- 29 Eylül 2014
- 8.815
- 16.350
- Konu Sahibi castleinthesnow
Güzel olmuş. Ben elektrik alamadım yerine, sana arkadaşım dese yeterdi anlardın. Hak etmiş bu güzel cevabı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey hissetmediğin için mi konu açtın
yani umrunda olmayan insan ne cevap yetiştirmeye çalışır nede buralara konu açar.Üşenmedim saydım 1 ay bile olmadan 8 konu açmış o kişi hakkında sen düşün gerisini.
Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani Ama komik degilmi durup dururken bunu demek
yani umrunda olmayan insan ne cevap yetiştirmeye çalışır nede buralara konu açar.
adam acıtmış ki konu sahibi boyunun kısalığını vurmuş yüzüne..
o değil de adam aşığım ölüyorum desen boy farkı ne olacaktı acaba?
aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım..Hayır adamın kendisini kiskandırmaya calıştığını düşünüp ve bunda başarılı olduğuna dair konu açanda kendisi madem umrunda değil neden kiskaniyorsun. Neden whatsappda ne zaman Online oldu takip ediyorsun. :) hiç haz etmiyorum şu hazmedemeyip insanların kusurları ile dalga geçilmesini. Adam gene efendi cocukmus ben olsam verirdim cevabını.
E öyleyse bu bölüme neden açtınız konuyu?Cevap bile verme geregi duymuyorum he evet cocuk acıttı evet cok umursuyorum hı hı acımdan ölücem utanmasalar üzlmedim diye üzülcek insanlar var neyin hazmedememişliği bu anlayamadım