• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Seni kandırdılar kalk vatan sağ olmasın'

ne dedi sana? lütfen yazar mısın?
Aynen kopyaliyorum yazdığını canım ilk okuyunca bir şok geçirdim bu yazısını da beğenmiş bir de kakao çok kırıldım gerçekten

''Kim demiş onu acaba?! Nerede gördün benim başörtü takmayana veya chp oy verene dinsiz dediği mi? Ama şuda bir gerçektir ki, körle yatan şaşı kalkarmış. Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..... yani senin kimin yanında olduğun ve kimlere destek verdiğin senin kişiliğini gösterir.
Ben hiç bir zaman benim inancıma el uzatanların yanında olup da, günahlarına ortak olmam!....
Başörtüyü hakkıyla takmadık tan sonra, rahibeler ve yahudi hanımlarıda başörtü takıyor ama onların takış sebepleri farklıdır. Yani her başını örten gerçek Mü'min olamaz. Önemli olan tüm Günahların üstünü örte bilmekte:KK59:"

Kim demiş onu acaba?! Nerede gördün benim başörtü takmayana veya chp oy verene dinsiz dediği mi? Ama şuda bir gerçektir ki, körle yatan şaşı kalkarmış. Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..... yani senin kimin yanında olduğun ve kimlere destek verdiğin senin kişiliğini gösterir.
Ben hiç bir zaman benim inancıma el uzatanların yanında olup da, günahlarına ortak olmam!....
Başörtüyü hakkıyla takmadık tan sonra, rahibeler ve yahudi hanımlarıda başörtü takıyor ama onların takış sebepleri farklıdır. Yani her başını örten gerçek Mü'min olamaz. Önemli olan tüm Günahların üstünü örte bilmekte:KK59:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ci-chp-yagci-mhp.864185/page-27#post-42927359

Aynen kopyaliyorum yazdığını canım ilk okuyunca bir şok geçirdim bu yazısını da beğenmiş bir de kakao çok kırıldım gerçekten

''Kim demiş onu acaba?! Nerede gördün benim başörtü takmayana veya chp oy verene dinsiz dediği mi? Ama şuda bir gerçektir ki, körle yatan şaşı kalkarmış. Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..... yani senin kimin yanında olduğun ve kimlere destek verdiğin senin kişiliğini gösterir.
Başörtüyü hakkıyla takmadık tan sonra, rahibeler ve yahudi hanımlarıda başörtü takıyor ama onların takış sebepleri farklıdır. Yani her başını örten gerçek Mü'min olamaz. Önemli olan tüm Günahların üstünü örte bilmekte:KK59:"
bu mesajı okuyunca kendilerini Allah'a havale ettim.boşver,canım.görme duyma.

canım niye kırıldın kadın kendini tarif etmiş işte seni ayna olarak tutmuş.kakao da bunu beğenmiş.hiç kızma.bak ne diyor; senin kimin yanında durduğun senin kişiliğini gösterir ve her başını örten gerçek mümin olamaz.çok doğru katılıyorum.sen de katıl buna.

valla kuzum kakao ya benim de çok kırgın olduğum bir konu var da bıraktım ben.cidden gerek yok.

bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.:KK43:
iyi oluyor bu topik demek ki kakao hakkında da yanlış düşünmüşüm iki oldu bu 5 gün içinde.

bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.:KK43:

Herkesin dini kendine değilmidir,ister yaparsın ister yapmassın.
Kimseyide ilgilendirmez bunlar,allah ile kul arasına kimse giremez..

Herkesin dini kendine değilmidir,ister yaparsın ister yapmassın.
Kimseyide ilgilendirmez bunlar,allah ile kul arasına kimse giremez..
kameralarla gezecek halimiz yok bizim değil mi:KK66:
ayrıca ibadetin gizli yapılanı makbuldür.

Yapın da türkçe yapın diyor. Konu iyiki kapatılmış çok şey yazmak geçti içimden. Çok şükür böyle kendimi cennetlik görecek kadar kibirli,cahil olmadım ne yaşıyorsam içimde yaşadım. Ha şu var dini konularda gerçekten bilgilerime güvenirim ama bir gün olsun kimsenin dinini sorgulamadım çok şükür. Çünkü din bunu gerektirir bir amel herşeyi değiştirir istediğin kadar ibadet et kul hakkın varsa ne yapacaksın. Sabah okudum o mesajı ellerim titredi gerçekten

Yapın da türkçe yapın diyor. Konu iyiki kapatılmış çok şey yazmak geçti içimden. Çok şükür böyle kendimi cennetlik görecek kadar kibirli,cahil olmadım ne yaşıyorsam içimde yaşadım. Ha şu var dini konularda gerçekten bilgilerime güvenirim ama bir gün olsun kimsenin dinini sorgulamadım çok şükür. Çünkü din bunu gerektirir bir amel herşeyi değiştirir istediğin kadar ibadet et kul hakkın varsa ne yapacaksın. Sabah okudum o mesajı ellerim titredi gerçekten
aynen ben de çok sinirlendim.diğer konularda bununla ilgili kaç yorum yaptım,görmezden geldi.

12105902_869438153155402_1557931981759446105_n.jpg

işte hep bu zihniyet.

Evet bana yazmış.Herkesin evine kamera taktı galiba.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Müslümanım diye geçinen şahsiyetler bunlar.Dini sadece onlar yaşar onlara göre biz dinsiziz.Kakaoyu freni patlamış yokuş aşağı inen kamyona benzetiyorum.Pat küt gidiyor bilip bilmeden.Konuşsun da ne konuştuğunun önemi olmasın.Ağzı var konuşuyor kale almamak lazım.Allaha havale ettim onu.Öteki dünyada çıkacak karşıma.

Gencecik bir can daha topraga düştü. Ablasiyla empati bile yapamıyorum. O kadar zor bir durum ki Allah yardimcisi olsun ailesine sabirlar versin.

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana canim hangi konuda oldu bu olaylar? Ne demek rahibe de ortu takiyor. Ben de tesetturluyum ama asla Akpli olmadim. Benim de mi örtüm yetersiz acaba?

Ya ne kadar cirkin seyler bunlar

Gencecik bir can daha topraga düştü. Ablasiyla empati bile yapamıyorum. O kadar zor bir durum ki Allah yardimcisi olsun ailesine sabirlar versin.

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana canim hangi konuda oldu bu olaylar? Ne demek rahibe de ortu takiyor. Ben de tesetturluyum ama asla Akpli olmadim. Benim de mi örtüm yetersiz acaba?

Ya ne kadar cirkin seyler bunlar
Makarna konusunda yazıldı canım.İlk okuduğumda kafama çok taktım da şimdi takmiyorum canım ya iyiki adalet insanlarda değil yoksa halimiz ne olurdu Allah herkesin içini biliyor benim vicdanım çok rahat.

Maşallah mevzu nerelere gelmiş.Aslında şaşırmıyorum çünkü bizim toplumuz öyle bir toplum ki sadece ibadete gelince kendilerini birşey sananlar sanal alemde döktürürler çünkü onlar için varsa yoksa yapılan ibadetler ama bilmiyorlar ki bir insana davranış şeklide ibadettir. Bir cana can olduğu için sahip çıkmak korumak kollamak da ibadettir..

Neyse bu mevzu böyle gider uzarda uzar Allah'ım herkesin içini biliyor ister açık ol ister kapalı boşuna dememişler erenlerimiz ne olursan ol yine gel tövbeni bozsanda yine gel diye..

Back
X