- 2 Şubat 2013
- 2.690
- 518
- 28
-
- Konu Sahibi blackwiccan
Keşke sevdiğime kavuşsam bende mutlu olsamValla yengeç erkeğine az bile diyormuşum. Yok yok çok seviyorum onu yükselenim de akrep biraz özelliklerini taşıyorum
Yaaaa ne olduKeşke sevdiğime kavuşsam bende mutlu olsam
Sevdiğinizin burcu neydi inşallah kavuşursunuzKeşke sevdiğime kavuşsam bende mutlu olsam
Ben başak o terazi inşallah.Sevdiğinizin burcu neydi inşallah kavuşursunuz
Yan yana olan burçlar birbirinin eksiklerini tamamlar birbirine çok şey öğretir Uyumu yakalarsınızBen başak o terazi inşallah.
Evet keşke olsa daYan yana olan burçlar birbirinin eksiklerini tamamlar birbirine çok şey öğretir Uyumu yakalarsınız
Akrep tutkulu sabit burclardan Teraziler değişken burclardan dengesiz olur aslında ama uyumludur sizi dengeleyebilirBen akrep eşim terazi ,çok dengeliyor eşim beni
Ben duyguları ,kıskançlıkları hep zirvede yaşarım , ama eşim benim bu duygularımı sünger gibi emerAkrep tutkulu sabit burclardan Teraziler değişken burclardan dengesiz olur aslında ama uyumludur sizi dengeleyebilir
Güneşim 29 derece yay burcunda 1. Evde yükselenim de yay sizce bunun anlamı nedir ? BU arada merkurum de yay ve retro .Düşüncenizi merak ettim .29 Derece ile başlıyorsa değil. 29 derece kriz demektir ve yay ın da gezegeni jüpiter ( yani büyütür ) al sana büyüyen krizler
ikizlerin yönetici gezegeni merkür zaten. iletişimde çok iyi olduğunu gösterir bu.
Kendiniz ile ilgili herşeyi abartma eğilimindesiniz. Kendinize karşı olan eleştirileriniz kırıcı olabilir. İletişimde sıkıntılar çekebilirsiniz.Güneşim 29 derece yay burcunda 1. Evde yükselenim de yay sizce bunun anlamı nedir ? BU arada merkurum de yay ve retro .Düşüncenizi merak ettim .
Ay .Evet yaa kendime karşı hep daha fazlasını istediğim için oluyor bu .İçimde ilgimc Bi kusursuzluk ihtiyacı var . Belki ayım basak gunesimle kare açım var o yüzdendir.BU arada 7. Evimi ikizler kesiyor .Yoneticisi merkur yay burcunda 1. Evde bunu eş eleştirisi olarak da yorumlayabilir miyiz? Yabanci es göstergesi de deniyor arastirmalarima göre ?Kendiniz ile ilgili herşeyi abartma eğilimindesiniz. Kendinize karşı olan eleştirileriniz kırıcı olabilir. İletişimde sıkıntılar çekebilirsiniz.
Anneniz biraz mükemmelliyetçi, titiz olabilir mi :) sizin kusursuzluk çabanızda mantıksal ilerlemenizden değil duygusal kusursuzluktan geliyor. baba ile de çatışma halindeler. Eş yada ortaklıktan beklentiniz iletişim odaklı, sosyal, pratik zekalı adaylar. juno göstergeniz de önemli Yabancı eşlere 9-12 -7. evlerden bakıyoruz daha çok :)Ay .Evet yaa kendime karşı hep daha fazlasını istediğim için oluyor bu .İçimde ilgimc Bi kusursuzluk ihtiyacı var . Belki ayım basak gunesimle kare açım var o yüzdendir.BU arada 7. Evimi ikizler kesiyor .Yoneticisi merkur yay burcunda 1. Evde bunu eş eleştirisi olarak da yorumlayabilir miyiz? Yabanci es göstergesi de deniyor arastirmalarima göre ?
Fazlasıyla mukemmelliyetci bir kadin egitimci /yonetici ailemAnneniz biraz mükemmelliyetçi, titiz olabilir mi :) sizin kusursuzluk çabanızda mantıksal ilerlemenizden değil duygusal kusursuzluktan geliyor. baba ile de çatışma halindeler. Eş yada ortaklıktan beklentiniz iletişim odaklı, sosyal, pratik zekalı adaylar. juno göstergeniz de önemli Yabancı eşlere 9-12 -7. evlerden bakıyoruz daha çok :)
Eş adayınız sosyal çevrenizden, arkadaş ortamınızdan olacak kuvvetle ihtimal :) zihninize takılan herşeyi araştırırsınız. Bu arada jüpiteriniz nerede ?Fazlasıyla mukemmelliyetci bir kadin egitimci /yonetici ailem. Junom 11. Evde terazi burcunda .9. Evimi aslan kesiyor yoneticisi gunes 1. Evde ve 7. Evin yoneticisi merkurle kavusum yapıyor 1. Evdeki yay burcunda . Amerika'da yaşama hayalim var ruhumu çekiyor resmen ruyamda falan görüyorum . Bilgilendirme için çok teşekkürler bu arada
Jupiterim 3. Evde kova burcunda kova stelyumum var bu arada venusum marsim uranusum neptunum hep kovadaEş adayınız sosyal çevrenizden, arkadaş ortamınızdan olacak kuvvetle ihtimal :) zihninize takılan herşeyi araştırırsınız. Bu arada jüpiteriniz nerede ?