• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensiz Olmaz Show Tv

Bence çok saçma bir dizi olmuş.Bikere kadın çocuğun kurtulması için başka yol var mı yok mu aramadan hemen eski ve başkasıyla evli olan kocasından bi tane daha çocuk yapmaya kalkıyor.Hatta çocuğu yapmak uğruna halvete bile razı, oğlunu vermeye razı.Bana çok saçma geldi açıkcası çok abartılı dram var, çok ezik bir kadın var dizide.Beğenmediiiiiiimmm sıfır :60::60:

22.30'da başlaması gerekmiyo muydu?:26:

izliyorum şu an..
:31:

kimseler yok ama burda:26:

reytingleri düşük diye yayından kaldırılıyomuş diye duydum ama doğru mu bilmiyorum...:51:

temposu çok ağır çookk
ama konusu ilgimi çekmişti..

ben uykum kaçınca izliyordum geceleri her gece vardı zaten sanırım :37: ya bari final yapsalar :24:

bittiğine sevindim.dizinin en saçma yanıda eski karı kocanın tekrar çocuk sahibi olmak için birlikte olması gerekiyor.peki bir kez birlikte olunca hemen hamile kalındığının garantisi var mı???yoksa hamile kalıncaya kadar surekli birlikte mi olucaklardı?saçmalık!!!!

Final bölümü ne zaman yayınlandı ki....:44:İnternette de bulamadım....

Aaa bende diyorum dizi niye cikmiyor, pat diye final mi olur ya.. Sasirdim simdi

Ne zaman nasıl çok ilginç ya Final fragmanı bile görmedim paldır küldür bitmiş, şaşırdım.

show tv.hiç bi tutmayan hiçbir dizisine final yapmaz sadece apar topar yayından kaldırır sanırımgün akşam olduda anında bitirildi hep aynı şeyi yapıyor:36:

Back