Sağol canım. Bende keşke görseydim diyorum. Deli gibi hayal ediyorum. Kokusunu duymaya çalışıyorum. İnşallah gelir rüyama annesinin minik kuzusu. Ve inşllah beni affettiğini söyler.
sevgili kader arkadaşım sweetbaby,
yazdıklarını forumdan okudum ve birebir yaşadıklarımla örtüşüyor aslında tüm melek anneleri hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız
ben de senin yaptığın gibi eşime durmadan yine o kadar mutlu olabilecek miyiz? diye soruyorum bebeklerimiz ikiz ve tüp bebekti, 1.5 yıl önce de yine tüp bebek oğluşumuzu amniosentez sonrası kaybetmiştik
yani kısacası benim de senin gibi kolay olmuyor ve normal yoldan gebe kalma ihtimalimin sıfıra yakın olduğunu söylediler
herşeyimizi umutlarımızı hayallerimizi ve en önemlisi yaşama sevincimizi yitirdik.
hastane odasında yatarken hep neden biz? diye sordum ama bu sorunun cevabı yok.
yani bir melek gelmesi ihtimali de yok gibi bizim için
bu acının tarifi benzeri yok ANCAK YAŞAYAN BİLİR.benneyaptımki
Bebeğim 24 haftalıktı.Aslında son adetime göre 22 hafta ama yapılan testlerde gelişimi 24 haftaymış. Herşey iyi gidiyordu, yapılan testlerde hiçbir sorun yoktu hatta kuzum biraz iri bir bebekti. Sonra neden oldu bilmiyorum bir anda suyum geldi hastaneye gittik o an o kadar umursamadım kötü birşey olabileceğini düşünmek istemiyordum. Dr muayeneye başlar başlamaz hamileliğin sonlandırılması gerekiyor dedi tek yapabildiğim dr elllerini tutup yalvarmak oldu. Yapılabilecek hiç birşey yokmuş suni sancıyla normal doğum yaptım. Belki canlı doğarmış. Ama o gitti. Tek gördüğüm kolu oldu. Biliyomusun ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde hiç istemedim bebeğimi. Hep ağladım nasıl olucak işten çıkıp napıcam çok erken oldu diye. Hep stresle geçti ve hissedermiş bebekler onu o kadara çok üzdüm ki.Tek istediğim Rabbimin ve bebeğimin beni affetmesi. Belki de benim yüzümden oldu çünkü hic birşey bulunamadı bir sürü test yapıldı neden yok.İçimden hep bana kırgın bana küskün bana kızgın diye düşünüyorum. Ben nasıl anneyim bir anne canını nasıl istemez. İçim yanıyor heryerde onu görüyorum sanki karnıma bakmaya bile korkuyorum kocaman bir boşluk oluştu içimde. Canım yanıyor.......
Lütfen canım yanlış anlama ama görmen o kadar iyi olmuş ki. Hayal etmek hayallere sarılmak daha acı. Senin de başın sağ olsun. Biliyorum onlar burda olacakları yerden çok daha iyi bir yerdeler. Daha mutlular. Mutsuz melek olur mu hiç?
Allahım sana dayanma gücü versin ben bile okumaya başlarken gözlerimden yaşlar oluk oluk dökülürken kimbilir senin için nasıl yanıyordur kimbilir nasılda burnunda tütüyordur Allah birdaya yaşatmasın inşallah şimdiki yavrunu Allah sana bagışlasın melegin efen gökyüzünden sana bakıyor annecim üzülme diyor eminim buna Rabbim Kimseyi evladınla sınamasın
İŞYERİNDEYİM ŞİMDİ ben ağladıkça içimden gurultular geldii bebeğim le ikimiz ağladık .....ALLAH YARDIMCIN OLSUN Ama bu kadar üzülme rabbimin gücüne gider...senağlama mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
işyerindeyim ama oturdum hüngür hüngür ağlıyorum, hiç kimse umrunda değil ne önümden geçip gidenler ne de çalan telefonlar
Allahım bi melek almış ama bir melek göndermiş sana tekrar
Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin bize inşallah :Saruboceq:
benm bebegmde gelsin bu ay dogacaktı eger düsmeseydi ama gitti bebegim allhım banada bi daah nasip etsin o güzel duyguyu yasamayı
hiç üzülme neolurr biyerde din hocasından dinlemiştim cennette buluşurmuş bunu yaşayan anneler ve bebkler kaldıkları yerden devam edrlermiş bebkler anne şefkatini ilgisini orda alırlarmış gerçekten bak öyle demişti hoca ,üzülme ne olur kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?