Septalı Kızlık Zarı

seelcskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
4
0
Vajinismus korkusu ile doktora gittim kızlar. Doktor bana vajinismus olmadığımı, gayet rahat bir şekilde muayene olabildiğimi söyledi. Fakat kızlık zarımın Septalı olduğunu ameliyatla alınacak kadar kötü olmadığını beni rahatsız ederse ufak bir operasyon ile alırız dedi. Eşim ile birliktelik yaparken duvar hissi oluyor. Bana Emla kullanıp ilişkiye girmeyi tavsiye etti. Henüz deneyemedim. Bu konu hakkında bilgisi olanlar varsa yazabilir mi? Yaklaşık 6 aydır bu sıkıntıyı yaşıyorum.

Septali kızlık zarı ilişkiye girmeni zorlaştırabilir ya da çok kanama yapabilir ilişkiden sonra büyük ihtimalle o engel oluyordur küçük bı operasyon ile aldır derim bence yani vajinismus olduğunu düşünmuyorum

Doktor herhangi bir operasyona gerek yok dedi ama ben korkuyu aşamıyorum sanırım Emla kremi sür onunla dene dedi

Septaliy
Doktor herhangi bir operasyona gerek yok dedi ama ben korkuyu aşamıyorum sanırım Emla kremi sür onunla dene dedi
Hm anladim sen bı dene ama strese sokma kendini rahat olmaya çalış baktın olmuyor git aldır yani interntte Felan o yüzden zorlandığı yazıyor

Bakalım denemelerden devam artık ama çok stresli bir süreç Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…