Senin şehvetli öpüşlerine karsılık veremeyecek kadar masumdu benim dudaklarım

mükemmel bi yazı..

tebrik ederim..seni kim bu denli kırdıysa kafası kırılsın emi:)

böyle derinden cümleler yazabilen bi insanın ne denli derin bi yüreği vardır kimbilir...
kimsenin yüreğini incitmesine izin verme bitanem..

cok guzel yazmıssın
sanırım aynı seylerı yasamıs olmak ...
okudugumda bütün cumlelerı bır ınsan kendınde bulabılır mı
senın yazında buldum ...

yazılarınızı çok beğeniyorum...yüreğinize sağlık...herkesin içinden geçenleri dile getiriyorsunuz...

elline koluna saglık ellerin dert görmesin hayatımda böyle güzelini okumamıştım

çok güzel çok etkilendim mükemmel bi yazı olmuş duygularını çok güzel ifade etmisin tebrik ederim :hooray:

yazıyı okurken gozlerım doldu ıstemeden de olsakendımı cogu yerınde buldum dıebılırım elıne yuregıne saglık....

Canım bunu başka bir sitede de gördüm sanırım yine sen konu açmıştın. Emeğine sağlık gerçekten çok harika bir yazı.

elbette çok güzel yazılmış ama aynı başlıkta bezer bir yazı okuduğumu hatırıyorum hemde yazarı tanıdıklardan biri yanılıyormuyum?? yinede eline diine sağlık

elbette çok güzel yazılmış ama aynı başlıkta bezer bir yazı okuduğumu hatırıyorum hemde yazarı tanıdıklardan biri yanılıyormuyum?? yinede eline diine sağlık

Yok hayır yanılıyosunuz her sözü kendime ait . eger bi baskası benden alıntı yaptıysa orasını bilemicem ..

Tsk ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…