- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi birakisina
-
Ben sana akıl vermedim ki banane senden. Sen dedin ki kimse kocasına güvenmesin saf olmasın bakın ben güvenmeyip çip takıyorum (kelimelere takılma bunu özetle kastettin) bizde dedik ki öyle hayat mı geçer adamın peşinde dolancağıma başıma gelirse bakarım çaresine. Burda sana akıl verme nerde var. Öyle yapma denizcim kocana güven çip takma mı yazdım alla alla.ben akıl istedim mi?
Yada yardım?
Konu sahibine istinaden verilmis bi cevaptı :)
Sizden akıl istendiğinde verirsiniz o aklı
İstenmeden vermek biraz garip
Verdiğin akıl, ve ihtiyacım yokAkıl vermedim ki. Bilinen şeyleri diyorum dedektif olarak yeni bir meslek ediniyorsun işte fena mı?Memnunsan devaam. Eşin demek ki yaramaz biriydi güvenini kırdı sende haklısın.
Hala neyi uzatıyorsun? Sen öylesin ben böyleBen sana akıl vermedim ki banane senden. Sen dedin ki kimse kocasına güvenmesin saf olmasın bakın ben güvenmeyip çip takıyorum (kelimelere takılma bunu özetle kastettin) bizde dedik ki öyle hayat mı geçer adamın peşinde dolancağıma başıma gelirse bakarım çaresine. Burda sana akıl verme nerde var. Öyle yapma denizcim kocana güven çip takma mı yazdım alla alla.
Verdiğin akıl, ve ihtiyacım yok
Yeni bi meslek edinmeye ihtiyacım yok :) ama dilerseniz siz edinin
Memnunum sorunum yok
Seni ilgilendiren bisey yok
Yaramaz biri olsa evlenmezdim
Cünkü evlilik öncesi kendi isini gücünü evini herseyini yapmıs kadınlar icin evlilik olmazsa olmaz değildir
Ama yılın 6 ayı baska ülkelerde kalıp ayrı kalmak durumunda kaldıgın kisi ilk tanıdığın kisi ile aynı olup olmadıgını görüp ona göre yola cıkmak istemek gayet normal
2 aylık evli olup, evlilik öncesi uaptıgım biseyin aklını ancak iyi seyler basarmıs olduğunu gördügüm birinden alırım.
Burada ne oldugu belirsiz kisiden değil
Kız karar ver çirkefleşekceksen hakkını verHala neyi uzatıyorsun? Sen öylesin ben böyle
Seni ilgilendiren yada sana girip kıvrandıran nedir hala defaaten cvp yazmayı sürdürüuorsun?
Hayat disiplinimde bos beles, ne olduğunu bilmediğim insanlardan akıl almak yok benim adıma endişe etmeyinizValla keskin sirke küpüne zarar çok negatif ve sertsin.*pasif agresif gülücük atmana gerek yok anlaşılıyorSenin hayatın bu eleştirmedim ayrıca neyse daha fazla konuşmak istemiyorum seninle. Kapalı birisin görüşlere hayatını açma öyleyse ulu orta.
Kendini kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın. Millete herkes kemalim yapmaz kafasında diyorsun ama asıl o kafada olan sensin.Yaramaz biri olsa evlenmezdim
Ben sana akıl vermedim ki banane senden. Sen dedin ki kimse kocasına güvenmesin saf olmasın bakın ben güvenmeyip çip takıyorum (kelimelere takılma bunu özetle kastettin) bizde dedik ki öyle hayat mı geçer adamın peşinde dolancağıma başıma gelirse bakarım çaresine. Burda sana akıl verme nerde var. Öyle yapma denizcim kocana güven çip takma mı yazdım alla alla.
senin icin harcayacak zamanım yokKız karar ver çirkefleşekceksen hakkını ver
İyi geceler denizcim çipi çıkar batmasın herifin Bi yerine uyurken.senin icin harcayacak zamanım yokuykum daha kıymetli suan
Valla sizi biseye inandırmak gibi bi gayem yok:)Kendini kandırabilirsin ama bizi kandıramazsın. Millete herkes kemalim yapmaz kafasında diyorsun ama asıl o kafada olan sensin.
