Senin şehvetli öpüşlerine karsılık veremeyecek kadar masumdu benim dudaklarım

off ya çok güzel olmuş kendimi buldum resmen içinde okurken.keşke benimkide delikanlı olsada aramasa beni yaa hala inadına arıyor ama sadece arıyor başka hiçbirşey yok.ama busefer dönmeyeceğim geri...

Çok üzüldüm Dönme cnm bırak gitsin bölelerii. .:çok üzgünüm:

düngece yine aradı ben açmamakta inat ediyorum o aramakta inat ediyo sinir etti beni yine.neymiş gelecek kaygım varmış oyüzden konuşmuyomuşum onunla şeytan diyo aç telefonu söv ama ne desem basmazki kafası.hiç kendinde suş bulmuyo ben bu kıza çok acı çektirdim çok üzdüm çok ağlattım oyüzden konuşmuyo geri dönmüyo hata bende diye düşünemiyo.basmıyo beyni işte buna BASMIYO :çok üzgünüm:

Ayy cnm benim ya sen cok dolusun ama umarım en dogru kararı verirsin cok üzdüyse unutmaya calıs bnce üzmede kendini

unutmaya çalışıyorum canım bende zaten yeni bir ilişkim var çok mutluyum onunla sevmeme rağmen bana acı çektiren biriyle birlikte olmaktansa bana değer veren mutlu eden biriyle birlikte olmak çok çok daha iyi bence.kız bide bişey sorucam sana bu yazdığımız mesajları nasıl düzeltebiliyoruz aradım okadar bulamadım

hımmm cok manalı. kızların cogu bu olaydan yasayıp bunu yazabılecek hısler hıssetmıstır, etkılenenler de hep kendınden bır parça buldugundan etkılenıyor

sizden bitane daha yok bu dünyada kimse için üzülmeye değmez seni seven zaten seni üzmez!!!! sevenler karşılıklı ağlar ve güler umarım karşınıza böle biri çıkar lütfen sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin...
ama hislerini süper anlatmışsın başlık bitirdi beni yüreğine sağlık canım

çok güzel olmuş hiç sıkılmadan okudum baştan sona ve sölerin çok anlamlı..inşallah acın çok büyük deildir..yazı için tşekkürler..

Ben bu yaziyi daha önce cok yerde okudum bu yazi sizin olamazsengözlerimebaksanab
Neden insanlari kandiriyorsunuz ki??

Siz neden bilip bilmeden konusuyosunuz ki ?

Biçok yerde var evet bazıLarınu yine kendim yayınladım baska yerlerde diğerlerininde altında alıntı yazıyo birçoğunun en azından. Ayrıca en eski tahih olanı burda ilk burda yayınladım oky

Ozaman yaptigim densizlikten dolayi özür diliyorum.
Ben daha önce bir cok yerde okudugum icin size ait degil zannettim.
Malesef kendine ait olmayan siirlerin altina isimlerini yazan bir cok kisi var.

Emegine saglik, cok güzel olmus gercekten, favori siirlerim arasina ekledima.s.

Evet haklısın malesef biçok kişi var. Begenmene sevindim bu arada :) Tsk ederim

başlğnda bldum kndmi henüz bu kdrnı yaşamasm da snki bi gün bnm de böle bi şy yazacğm aklma gelior ya da hissediorm..bi trftan aklımı dha da karştrdı bi trftan da sanki bazı sorularma cvp oldu bu yazn.çok beğendm grçkten:)

gercekden cok guzel cok hos yuregine saglik
cok guzel bi beceri bence yenilerini bekliyorum sahsen okurken zevkle okudum...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…