- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
- Konu Sahibi in vino veritas
Merhaba hanımlar. Dolap düzeltirken kullanmadığım bir sürü şey çıkınca konu açayım dedim. Umarım birilerinin işine yarar. Fiyatları oldukça düşük tuttum. Maksat elden çıksınlar.
Kırışıklıklar için kusuruma bakmayın, çoğu bazadan çıktığı için ütülyemedim hepsini birden. Bu arada bunların dışında elimde yumurta haşlama makinası ve katı meyve sıkacağı da var. İhtiyacı olan varsa resim ekleyebilirim. İkisi de sadece birkaç kez kullanıldı. Evet şimdi başlayalım bakalım.
Dagi ev elbisesi, dışarıda da günlük kullanılabilir. Birkaç kez giyildi, izmir sıcağına uygun olmadığı için pek kullanmadım. Aynı elbisenin beyazı da var aynı fiyata.
Triko mor elbise, rengi pek belli olmamış. Hiç giyinmedim sanırım, hediye gelmişti.
Trikomsu bir elbise. Sadece yılbaşı akşamı giyildi.
Balon etekli şirin bir elbise, bir iki kez giyildi. 40 beden yazıyor etiketinde ama 38 bedene daha uygun.
Kuzenimin kına gecesinde sadece bir kez giyildi. Eteğinde belli belirsiz ütü izi var.
Sadece 1 kez giyilmiş bir elbise daha. Bunun ceketi de vardı ama bulamadım. Etikette 38 beden yazsa da 36'ya daha uygun.
Hiç giyilmemiş bir elbise, yanılmıyorsam boynerden alınmıştı.
Şirin bir abiye elbise. Mezuniyetlere çok uygun. 1 kez giyildi. İçindeki tüller biraz uzatıldı, boyum uzun olduğu için.
Jan Rascodan alınmış şortlu tulum. Her ne kadar etikette 40 beden yazsa da muhtemelen 36. Denemeden aldığım için hiç giyemedim.
Yine Jan Rascodan denemeden alınmış bir bluz. Çok severek aldım hiç giyinemedim.
Hiç giyilmemiş bir bluz daha. Fotğrafı koyduktan sonra farkettim, bir pulu düşmüş sanırım.
Birkaç kez giyildi sadece.
İngiltere seyahatinden alındı, bir kez tatilde giyildi.
Hediye geldi hiç giyilmedi, 38 bedene daha uygun.
Bu da hediye geldi, muhtemelen orijinal değil. Hiç giyilmedi.
BEn böyle büyük gömlekleri tayt üstüne giyinmeyi pek seviyorum ama bununla pek anlaşamadık. Bir iki kez giyildi.
1-2 kez giyildi, iyi durumda.
Boyuma göre fazla kısa olduğu için hiç giyilmedi. Ama sol tarafta tüylenme var.
Hediye geldi, etiketi üstünde.
Paçaları kısa geldiği için birkaç kez giyildi. Düşük bel.
Dikişler modelden dolayı eğridir. Bir zamanların modası engineered jeans. Bir ara çok sık giyildi, kumaşı fazla sert olduğu için şu an kullanamıyorum.
Ablamın pantolonu, çok kırıştığı için giyinemiyor. 40 bedene daha uygun. 1-2 kez giyildi.
Paçaları kısaltıldı, bir iki kez giyildi,
1-2 kez giyilmiş fitilli kadife.
Ablamın pantolonu, bir iki kezden fazla giyildi. Çok iyi durumda.
Sadece bir kez giyildi, şimdi içine giremiyorum.
Etek giyme alışkanlığım pek olmadığı için sadece 1-2 kez giyildi.
Diz altından çok sıktığı için satıyorum. Giyildi. M bedene uygun.
Aynı şekilde paçadaki lastikler rahatsız ettiği için satıyorum. M bedene uygun.
Dönem dönem kullanıldı, büyük geldiği için satıyorum.
Markafoniden alındı, bir kez giyildi. S bedene daha uygun, dar geldiği için satıyorum.
Bir iki kez giyildi. Sıkıntısı yok.
Bir iki kez giyildi, uzun hırkalardan hoşlanmadığım için dolap bekliyor.
Hediye geldi hiç giyilmedi.
Hiç giyilmedi.
İngiltere seyahatinde alındı, birkaç kez giyildi.
Sık giyildi, artık dar geliyor. Arkası desenli. İyi durumda.
Bir kaç kez giyildi, yakadaki kürk rahatsız ettiği için satıyorum.
Sık giyildi. İyi durumda.
Bir kış ara ara giyildi. İnce kaşedir. Çok hafif, kullanışlı bir kaban.
Çeyize konulanlardan. Hiç giyilmediler...
Hiç kullanılmadı.
Hiç kullanılmadı.
Bu saatin nerden geldiğini bilmiyorum. Muhtemelen eşantiyon. Çocuklar sevebilir.
