Senin derdin dertmi benim derdin yanında

Ben zaten farklı bakış açısı görmek için konu açtım hanımefendi.Doktorların genelinde ciddi bir ego var.Hastayı rahatlatmanın yolu ,kendi arkadaş ortamlarında konuştukları şekilde ,laubali bir tavırla olmamalı diye düşünüyorum.Yoksa yaptığı işa saygım oldugunu belirttim zaten.Fikir beyan ettiğiniz içinde teşekkür ederim

ama durum yıllardır alısık oldugu okul ortamından cocugunuzu ayırmak degıl
oyle olsaydı ıyıce dusunurdunuz kı en ıyısı ayırmaksa onda da ayırın derdık
saglık bu ... en onemlı sey
Doğru söylüyorsunuz.İlk kez başıma böyle bişey geldiği icin şaşkınım dogrusu...

Ha pardon. Doktorun işini nasıl yapacağına kadar karışma haddimiz de var tabi!
Hanımefendi zaten dişetlerim diş fırçasının dokunmasıyla bile beynimi zonklatacak kadar acıyor.Anestezisiz bölüme müdahale edildiğinde insani bir tepki verdim.Emin olun sizin canıniz yansa refleks olarak sizde tepki verirsiniz.Beni alıntılamamışsınız ama empati yapmanız için yazdım.Yani aslında karışmadım sadece ses çıkaramadimda elimi kaldırdım o anda yani.Bu arada ben 30 yıldır hastanelerde ömür gecirmiş ve ayrıca da bir hemşire kızıyım.Bir garezim yok sağlıkçılara...

Yazdıklarımda gareziniz olduğunu ima dahi ettiğim bir yer yok. Veya elinizi neden kaldırdınız diye sormadım. İnsanlık hali olur. Sadece dediğim çok fazla gergin olduğunuzdan dolayı doktorunuz bunu hissetmiş ve sizi rahatlatmaya çalışmış. Ben sonrasındaki alınganlığınızı abartı buldum ki gayet açık yazdığımı düşünüyorum.

Yahu bu yaşadığınız olayla doktorun egosunun ne alakası var?

Rezil herif öyle mi? Bu ülkede bu kafa yapısı değişmediği sürece sağlıkçılar hiç bir zaman hakettikleri değeri alamayacaklar.
Niye kendisine kötü muamelede bulunduğunu düşündüğü bir insana rezil diyemesin? Hadi kaba bir laf olduğunu düşünüyorsunuz diyelim öyleyse sağlıkçı olmasıyla ne alakası var, sağlıkçılar tanrı mı? Bir bitin lütfen ya.

Tabiki biteriz yeterki siz isteyin.

Tüm sağlıkçılar bitiyor zaten. Öyle yavaş yavaş da değil gümbür gümbür.

Siz ilk baştaki yazdıklarımı okumadınız sanırim.Bir insan çok yoğun olabilir.Ama sadece 20 sn.de hastaya bu hafta boş günüm yok yada şu gün gelin diye mesaj atabilir.Temel nezaket kuralıdır.Kaldı ki wp üzerinden randevulaşma o hastanenin sistemi.Oradaki bütün dr.lar bunu yapıyor.

Siz ilk baştaki yazdıklarımı okumadınız sanırim.Bir insan çok yoğun olabilir.Ama sadece 20 sn.de hastaya bu hafta boş günüm yok yada şu gün gelin diye mesaj atabilir.Temel nezaket kuralıdır.Kaldı ki wp üzerinden randevulaşma o hastanenin sistemi.Oradaki bütün dr.lar bunu yapıyor.Bana özel bir uygulama talebinde değilim yani.Görüldü atıp sonra da günlerce bekletmek egolarının fazlaca şişirilmesinden oluyor.Dr.lar saniyorki sadece kendi zamanları kıymetli ve bütün hastalar onlara el pence divan durmalı.

Geçmiş olsun, doktorunuzdan memnun değilseniz,başka doktor talep edin . Anladığım kadarıyla zor ve uzun bir tedavi süreciniz var . Kendinizi strese sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…