burda istediğin kadar dil dök. çevresi defaetle karısını aldatan arkadaşlardan oluşan ve arkadaşlıklarına bu zamparalıklarında yardımcı olan bir adamın “yaramaz”olmadığına burda kimse inanmaz. Sen kemaline inanmayı tercih edebilirsin ama biz etmiyoruz sevgiler saygılar
Valla sizi biseye inandırmak gibi bi gayem yok:)
Hic bi zaman benim kemalim yapmaz kafasında olmadım
Kemalim yapmaz kafasında olan insan sevgililik döneminde ztn adamın arabasına gps koymaz
Kaldı ki benim yasadığım beni baglar ben buraya akıl almak icin konu acmadıgım takdirde, size soru sorulmadan cvp veren “herseyicokbilen” olmaktan ileri ne yazık ki gidilemiyor…
Adam zamparalığa yardım edecek bizde bascavusun esseği olarak durucaziste hayal dünyanız bu kadar
Yanlıs anlamayın ama benim kendi isim, 2 aylık evliyim ve bekarlık evim , arabam, sirketim herseyim var yani o magdur kadın edebiyatlarını baskasına yapın bence
İyi calısmalar hadi bakam
Hayal dünyamdan uydurduğumu sanmıyorum bizzat senin söylediklerini yazdımValla sizi biseye inandırmak gibi bi gayem yok:)
Hic bi zaman benim kemalim yapmaz kafasında olmadım
Kemalim yapmaz kafasında olan insan sevgililik döneminde ztn adamın arabasına gps koymaz
Kaldı ki benim yasadığım beni baglar ben buraya akıl almak icin konu acmadıgım takdirde, size soru sorulmadan cvp veren “herseyicokbilen” olmaktan ileri ne yazık ki gidilemiyor…
Adam zamparalığa yardım edecek bizde bascavusun esseği olarak durucaziste hayal dünyanız bu kadar
Yanlıs anlamayın ama benim kendi isim, 2 aylık evliyim ve bekarlık evim , arabam, sirketim herseyim var yani o magdur kadın edebiyatlarını baskasına yapın bence
İyi calısmalar hadi bakam
Ayrıca ben sadece çip taktırma tavsiyesi verdim. Çünkü bülbül güle karga çöplüğe götürür. Abazan heriflerle arkadaşlık kurup onların her türlü pisliğine şahit olmuş bir adam da her an çöplüğe gidebilir. En iyi ihtimalle sürekli bunların ortamında karı kız muhabbetine maruz kalıyodur bu adam. Sürekli şu kız nasıl bu kız nasıl diye kadınların orasını burasını yorumluyorlardır. Böyle bir arkadaş grubu olan adamın her yanı gps olsa nolur?Cnm konu baslıgınu tak diye anladım.
Benim kocam aslaa aldatmaz diyenlerin ( bilahare ciftli tanısık olduklarımızı) esimin telefonunu her patlattıgımda o konusmalarda benim de arkadasım olan kızların eşlerinin esime bu gece bizi söyle idare et böyle idare et diye attıgı mesajları belki 100 kez gördüm, cevremde tecrübe ettim.
Yahu demeyecektim de neyse, çip mip hikaye.Hayal dünyamdan uydurduğumu sanmıyorum bizzat senin söylediklerini yazdımeşinin her telefonunu patlattığında (telefon patlatmak ne demekse artık) en az 100 tane bu tarz mesaj gördüğünü kendin yazmışsın. Adam 100 mesajın birine bile kanka beni bu işlere bulaştırma” tarzı bir cevap verse daha bu tarz bir mesaj atmazlardı zaten. daha önce bin kere yardım etmiş ki yardım isteyecek cesareti buluyorlar.
Ayrıca ben sadece çip taktırma tavsiyesi verdim. Çünkü bülbül güle karga çöplüğe götürür. Abazan heriflerle arkadaşlık kurup onların her türlü pisliğine şahit olmuş bir adam da her an çöplüğe gidebilir. En iyi ihtimalle sürekli bunların ortamında karı kız muhabbetine maruz kalıyodur bu adam. Sürekli şu kız nasıl bu kız nasıl diye kadınların orasını burasını yorumluyorlardır. Böyle bir arkadaş grubu olan adamın her yanı gps olsa nolur?
Tek çocuğumuz olduğuna göre sakince uyuyabilirim sanırım38 sayfayı okudum
2 çocuğum var
24 yıldır birlikteyiz
Adam uyuyo şişlesem mi?Diye tetikle bekliyorum
Konu sahibi artık bi ayrıntı verseniz mi?
Bu konu çok yakacak gibi
Kesinlikle benimde sorunum değil ve tak diye bırakırım sadakatsiz adam ona mı sadık olacak sanki tepe tepe kullan dirimintihar düşünmem mesela kaldı ki yüz yüze 3 yıllık ilişkim oldu ölmedim mesela. Hepsi gelip geçici oldu benim için üzüldüğüm kişiler oldu ama unuttum hep. Kaderin çizgisi bambaşka ve erkek mi yok güzel bir kadınsan havalar da kaparlar bakımlı ve özgüvenli olduktan sonra birde ayakları üstünde tabi kimse deviremez.
Evli bir insanı çözememeniz için aptal olmanız lazım dedi olgun bir erkek dedi.
Burada bir kadında her görüntülü aramamı her saat açıyordu dedi abi belki de bu adam tır şoförü yada başka şehirde çalışıyor yok mu böyle insanlar? Bizim bazılarının eşleri yurt dışında çalışıyor dönem dönem. Her aramasını açıyor diye hiç şüphelenmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?