Senin Oyuncağın Benim Oyuncağım

Benim 2.kat alt katlar dukkan ve geride kaliyokar. Ilk balkon çıkışı olur ya hani orası işte

O zaman uygun evet.

Aslında mesaj verirken bunu eklemek gerekiyor. Gerçekten , bir iyilik yaparken başka birinin alanını/ hakkını gasp etmemek gerekiyor.

O zaman uygun evet.

Aslında mesaj verirken bunu eklemek gerekiyor. Gerçekten , bir iyilik yaparken başka birinin alanını/ hakkını gasp etmemek gerekiyor.
Bulguru ıslatıp koyalım dedigim icin dusecegini tahmin etmedim. Benim dusmuyor bir kaba bolca islanmis sismis koyuyorum çünkü. Oyle tarif etmistim hem kuru koysak kuslar icin riskli zaten

Bulguru ıslatıp koyalım dedigim icin dusecegini tahmin etmedim. Benim dusmuyor bir kaba bolca islanmis sismis koyuyorum çünkü. Oyle tarif etmistim hem kuru koysak kuslar icin riskli zaten

Bulgurlar düşmüyor ki , kuş pislikleri ile doluyor cam. Yani yukarıda oturanlar için uygun değil kuş beslemek. Ağaç dalları uygun bunun için.

Kampanya desteğimiz, atılan e-postalara cevap verilmemesi sebebi ile son bulmuştur.

Türk gibi başla Alman gibi bitir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…