Senin derdin dertmi benim derdin yanında

_sekerpare_

Guru
Pro Üye
25 Mart 2010
4.018
3.931
49
Merhaba sevgili forumdaşlaaaarr Başlıktan da anlaşılacağı üzere benim derdim hepinizin derdini döver Arkadaşlar bisurü kronik hastaliğımdan dolayı diş ve dişeti tedavilerim ozel muayenehanede yapılamıyor üniversite hastanesine gönderiyorlar.Daha dogrusu tırsıyolar elimizde kalır neme lazım diye
Neyse büyukşehirde adı belli bir üniversitenin dişeti bölümünde bir doçent diş hekimine çattık!! bildiğiniz...
Şimdi orada sistem wp üzerinden hekim hasta iletisimiyle randevulaşmak üzerine isliyor.Yani giriş yaptır kayıt kuyut vs.yok.Tedavi bitene kadar bu sekil devam ediyor.İlk seanstan sonra dr.dan mesaj bekle ki gelsin.Neyse bir hafta sonra mesaj attım görüldü adam dönmüyor.Bende bekliyorumki bu hafta randevu yok desin ya da şu gün gel desin.Ne başka bir iş için plan yapabiliyosun,ne evde bir işe başlayabiliyosun ,böyle bekliyosunki çagırsın.
2.seansta uyuşturmadığı kısmı kazimaya çalışırken refleks olarak elimi kaldırdım.Yanında stajerlerde var.Kahkalarla gülmeye başladı bu.Ben de atomu parçalayacaksın sandım,ben orayı uyuşturmadığımı bilmeyecek kadar hafızaya sahip değilsem bu işi bırakırım zaten ,çocuklar bakın bakın hasta ne yaptı gördünüz mü tarzında bir güzel dalgasinı geçti.Ben de hocam panik oldum kusura bakmayın diyorum (hala alttan alıyorum) Geçer geçer ben geçiririm demesinmi?Neyse lahavle dedik yuttuk.şimdi yine 10 gün oldu mesaj atıyorum olumlu olumsuz dönmüyor adam.
İşlemler sıkıntılı biraz ve dr.da işinde iyi olduğu bilinen bir kişi.Siz olsanız sabredermiydiniz yoksa dr.degiştirmek istermiydiniz.
Edit:sağlık çalışanlarının hepsine saygımız sonsuz ama aynı saygıyı mesleği ırkı dini görünüşü soyu sopu ne olursa olsun her insanın hakettigini düşünüyorum.

Rezil herif. Kendimi güvende hissetmediğim, empati kuramayan, en temel nezaket kurallarını dahi bilmeyen, hatasını örtbas edip işi alaya döken bir doktorda asla tedavi olmak istemem. Onu şikayet edip, "ünsüz" bir doktordan randevu alırdım. Allah şifa versin...

Teşekkür ederim fazla hassasiyet mi gösterdim acaba diye düşündüm görüş almak istedim sizlerden

geçmiş olsun. rahatsızlığınız nedir? hangi şehirdesiniz?

Bir sağlıkçı olarak benzer bir yaklaşıma maruz kaldım ve diş dendiğinden resmen tansiyonum düşüyor, nur topu gibi bir travma ve perişan dişlere sahibim sayesinde, üstüne aynı sektörden olmamız canımı yakmasına bahaneymiş gibi tavırlarla ellerimi tuttular işkence yaşadım bildiğiniz bu yüzden diş hekimi önemli li, rahatsızlık duyuyorsanız mutlaka değiştirin.

Teşekkür ederim.Gerçekten talihsiz bir durum olmuş.Bakalım boyle devam ederse degiştireceğim sanırim.Size de çok gecmiş olsun.

ben sızı haklı buldum cok buyuk talıhsızlık sanssızlık yasamıssınız
gecmıs olsun umarım tedavınız hemen bıter
doktor degıstırme sansınız var mı acaba

Benim diş eti çekilmem vardı. Antalya’da iyi bir çene cerrahına gittim. Lazerle yaktı, oralar kaynaştı.
Pek çok risk taşıyan durumlarda hasta rızası alarak tedavi yapıyorlar.
Size tavsiyem araştırın, maddi durumunuzda varsa özel bir doktora gidin. Antalya diş tedavisinde aşırı ilerde. Yurtdışından akın akın insanlar geliyor. Sağlık turizminde diş klinikleri büyük pay kaplıyor. Burası da aklınızda olsun.

ben sızı haklı buldum cok buyuk talıhsızlık sanssızlık yasamıssınız
gecmıs olsun umarım tedavınız hemen bıter
doktor degıstırme sansınız var mı acaba
Teşekkürler.Tabiki değistirme şansım var ama sanki" okulda çocuğumuzun öğretmenini degiştirmek etik olmaz sıkıntı çıkar " yaklaşımı vardır ya..Onun gibi bir his oluşuyor içimde.

Teşekkür ederim bütçe olarak özele gitme şansım yok malesef.

Teşekkürler.Tabiki değistirme şansım var ama sanki" okulda çocuğumuzun öğretmenini degiştirmek etik olmaz sıkıntı çıkar " yaklaşımı vardır ya..Onun gibi bir his oluşuyor içimde.
ama durum yıllardır alısık oldugu okul ortamından cocugunuzu ayırmak degıl
oyle olsaydı ıyıce dusunurdunuz kı en ıyısı ayırmaksa onda da ayırın derdık
saglık bu ... en onemlı sey

Allah aşkına bu abartı nedir ya? Randevu sistemini bilmediğim için randevu için neden dönmediğine bir şey diyemem. Ama onun dışında işlem sırasında yaşadıklarınıza bu kadar takılmanız gerçekten abartı.

Muhtemelen işlem sırasında çok gergindiniz. Hekiminiz sizi rahatlatmak için bu tarz konuşmuştur. Amacı sizinle alay etmek değil o bölge uyuşturulmadan o işlemi yapabileceğini, boş yere gerilmemeniz gerektiğini anlatmak. Ha bunu şakaya vurarak yapmış. Bence gereksiz alınmışsınız.

Ha doktor değiştirmeye gelince tabiki böyle bir seçeneğiniz var. Ben sizin diş eti probleminizi anladım. Eğer halkıyla tedavi olmazsanız tüm dişlerinizi kaybetme riskiniz bile var. Emin olun değil Ankara Türkiye de bile bu işi hakkıyla yapabilen ve bu tarz ağızları düzelten çok az doktor var. Onun için siz sağlığınızı ön planda tutun, bırakın doktor işini yapsın.

Rezil herif öyle mi? Bu ülkede bu kafa yapısı değişmediği sürece sağlıkçılar hiç bir zaman hakettikleri değeri alamayacaklar.

Vallahi sağlıkla ilgili herşeyi çok önemsiyorum tırnağıma taş degmesin zehir oluyor insana o dakikalar .
Çok geçmiş olsun demeye geldim canim

Doktorda işini ön planda tutsun bı zahmet.
Bıraksın civikligi espriyi cem yılmaz yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…