- 16 Nisan 2023
- 824
- -190
- 18
- Konu Sahibi birakisina
-
O sensin bu benim. Herkesin aile dinamiği farklıdır. İliskileri yasama ve yasarken ki optimal mesafesi farklıdır. Ben böyleyim sen öyle.Kocişim canım aşkooom asla yapmaz kafasında biri değilim ama aldatıyor mu acaba diye bu kadar peşine düşmem, zaten bi şekilde karşıma çıkar yediği halt, o zaman icabına bakarım. Bu bile adamın totosunu Allahu ekber dağlarına çıkarıyor. Hem canımı üzmüş olurum. Gerek yok.
Benim akıl almaya ihtiyacım yok cok teşekkür ediyorumÇok şüpheli hareketleri varsa ve aldattığı belli kanıt yoksa boşanmaya çalışırken gerekebilir sadece dediğin şeyler ama fol yok fos yok ne gerek var hayat zor ama öyle. Düşündüm de eşim yapsa kendi adıma gurur kırıcı bulurdum.
İçinde olan insanı asla durduramazsın ki ne demişler zilliye kilit vursan kilidiyle oynaşır yani mesele bu.
Ama güven veren insan için bu kadar dedeklifliğe soyunmazsın ve ihanet asla saklı kalmaz biri tarafından deşifre edilir o durumda güçlü şekilde yolları ayırırsın. Beni aldatamaz çünkü heryerden onu izlerim saf değilim demek de asıl bu çok özgüvensizce tedirginlikle yaşıyorsun her an.
Biz is okul eğitim icin sürekli farklı ülkelerde bulunduk o dönem yapılmıs biseydi. Ve benim hayatımla alakalı bi sorunum sıkıntım olsa konu açardım burayaBöyle de hayat çekilmez ki. Sürekli şüphe güvensizlik. Yaparsa çıkar elbet ortaya o zaman yapılması gereken yapılır. Dedektif gibi peşinde dolaşacam adamın onca işin gücün arasında.
Benim akıl almaya ihtiyacım yok cok teşekkür ediyorum
Konu sahibi danışmış ona verin aklınızı
Ben biseyi de yapmıssam sebebi vardır.
Burada hayatım cok zor yeaa diye baslık acmadıgıma göre hayatımdan memnunumKaldıki biz is ve okul icşn sürekli farklı ülkelerde bulunduk
Dil okulu icin 6 ay londra da yasadık vs
Yani velhasıl bir akla ihtiyaç duyduğumda söz ilk size soracağım
Eksiği var. Yazarın demek istediği heyy sevgilimin karısı buradasın biliyorum okuyorsun haberin olsun aldatılıyorsun ve kocana sen yanında yetemezken ben sanaldan yetiyorum çatla da patla.Başliga anafikri yerleştirmek uzmanlık işi tebrikler. B birakisina
Yazarın demek istediği benim kocam asla beni aldatmaz demeyin.
Sen bahsettin kendi evliliğinden peşine çip taktığından biz durup dururken yorum yapmadık ki.Biz is okul eğitim icin sürekli farklı ülkelerde bulunduk o dönem yapılmıs biseydi. Ve benim hayatımla alakalı bi sorunum sıkıntım olsa konu açardım buraya
Açarsam size danısırım
Simdikik size danısma luzümü görmüyorum
Haberin olsun aldatiliyorsuna kadar tamam. Ama ben yetiyorum catla patla diyeceğini zannetmiyorum.Eksiği var. Yazarın demek istediği heyy sevgilimin karısı buradasın biliyorum okuyorsun haberin olsun aldatılıyorsun ve kocana sen yanında yetemezken ben sanaldan yetiyorum çatla da patla.
Jdjdddmdks onu osbirlere doyurdumEvet ya ciddi ciddi arıyor bulsa rahatlayacak kocana sen yetemedin ben yettim demek istiyor sanırım.
Haberin olsun aldatiliyorsuna kadar tamam. Ama ben yetiyorum catla patla diyeceğini zannetmiyorum.
Ne derece aç kaldıysa artık bu şekilde bile yetmisim ona.
Kız sen şimdi gece gece bizi niye strese sokuyorsunEksiği var. Yazarın demek istediği heyy sevgilimin karısı buradasın biliyorum okuyorsun haberin olsun aldatılıyorsun ve kocana sen yanında yetemezken ben sanaldan yetiyorum çatla da patla.
Ahaaa ben de elendimBenim kocam da değil demeye geldim.Bizim cocugumuz yok, kim kaldi baska.
Benim de çocuk yok , ya kimse açıklasın assdfgBenim kocam da değil demeye geldim.Bizim cocugumuz yok, kim kaldi baska.
Sen bahsettin kendi evliliğinden peşine çip taktığından biz durup dururken yorum yapmadık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?