- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi birakisina
-
Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Ben sultanahmet’teki turist değilim
Bide ben aslaaaaaa esimmmmm yapmazzzzzz askommmm diyen kadınlardan değilim
Cünkü saflıga sarılı eminliklerim yok bu hayatta benim
Yani 3 yıldır hiç anlamadın öyle mi?Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Aynen spartaküs, "öhöm yani" KARISI, benim ben yawAranan kan bulundu
Tamam gelsin yuzlestirelim sizi. Bitsin artik bu melodramAynen spartaküs, "öhöm yani" KARISI, benim ben yaw
Evet ya ciddi ciddi arıyor bulsa rahatlayacak kocana sen yetemedin ben yettim demek istiyor sanırım.Başlığı laf sokmak ve tartışmak için açtığınızı düşümüştüm ama siz baya baya samimiyetle sözde sevgilinin karısını arıyorsunuz şuan.
Aranan kan bulundu
Evet ya ciddi ciddi arıyor bulsa rahatlayacak kocana sen yetemedin ben yettim demek istiyor sanırım.
B birakisina bulduk kız gel sevgilin seni işte bu karısıyla aldatmış. Al intikamını.Aha geldin işte karısı benim, nerde o cadı? Gelsin kozlarımızı paylaşalım
Sen besbekarsın bulandırma konu sahibimizin kafasınıKarısı o değil!
Benim, ben!
Ya gerçekten aldatiladabiliriz mesele bu değil ki. Napiyim yani dünyanın sonu mu . Dışarda milyarlarca erkek var . Gerçekçi bakmak lazım bazı şeylere .ben bir erkeğin evli olduğu nasıl anlaşılmaz hiç anlamıyorum mesela . Sosyal medya kullanmam bir tek insta var onda foto yok eşim de öyle . Evli olduğunu anlarsın ama LinkedIn'e girince her paylaşımını beğenmişim adamın altına yeni işinde başarılar kalp falan atmisiz birbirimize . Çok zor yani anlamamak .Bana da beddualar ediliyor çoğu zaman. İyi okunmuyor yorumların teması gözleri dönüyor konuların sahiplerinin. Polyanna olsaydık aldatılmazdık desene. Asıl bu körkütük aşık ve bağımlı kişilikler aldatılıyor. Bana da dedi aldatılırsın diye bikere ben açıkgöz bir insanım hal tavır herşeyi sezerim de altıncı hissim de var aldatan, yalan söyleyen erkeğin daha gözünü kırpmadan çıkarır eline veririm. Çok doğru tespitlerdi yorumların bence. Konu sahibesi de kodlamış resmen kendine herkes aldatılmış herkesin kocası bekar birbirilerinin sevgilisi kk da
Sen besbekarsın bulandırma konu sahibimizin kafasınıbu arada hoşgeldin özlemişim
Sakın bir yalan daha söyleme çünkü inanır.yav bi dur be, hayali 3. kocamın kendisini benimle aldattığı sevgilisiyle yüzleşeceğim, niye bozuyorsun beni yea
Hoşbulduk
Yemin ederim kafaya takarsa 3 buçuk yılda sen uğraşırsınSakın bir yalan daha söyleme çünkü inanır.
Kocişim canım aşkooom asla yapmaz kafasında biri değilim ama aldatıyor mu acaba diye bu kadar peşine düşmem, zaten bi şekilde karşıma çıkar yediği halt, o zaman icabına bakarım. Bu bile adamın totosunu Allahu ekber dağlarına çıkarıyor. Hem canımı üzmüş olurum. Gerek yok.Bende bu ihtimali düsünüp arabasına kadar gecen sene gps ve ses kayıt cihazı koymustum. Hic bi falso görmedim.
Gps duruyor hala
Ben sultanahmet’teki turist değilim
Bide ben aslaaaaaa esimmmmm yapmazzzzzz askommmm diyen kadınlardan değilim
Cünkü saflıga sarılı eminliklerim yok bu hayatta benim
Ya gerçekten aldatiladabiliriz mesele bu değil ki. Napiyim yani dünyanın sonu mu . Dışarda milyarlarca erkek var . Gerçekçi bakmak lazım bazı şeylere .ben bir erkeğin evli olduğu nasıl anlaşılmaz hiç anlamıyorum mesela . Sosyal medya kullanmam bir tek insta var onda foto yok eşim de öyle . Evli olduğunu anlarsın ama LinkedIn'e girince her paylaşımını beğenmişim adamın altına yeni işinde başarılar kalp falan atmisiz birbirimize . Çok zor yani anlamamak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?