• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni yeneceğim sigaraaa :)

Yakamoz21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
187
180
18
Defalarca bırakmak isteyip bırakamadığım sigarayı,tekrardan bırakmaya uğraşıyorum.40 yaşındayım ve maalesef 25 yıldır zehirliyorum kendimi.günde 1 paket içiyorum,son sigaramı dün akşam saat 18 de içtim.sonrasında canım acaip isteyince sadece yarım sigara ve bugünde bu saate kadar 1 tane içtim,benim için büyük bir başarı ve artık içmeyeceğim kararlıyım....

bende bıraktım geçen yıl çok şükür darısı tüm bırakmak isteyenlere olsun :KK19:

Bende yazın sigara içmekten keyif alırım ama kışın sevmem çok içmem neyseki
Ama bırakmak istiyorum da sanırım bendeki sıkıntı hayır diyememem :110:
İnşallah bu azminizi hep sürdürürsünüz

Maalesef sigara konusunda hiç azimli değilim sigara icmesini çok seviyorun helede sabah aç karnina nescafey le

Tsk.ler arkadaslar.maalesef yine yenik dustum.halbuki cok kararliydim.offf ne illet bisey buu.:mad:

Ben bu konu Üzerine Bi sigara yakarım :KK50::KK14:
Yapamam...
Hem bırakırsam Hastalıklarla Ugrasırım
:KK12:

sürekli bırakıp başlayan birisiyim bende lise yıllarımda başladım ama iki ayda üç ayda bir birtek içerdim evlendikten sonra çogalltım günde 10 tane tabi aylar geçtikçe çogalltıgımı fark ettim ama hamile iken hiç içmedim çocuklar büyüdügünde bagırmaları çagırmaları derken paket kullanıyor olmuşumda haberim yokmuş tabi bu arada eşimdende tırtıklıyordum :KK70:sonrasında bende panik atak gelişti bazı sorunlardan dolayı ozamanlar daha çok içtim sonra bırakma kararı aldım iki yıl içmedim nasıl oldusa tekrar başladım bikaç ay içtikten sonra 1 yıl tekrar içmedim sonra tekrar başladım eşim rahatsızlıktan sonra o bıraktı beş ay oldu tabi buarada ben kullanmaya devam ediyordum biara beni yakaladı içerken çok kızdı sen içersen bbendde içerim dedi tekrar bıraktım 1 ay dayanabildim içtim tekrar sonra düşündüm neden başaramıyorum buna bison vermeliyim dedim ve allen carr videosunu izledim karar verdim bu son içişim dedim ve mutlu son 2 hafta olmuş içmeyeli içmiycem :KK62:kendim için eşim için ve çocuklarım için başaracam şimdi günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum en azından nikotin istegimi azda olsa karşılıyor şu panik atakta olmasa çok güzel olacak ama bunada şükür:21:

azize canim sen ne yaptin iciyor musun
İciyorum maalesef canim.son gunlerde cok gerdim kenimi birakacagim diye ama olmadi.kendime bir tarih belirledim.31 ocak gecesi uyumadn once son sigarami icip bir daha icmemeyi planliyorum ne kadar zorlansamda.

Back