Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kopyaliyorum yazdığını canım ilk okuyunca bir şok geçirdim bu yazısını da beğenmiş bir de kakao çok kırıldım gerçektenne dedi sana? lütfen yazar mısın?
Makarna yağ konusu abla kapatıldı zatenHangi konuda olduki bunlar,gene bişiler kaçırdım herhalde..
bu mesajı okuyunca kendilerini Allah'a havale ettim.boşver,canım.görme duyma.Aynen kopyaliyorum yazdığını canım ilk okuyunca bir şok geçirdim bu yazısını da beğenmiş bir de kakao çok kırıldım gerçekten
''Kim demiş onu acaba?! Nerede gördün benim başörtü takmayana veya chp oy verene dinsiz dediği mi? Ama şuda bir gerçektir ki, körle yatan şaşı kalkarmış. Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..... yani senin kimin yanında olduğun ve kimlere destek verdiğin senin kişiliğini gösterir.
Ben hiç bir zaman benim inancıma el uzatanların yanında olup da, günahlarına ortak olmam!....
Başörtüyü hakkıyla takmadık tan sonra, rahibeler ve yahudi hanımlarıda başörtü takıyor ama onların takış sebepleri farklıdır. Yani her başını örten gerçek Mü'min olamaz. Önemli olan tüm Günahların üstünü örte bilmekte"
Makarna yağ konusu abla kapatıldı zaten
Aynen kopyaliyorum yazdığını canım ilk okuyunca bir şok geçirdim bu yazısını da beğenmiş bir de kakao çok kırıldım gerçekten
''Kim demiş onu acaba?! Nerede gördün benim başörtü takmayana veya chp oy verene dinsiz dediği mi? Ama şuda bir gerçektir ki, körle yatan şaşı kalkarmış. Bana Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..... yani senin kimin yanında olduğun ve kimlere destek verdiğin senin kişiliğini gösterir.
Ben hiç bir zaman benim inancıma el uzatanların yanında olup da, günahlarına ortak olmam!....
Başörtüyü hakkıyla takmadık tan sonra, rahibeler ve yahudi hanımlarıda başörtü takıyor ama onların takış sebepleri farklıdır. Yani her başını örten gerçek Mü'min olamaz. Önemli olan tüm Günahların üstünü örte bilmekte"
bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.Makarna yağ konusu abla kapatıldı zaten
iyi oluyor bu topik demek ki kakao hakkında da yanlış düşünmüşüm iki oldu bu 5 gün içinde.bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.![]()
bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.![]()
kameralarla gezecek halimiz yok bizim değil miHerkesin dini kendine değilmidir,ister yaparsın ister yapmassın.
Kimseyide ilgilendirmez bunlar,allah ile kul arasına kimse giremez..
kameralarla gezecek halimiz yok bizim değil mi
ayrıca ibadetin gizli yapılanı makbuldür.
Yapın da türkçe yapın diyor. Konu iyiki kapatılmış çok şey yazmak geçti içimden. Çok şükür böyle kendimi cennetlik görecek kadar kibirli,cahil olmadım ne yaşıyorsam içimde yaşadım. Ha şu var dini konularda gerçekten bilgilerime güvenirim ama bir gün olsun kimsenin dinini sorgulamadım çok şükür. Çünkü din bunu gerektirir bir amel herşeyi değiştirir istediğin kadar ibadet et kul hakkın varsa ne yapacaksın. Sabah okudum o mesajı ellerim titredi gerçektenbir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.![]()
aynen ben de çok sinirlendim.diğer konularda bununla ilgili kaç yorum yaptım,görmezden geldi.Yapın da türkçe yapın diyor. Konu iyiki kapatılmış çok şey yazmak geçti içimden. Çok şükür böyle kendimi cennetlik görecek kadar kibirli,cahil olmadım ne yaşıyorsam içimde yaşadım. Ha şu var dini konularda gerçekten bilgilerime güvenirim ama bir gün olsun kimsenin dinini sorgulamadım çok şükür. Çünkü din bunu gerektirir bir amel herşeyi değiştirir istediğin kadar ibadet et kul hakkın varsa ne yapacaksın. Sabah okudum o mesajı ellerim titredi gerçekten
Evet bana yazmış.Herkesin evine kamera taktı galiba.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Müslümanım diye geçinen şahsiyetler bunlar.Dini sadece onlar yaşar onlara göre biz dinsiziz.Kakaoyu freni patlamış yokuş aşağı inen kamyona benzetiyorum.Pat küt gidiyor bilip bilmeden.Konuşsun da ne konuştuğunun önemi olmasın.Ağzı var konuşuyor kale almamak lazım.Allaha havale ettim onu.Öteki dünyada çıkacak karşıma.bir de kakao nun bir yorumu var sonda.ibadet yapmazsınız gelir burada konuşursunuz gibi.sanki birlikte yaşanıyor da kimin ne yapıp yapmadığını biliyor.![]()
Makarna konusunda yazıldı canım.İlk okuduğumda kafama çok taktım da şimdi takmiyorum canım ya iyiki adalet insanlarda değil yoksa halimiz ne olurdu Allah herkesin içini biliyor benim vicdanım çok rahat.Gencecik bir can daha topraga düştü. Ablasiyla empati bile yapamıyorum. O kadar zor bir durum ki Allah yardimcisi olsun ailesine sabirlar versin.
MazlumuGetirinBana canim hangi konuda oldu bu olaylar? Ne demek rahibe de ortu takiyor. Ben de tesetturluyum ama asla Akpli olmadim. Benim de mi örtüm yetersiz acaba?
Ya ne kadar cirkin seyler bunlar