- 25 Mart 2010
- 4.018
- 3.931
- 49
-
- Konu Sahibi _sekerpare_
Ben zaten farklı bakış açısı görmek için konu açtım hanımefendi.Doktorların genelinde ciddi bir ego var.Hastayı rahatlatmanın yolu ,kendi arkadaş ortamlarında konuştukları şekilde ,laubali bir tavırla olmamalı diye düşünüyorum.Yoksa yaptığı işa saygım oldugunu belirttim zaten.Fikir beyan ettiğiniz içinde teşekkür ederimAllah aşkına bu abartı nedir ya? Randevu sistemini bilmediğim için randevu için neden dönmediğine bir şey diyemem. Ama onun dışında işlem sırasında yaşadıklarınıza bu kadar takılmanız gerçekten abartı.
Muhtemelen işlem sırasında çok gergindiniz. Hekiminiz sizi rahatlatmak için bu tarz konuşmuştur. Amacı sizinle alay etmek değil o bölge uyuşturulmadan o işlemi yapabileceğini, boş yere gerilmemeniz gerektiğini anlatmak. Ha bunu şakaya vurarak yapmış. Bence gereksiz alınmışsınız.
Ha doktor değiştirmeye gelince tabiki böyle bir seçeneğiniz var. Ben sizin diş eti probleminizi anladım. Eğer halkıyla tedavi olmazsanız tüm dişlerinizi kaybetme riskiniz bile var. Emin olun değil Ankara Türkiye de bile bu işi hakkıyla yapabilen ve bu tarz ağızları düzelten çok az doktor var. Onun için siz sağlığınızı ön planda tutun, bırakın doktor işini yapsın.
Gerçekten eskiler "neren ağrırsa canın orada"derler ,doğru valla.Teşekkür ederimVallahi sağlıkla ilgili herşeyi çok önemsiyorum tırnağıma taş degmesin zehir oluyor insana o dakikalar .
Çok geçmiş olsun demeye geldim canim
Doğru söylüyorsunuz.İlk kez başıma böyle bişey geldiği icin şaşkınım dogrusu...ama durum yıllardır alısık oldugu okul ortamından cocugunuzu ayırmak degıl
oyle olsaydı ıyıce dusunurdunuz kı en ıyısı ayırmaksa onda da ayırın derdık
saglık bu ... en onemlı sey
Hanımefendi zaten dişetlerim diş fırçasının dokunmasıyla bile beynimi zonklatacak kadar acıyor.Anestezisiz bölüme müdahale edildiğinde insani bir tepki verdim.Emin olun sizin canıniz yansa refleks olarak sizde tepki verirsiniz.Beni alıntılamamışsınız ama empati yapmanız için yazdım.Yani aslında karışmadım sadece ses çıkaramadimda elimi kaldırdım o anda yani.Bu arada ben 30 yıldır hastanelerde ömür gecirmiş ve ayrıca da bir hemşire kızıyım.Bir garezim yok sağlıkçılara...Ha pardon. Doktorun işini nasıl yapacağına kadar karışma haddimiz de var tabi!
Yazdıklarımda gareziniz olduğunu ima dahi ettiğim bir yer yok. Veya elinizi neden kaldırdınız diye sormadım. İnsanlık hali olur. Sadece dediğim çok fazla gergin olduğunuzdan dolayı doktorunuz bunu hissetmiş ve sizi rahatlatmaya çalışmış. Ben sonrasındaki alınganlığınızı abartı buldum ki gayet açık yazdığımı düşünüyorum.Hanımefendi zaten dişetlerim diş fırçasının dokunmasıyla bile beynimi zonklatacak kadar acıyor.Anestezisiz bölüme müdahale edildiğinde insani bir tepki verdim.Emin olun sizin canıniz yansa refleks olarak sizde tepki verirsiniz.Beni alıntılamamışsınız ama empati yapmanız için yazdım.Yani aslında karışmadım sadece ses çıkaramadimda elimi kaldırdım o anda yani.Bu arada ben 30 yıldır hastanelerde ömür gecirmiş ve ayrıca da bir hemşire kızıyım.Bir garezim yok sağlıkçılara...
Yahu bu yaşadığınız olayla doktorun egosunun ne alakası var?Ben zaten farklı bakış açısı görmek için konu açtım hanımefendi.Doktorların genelinde ciddi bir ego var.Hastayı rahatlatmanın yolu ,kendi arkadaş ortamlarında konuştukları şekilde ,laubali bir tavırla olmamalı diye düşünüyorum.Yoksa yaptığı işa saygım oldugunu belirttim zaten.Fikir beyan ettiğiniz içinde teşekkür ederim
Niye kendisine kötü muamelede bulunduğunu düşündüğü bir insana rezil diyemesin? Hadi kaba bir laf olduğunu düşünüyorsunuz diyelim öyleyse sağlıkçı olmasıyla ne alakası var, sağlıkçılar tanrı mı? Bir bitin lütfen ya.Rezil herif öyle mi? Bu ülkede bu kafa yapısı değişmediği sürece sağlıkçılar hiç bir zaman hakettikleri değeri alamayacaklar.
Tabiki biteriz yeterki siz isteyin.Niye kendisine kötü muamelede bulunduğunu düşündüğü bir insana rezil diyemesin? Hadi kaba bir laf olduğunu düşünüyorsunuz diyelim öyleyse sağlıkçı olmasıyla ne alakası var, sağlıkçılar tanrı mı? Bir bitin lütfen ya.
Siz ilk baştaki yazdıklarımı okumadınız sanırim.Bir insan çok yoğun olabilir.Ama sadece 20 sn.de hastaya bu hafta boş günüm yok yada şu gün gelin diye mesaj atabilir.Temel nezaket kuralıdır.Kaldı ki wp üzerinden randevulaşma o hastanenin sistemi.Oradaki bütün dr.lar bunu yapıyor.Yahu bu yaşadığınız olayla doktorun egosunun ne alakası var?
Siz ilk baştaki yazdıklarımı okumadınız sanırim.Bir insan çok yoğun olabilir.Ama sadece 20 sn.de hastaya bu hafta boş günüm yok yada şu gün gelin diye mesaj atabilir.Temel nezaket kuralıdır.Kaldı ki wp üzerinden randevulaşma o hastanenin sistemi.Oradaki bütün dr.lar bunu yapıyor.Bana özel bir uygulama talebinde değilim yani.Görüldü atıp sonra da günlerce bekletmek egolarının fazlaca şişirilmesinden oluyor.Dr.lar saniyorki sadece kendi zamanları kıymetli ve bütün hastalar onlara el pence divan durmalı.Yahu bu yaşadığınız olayla doktorun egosunun ne alakası var?
Teşekkür ederim.Evet uzun sürecek gibi görünüyor.Geçmiş olsun, doktorunuzdan memnun değilseniz,başka doktor talep edin . Anladığım kadarıyla zor ve uzun bir tedavi süreciniz var . Kendinizi strese sokmayın.