Doğuma Hazırlık Sepet Beşik İçin Yorgan,Yatak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
378
4
kızlar ben bebeğimin ilk zamanlarında sepet beşik kullanıcam, ama biliyosunuz onun içinde yatak çok ince bişey, bebeğimi onda yatıramam. birde onlara uygun yorgan falan var mı? kullananalar bebeğin üstüne ne örtüyosunuz, ben kendim yapmayı düşünüyorum yatağını ve yorganını, sizin bu konuda önerileriniz var mı?

ben de yatak yaptırmayı düsünüyorum çünkü çok alçakta kaliyor bebek ben ona egilene kadar zor olacak en iyisi bir yatak daha yaptırmak. yorgan için bişey düsünmedim çünkü o kadarcık bebeği yorganla örtemem evler zaten sıcak ama göstermelik veya ilerde kullanmalık bi tane incecik yorgan alicam.

evet canım haklısın, ya ben tam bilemedim işte ama düşündüm de gerçekten yorgana gerek yok, oda takımını alınca karyolası için alırım bi uyku seti artık. yatağınıda yine kendim yaparım

ben ilk olarak sepet beşik almıştım ama dediğiniz gibi içinde yatak yok çokta ince altı bende kızıma yaptırdığım yorganı serdim üzerinde battaniyesini yumuşacık oldu ama yattığında içine gömülmedi kızım buna dikkat edin...
büyük oda aldığınızda zaten hepsini takım alcaksınız bence şimdi bebek yorganı ve nevresim tk alın onu kullanırsınız ilk zamanlar...
tabi kusuyor bebek değiştirmeniz gerekiyo bunlarıda göz önünde bulundurun..

valla canım bız yatak yaptırmayı dusunuyoruz ıcıne daha iyi olur herhalde

az önce dışardan geldim, alt açma minderleri gördüm, aklıma onu beşiğin içine koymak geldi, sizce de iyi olmaz mı? biraz kalın alt açma minderi alsam, ona takım yastığı da oluyo hem, ne dersiniz kızlar?

canım mothercare mağazalarında sepet beşik için uyku seti,yatak filan var.bi bak istersen.ben çok beğendim,ürünleri süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…