Merhaba bayanlar,
Acaba aranızda Sephora kullanmış olanlar var mı? Ben Astoria'daki mağazasına gidip oje almayı düşünüyorum ancak kararsızım.
Kaliteli midir? Nasıldır? Bir de acaba Sephora mı yoksa Sephora by OPI mi daha iyidir?
Sephora mağazalarında varmış galiba, 23TL civarında fiyatlarla. Şaşkınbakkal'da Sephora var bir de Astoria'da varmış sanırım. En kısa zamanda gidip bakacağım ben. Hatta OPI'ler de Sephora'larda satılıyormuş diye bir dedikodu duydum...süprizzzzz
Sephora mağazalarında varmış galiba, 23TL civarında fiyatlarla. Şaşkınbakkal'da Sephora var bir de Astoria'da varmış sanırım. En kısa zamanda gidip bakacağım ben. Hatta OPI'ler de Sephora'larda satılıyormuş diye bir dedikodu duydum...süprizzzzz
aslında özel bir renk aradığım yok ama OPI YDKJ ya da ona en yakın renk çok arıyorum. Benzer tonlarda "taupe" renkler flormarda filan da var ama YDKJ daha koyu o nedenle daha çok seviyorum onu. Valla benzer renk varsa bana bildirirsen çooooooook makbule geçer valla opuyorumnanaktan Bu arada blogunu okudum, nice senelere yavuklunla sana aklinialirimsmile