senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Çok şüpheli hareketleri varsa ve aldattığı belli kanıt yoksa boşanmaya çalışırken gerekebilir sadece dediğin şeyler ama fol yok fos yok ne gerek var hayat zor ama öyle. Düşündüm de eşim yapsa kendi adıma gurur kırıcı bulurdum.
İçinde olan insanı asla durduramazsın ki ne demişler zilliye kilit vursan kilidiyle oynaşır yani mesele bu.
Ama güven veren insan için bu kadar dedeklifliğe soyunmazsın ve ihanet asla saklı kalmaz biri tarafından deşifre edilir o durumda güçlü şekilde yolları ayırırsın. Beni aldatamaz çünkü heryerden onu izlerim saf değilim demek de asıl bu çok özgüvensizce tedirginlikle yaşıyorsun her an.

Yani 3 yıldır hiç anlamadın öyle mi?

Başlığı laf sokmak ve tartışmak için açtığınızı düşümüştüm ama siz baya baya samimiyetle sözde sevgilinin karısını arıyorsunuz şuan.
Evet ya ciddi ciddi arıyor bulsa rahatlayacak kocana sen yetemedin ben yettim demek istiyor sanırım.

Ya gerçekten aldatiladabiliriz mesele bu değil ki. Napiyim yani dünyanın sonu mu . Dışarda milyarlarca erkek var . Gerçekçi bakmak lazım bazı şeylere .ben bir erkeğin evli olduğu nasıl anlaşılmaz hiç anlamıyorum mesela . Sosyal medya kullanmam bir tek insta var onda foto yok eşim de öyle . Evli olduğunu anlarsın ama LinkedIn'e girince her paylaşımını beğenmişim adamın altına yeni işinde başarılar kalp falan atmisiz birbirimize . Çok zor yani anlamamak .

Kocişim canım aşkooom asla yapmaz kafasında biri değilim ama aldatıyor mu acaba diye bu kadar peşine düşmem, zaten bi şekilde karşıma çıkar yediği halt, o zaman icabına bakarım. Bu bile adamın totosunu Allahu ekber dağlarına çıkarıyor. Hem canımı üzmüş olurum. Gerek yok.

Kesinlikle benimde sorunum değil ve tak diye bırakırım sadakatsiz adam ona mı sadık olacak sanki tepe tepe kullan dirim intihar düşünmem mesela kaldı ki yüz yüze 3 yıllık ilişkim oldu ölmedim mesela. Hepsi gelip geçici oldu benim için üzüldüğüm kişiler oldu ama unuttum hep. Kaderin çizgisi bambaşka ve erkek mi yok güzel bir kadınsan havalar da kaparlar bakımlı ve özgüvenli olduktan sonra birde ayakları üstünde tabi kimse deviremez.
Evli bir insanı çözememeniz için aptal olmanız lazım dedi olgun bir erkek dedi.
Burada bir kadında her görüntülü aramamı her saat açıyordu dedi abi belki de bu adam tır şoförü yada başka şehirde çalışıyor yok mu böyle insanlar? Bizim bazılarının eşleri yurt dışında çalışıyor dönem dönem. Her aramasını açıyor diye hiç şüphelenmemiş.

Ben az önce ne okudum Başlığı anladım da sevgilisinin eşine söylüyor sandım. Hatta aralarındaki tartışmayı yazmış sandım içine girdim ki kısacık bir yazı ve yorumlara tuhaf tuhaf cevaplar. Allah ıslah eyleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…