Düğünümüzde kullandık sadece.
Eşantiyondu yanılmıyorsam. Deneme amaçlı kullanıldı sadece. Far kullanmadığım için satıyorum.
Kırışıklıklar için kusuruma bakmayın, çoğu bazadan çıktığı için ütülyemedim hepsini birden. Bu arada bunların dışında elimde yumurta haşlama makinası ve katı meyve sıkacağı da var. İhtiyacı olan varsa resim ekleyebilirim. İkisi de sadece birkaç kez kullanıldı. Evet şimdi başlayalım bakalım.
Dagi ev elbisesi, dışarıda da günlük kullanılabilir. Birkaç kez giyildi, izmir sıcağına uygun olmadığı için pek kullanmadım. Aynı elbisenin beyazı da var aynı fiyata.
Triko mor elbise, rengi pek belli olmamış. Hiç giyinmedim sanırım, hediye gelmişti.
Trikomsu bir elbise. Sadece yılbaşı akşamı giyildi.
Balon etekli şirin bir elbise, bir iki kez giyildi. 40 beden yazıyor etiketinde ama 38 bedene daha uygun.
Kuzenimin kına gecesinde sadece bir kez giyildi. Eteğinde belli belirsiz ütü izi var.
Sadece 1 kez giyilmiş bir elbise daha. Bunun ceketi de vardı ama bulamadım. Etikette 38 beden yazsa da 36'ya daha uygun.
Hiç giyilmemiş bir elbise, yanılmıyorsam boynerden alınmıştı.
Şirin bir abiye elbise. Mezuniyetlere çok uygun. 1 kez giyildi. İçindeki tüller biraz uzatıldı, boyum uzun olduğu için.
Jan Rascodan alınmış şortlu tulum. Her ne kadar etikette 40 beden yazsa da muhtemelen 36. Denemeden aldığım için hiç giyemedim.
Yine Jan Rascodan denemeden alınmış bir bluz. Çok severek aldım hiç giyinemedim.
Hiç giyilmemiş bir bluz daha. Fotğrafı koyduktan sonra farkettim, bir pulu düşmüş sanırım.
Birkaç kez giyildi sadece.
İngiltere seyahatinden alındı, bir kez tatilde giyildi.
Bu da hediye geldi, muhtemelen orijinal değil. Hiç giyilmedi.
BEn böyle büyük gömlekleri tayt üstüne giyinmeyi pek seviyorum ama bununla pek anlaşamadık. Bir iki kez giyildi.
1-2 kez giyildi, iyi durumda.
Boyuma göre fazla kısa olduğu için hiç giyilmedi. Ama sol tarafta tüylenme var.
Hediye geldi, etiketi üstünde.
Paçaları kısa geldiği için birkaç kez giyildi. Düşük bel.
Dikişler modelden dolayı eğridir. Bir zamanların modası engineered jeans. Bir ara çok sık giyildi, kumaşı fazla sert olduğu için şu an kullanamıyorum.
Ablamın pantolonu, çok kırıştığı için giyinemiyor. 40 bedene daha uygun. 1-2 kez giyildi.
Paçaları kısaltıldı, bir iki kez giyildi,
1-2 kez giyilmiş fitilli kadife.
Ablamın pantolonu, bir iki kezden fazla giyildi. Çok iyi durumda.
Sadece bir kez giyildi, şimdi içine giremiyorum.
Etek giyme alışkanlığım pek olmadığı için sadece 1-2 kez giyildi.
Diz altından çok sıktığı için satıyorum. Giyildi. M bedene uygun.
Aynı şekilde paçadaki lastikler rahatsız ettiği için satıyorum. M bedene uygun.
Dönem dönem kullanıldı, büyük geldiği için satıyorum.
Markafoniden alındı, bir kez giyildi. S bedene daha uygun, dar geldiği için satıyorum.
Bir iki kez giyildi. Sıkıntısı yok.
Bir iki kez giyildi, uzun hırkalardan hoşlanmadığım için dolap bekliyor.
Hediye geldi hiç giyilmedi.
Hiç giyilmedi.
İngiltere seyahatinde alındı, birkaç kez giyildi.
Sık giyildi, artık dar geliyor. Arkası desenli. İyi durumda.
Bir kaç kez giyildi, yakadaki kürk rahatsız ettiği için satıyorum.
Sık giyildi. İyi durumda.
Bir kış ara ara giyildi. İnce kaşedir. Çok hafif, kullanışlı bir kaban.
Çeyize konulanlardan. Hiç giyilmediler...
Hiç kullanılmadı.
Hiç kullanılmadı.
Bu saatin nerden geldiğini bilmiyorum. Muhtemelen eşantiyon. Çocuklar sevebilir.
Düğünümüzde kullandık sadece.
Eşantiyondu yanılmıyorsam. Deneme amaçlı kullanıldı sadece. Far kullanmadığım için satıyorum.
Son düzenleme: