynayla ve sadece yuvarlak ici bos kucucuk bi delik vardi.yani benimki en sik gorulenden ama ilk gecem cok zor gecti yani septali yada en sik gorulen farketmiyor zor oldumu hepsinde yasanabiliyor.

Gerçektenmi yani desene sende kafada bitiyor doğru diyosun bizim kafamızda o sey oyle kotu kalıplasmıski biz kendimiz yapıyoruz yazdıgın içidne ayrıca tesekkr ederim cunku böyle seyleri duymak bilmek bana daha iyi geliyor mesela insan aydınlanabiliyor bana kalsa sanki dünyada bi ben böyleymişim gibi hissediyorum ama sizlerle konusmak rahatlatıyor kimbilir kaç kisi daha böyledir

Evt bence kafaya takmak gereksiz hersey olacagina varir.helede bu konuda belkide cok rahat gececek..o yuzden bence oluruna birakin.dedigim gibi benim en sik gorulen ama cok zor gecti yani belli olmuyor.

Evt bence kafaya takmak gereksiz hersey olacagina varir.helede bu konuda belkide cok rahat gececek..o yuzden bence oluruna birakin.dedigim gibi benim en sik gorulen ama cok zor gecti yani belli olmuyor.
Doğru diyosun mesela seninkide benim için bir örnek oldu cok sağol valla. En azndan insan deneyimli kisilerden duyunca dahada rahatlıyo neden böyle kasıyoruz hic anlamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…