Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegin 2 yaşına kadar rahatlıkla yatabılecegı bır besıktır sadece 3 ay kullandım ve toplayıp kaldırdım sallanabılır ayrıca altında çocugun bezlerini koymak için yerıde var 100 tl ye satıyorum .
cnm çocuk bunda en fazla 5ay yatar:)benimkide bundandı ben 2aylıkken yatağına aldım çünkü 3aylıkken sığmmaya başladı.düşünüyorumda kızımın şu haliyle ancak tek bacağı sığar içine:))
canım yalan nıye soylım benım kızım suan 2 yasına gırcek yatırdıgım zaman içine sıgıyo ama tabı cocuk 1 yasından sonra cok hareketlendıgı ıcın düşme tehlıkesı olur sadece
olurmu cnm ben sana yalan söylüyosun demedimki:)sadece sepet beşiklerde en fazla 5-6ay zar-zor yatırılıyor dedim zaten 4-5aylıkken tutunmalara buradan kalkmaya çalışmaya başlar çocuk düşer ,Allah korusun.
düşmesine dikkat etmek dışında eğer bebeğiniz put gibi yatabiliyosa olur ama benimki 4aylıkken ali kolu durmuyodu sürekli ellerini kollarını çarpıyodu bunda uzun vadeli yatıramadım çocukdan çocuğa farkeder tabi.