Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece sende değil bendede olur anneme hemen telefon açarım iyimisin sana bişey olmasın sen benim canımsın senin yokluğunu göstermesin rabbim diye annem benim fedekarım eşim bazen yakalar neden ağlıyorsun der bende derim e-anneme bişey olmasın diyeee evet dediğin gibi anneler keşke ölümsüz olsa ...hiçbirşey güzell annemin yerini tututamaz rabbim melekleririmizi korusun inşallah........İyi geceler herkese. Kabus görerek uyandım. Rüyamda annem i kaybediyodum uyandım baktım gözlerim yastığım ıpıslak. Niye böyle oluyo bilmiyorum. Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum. Annem i kaybedersem naparım. Annem çok şükür iyi bi hastalığı da yok. Ama bu benim neredeyse hep gözümün önünde. evlendikten sonra böyle oldu. Eşimle sorun yaşayınca annemin sevgi dolu bakışları gelir aklıma.Eşimin sevgisizliği annemi annemin şefkatini çok fazla aratıyo. anneler ölümsüz olsaydı ya. Özür dilerim eğer sizlerin de yaranızı deştiysem.
çok haklısın, ama sen şanslısın yinede,ben çok arıyorum annemi ama konuşmak mucize onunla artık,rüyamda görürsem mutlu oluyorum öyle oldum artık,bende şunu çok iyi anlıyorum anne kadar kimse sevmiyor,ne eş ne kardeş
Allah yardımcı olsun. aynen öyle ccanım. Sanırım anne olacaksın.
Sevmiyor orası doğru, Allah annenize uzun ömürler versin ölümün her hali zor ama annesizlik çok daha zor..
İyi geceler herkese. Kabus görerek uyandım. Rüyamda annem i kaybediyodum uyandım baktım gözlerim yastığım ıpıslak. Niye böyle oluyo bilmiyorum. Son zamanlarda hep bunu düşünüyorum. Annem i kaybedersem naparım. Annem çok şükür iyi bi hastalığı da yok. Ama bu benim neredeyse hep gözümün önünde. evlendikten sonra böyle oldu. Eşimle sorun yaşayınca annemin sevgi dolu bakışları gelir aklıma.Eşimin sevgisizliği annemi annemin şefkatini çok fazla aratıyo. anneler ölümsüz olsaydı ya. Özür dilerim eğer sizlerin de yaranızı deştiysem.
Ben de çocukken çok korkardım annemi babamı kaybetmekten. Aileme birşey olmasin diye saatlerce dua ederdim küçücük aklımla.
Onsekiz yaşımda kaybettim annemi. Yarası büyük. Yeri bomboş. Dediğin gibi ne zaman eşimle tartissam ilk annem gelir aklıma. Anne diye ağlarım eskisi gibi. Faydasi yok. O hayatta olsaydı ben daha güçlü olurdum. O yanımda olsaydı ben çok daha farklı bi insan olurdum. O olsaydi...
Liste böyle uzar gider.
Annenle mümkün olduğu kadar çok vakit geçir benden sana tavsiye. Ben olsam annemle alisverise giderdim. Basbasa bi yerlerde oturup yemek yerdim. Sonra sinemaya giderdim. Bunlar bizim hiç yapamadigimiz şeyler olduğu icin bu kadar özlem çekiyorum belki.
Benden tavsiye annenle yaşamak istediğin herseyi yaşa. İnsanın canını en çok yasayamadiklari acıtıyor.
Allah annene uzun ömürler nasip eder inşallah. Kıymetli vaktini korkuyla geçirme kendini telkin et ve fırsat buldukça soluğu annenin yanında al.
Ben de çocukken çok korkardım annemi babamı kaybetmekten. Aileme birşey olmasin diye saatlerce dua ederdim küçücük aklımla.
Onsekiz yaşımda kaybettim annemi. Yarası büyük. Yeri bomboş. Dediğin gibi ne zaman eşimle tartissam ilk annem gelir aklıma. Anne diye ağlarım eskisi gibi. Faydasi yok. O hayatta olsaydı ben daha güçlü olurdum. O yanımda olsaydı ben çok daha farklı bi insan olurdum. O olsaydi...
Liste böyle uzar gider.
Annenle mümkün olduğu kadar çok vakit geçir benden sana tavsiye. Ben olsam annemle alisverise giderdim. Basbasa bi yerlerde oturup yemek yerdim. Sonra sinemaya giderdim. Bunlar bizim hiç yapamadigimiz şeyler olduğu icin bu kadar özlem çekiyorum belki.
Benden tavsiye annenle yaşamak istediğin herseyi yaşa. İnsanın canını en çok yasayamadiklari acıtıyor.
Allah annene uzun ömürler nasip eder inşallah. Kıymetli vaktini korkuyla geçirme kendini telkin et ve fırsat buldukça soluğu annenin yanında al.
Dün tam 7 ayımız bitti evliğimizde eşimle tanıdığımız ilk günden beri sımsıkı sardı beni ve ne kadar sıkıntı yaşanırsa yaşansın bi an bırakmadı benı sarmayı evimizde her daim sana sevgı aşk sözcükleri söylüyen bir eşim var ALLAH IMA BİNLERCE ŞÜKÜR OLSUN ama anneme babama ve abilerime olan özlemımi ve onları kaybetme korkumum önüne gecemıyor...ailemle aramızda 15-20 dk yol var her hafta cumartesı akşamı annemde kalırız (annem bi çok rahatsızlık gecırdı ciddi hastalıklar ve hala tedavısı devam edıyor )
ben hergün özlüyorum , bır yazı bir resım bir film benı ağlatmaya yetiyor ben onlarsız hep yarım hep eksiğim ve ben şuan bile gözlerim doldu
yas gectıkce hep boyle oluyor ınsanlar
ölümlü dünya mutlaka basımıza gelecek
ne kadar pişman olacagı zne kadar vicdan azabı cekecegız kım bılır.
bende sık sık bunu dusunuyorum bırının acı haberını aldıgımda ya annem babam olsaydı dıyorum ıcım buz gıbı oluyor
çok teşekkür ederim amin canım . Anneniz sağ mı :/
Hayır değil, keşke olsaydı 3 sene oldu kaybedeli ama sanki hiç gitmedi, 3 sene olmasına rağmen ben hala öldüğünü kabullenmiş değilim..
allah esırgesınYa biz o anı yaşayacağız. Yada onlar. Ben sahsen kendim yaşamak istemiyorum. Bencillik değil bu aslında. Biliyorum babam annemi hiç yalnız bırakmayacak. Annem babamla iyi olur. Beraber atlatırlar. Ama ben ne kimseye iyi gelirim ne de bana kimse iyi gelir . Böyle düşünüyorum.
benim yavrumu sevdiğim gibi onu kimse sevemez