Senden elektrik alamadım

Bana bu yazdıklarım için kızacaklar olabilir ama bu benim düşüncem bir İNSAN olarak,

Bir insanı rencide ederek mutlu mu oldunuz yani? Tam tersi olsaydı siz buna gülebilir miydiniz?
Hoşlanıyorum sevgili olalım dese buraya düşündüğüm gibi çıktı diye konu açardınız çünkü konularınız ona yakın
Ama siz olmayacağını anlayınca ilk fırsatta belaltı vurmayı tercih etmişsiniz
Bazen ne kadar acımasız oluyoruz farkına varmadan.
Sizde ilgilenmiyor olsanız sanırım buraya konu açmazdınız.
Kişinin dürüst olmasıda kabahat oldu ya dahada birşey denmez.

Çok iyi bi cevap olmuş ya :KK70:
Kafasını yukarı kaldırıp yüzünü görücek ya hani boyun ağrısı yaşardın zaten falanda deseydin:KK70:
Veya yükseklik korkun mu var :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aslında "Senden elektrik alamadım" cümlesini kullanan bir erkekle çok iyi bir çift olurmuşsunuz.
Konuyu okuyunca öğrencilerim aklıma geldi.
O da size "hı hı ayna, ayna... kötü söz edenindir bi' kere" deseymiş tam olurmuş.

Üşenmedim saydım 1 ay bile olmadan 8 konu açmış o kişi hakkında sen düşün gerisini.
yani umrunda olmayan insan ne cevap yetiştirmeye çalışır nede buralara konu açar.
adam acıtmış ki konu sahibi boyunun kısalığını vurmuş yüzüne..
o değil de adam aşığım ölüyorum desen boy farkı ne olacaktı acaba?

Hos olmamış
adam söylemiş işte açık açık elektrik alamadım diye
fiziksel özelliklerle dalga geçmek hoş değil

Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii :KK57:yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki:KK48::KK48: Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani :KK14: Ama komik degilmi durup dururken bunu demek:KK47:

iyi bozmuşsun ama:KK53::KK70:

yani umrunda olmayan insan ne cevap yetiştirmeye çalışır nede buralara konu açar.
adam acıtmış ki konu sahibi boyunun kısalığını vurmuş yüzüne..
o değil de adam aşığım ölüyorum desen boy farkı ne olacaktı acaba?

Hayır adamın kendisini kiskandırmaya calıştığını düşünüp ve bunda başarılı olduğuna dair konu açanda kendisi madem umrunda değil neden kiskaniyorsun. Neden whatsappda ne zaman Online oldu takip ediyorsun. :) hiç haz etmiyorum şu hazmedemeyip insanların kusurları ile dalga geçilmesini. Adam gene efendi cocukmus ben olsam verirdim cevabını.

Hayır adamın kendisini kiskandırmaya calıştığını düşünüp ve bunda başarılı olduğuna dair konu açanda kendisi madem umrunda değil neden kiskaniyorsun. Neden whatsappda ne zaman Online oldu takip ediyorsun. :) hiç haz etmiyorum şu hazmedemeyip insanların kusurları ile dalga geçilmesini. Adam gene efendi cocukmus ben olsam verirdim cevabını.
aynı şekilde düşünüyorum arkadaşım..
ayrıca senden elektrik alamadım demekte bir şey yok.
karşı tarafın bağlanmaması ve umut beslememesi için açıkça söylemiş ve aldığı cevap dış görünüşüyle ilgili kusurları..
ziyadesiyle kırıcı ve cocukça bir tavır olduğunu düşünüyorum.

Cevap bile verme geregi duymuyorum he evet cocuk acıttı evet cok umursuyorum hı hı acımdan ölücem utanmasalar üzlmedim diye üzülcek insanlar var neyin hazmedememişliği bu anlayamadım :KK70:

eski konularından hatırlıyorum sürekli bu çocukla ilgili konu açıyordun.şimdi onu küçük düşürdüm diye sevinmiş olsan bile onunla ilgili bu kadar konu açtığına göre onu baya bi önemsemişsin.aslında ben çocukta kötü niyet göremedim.birbirinizi tanıma aşamasındaymışsınız ama elektrik alamamış,sanada umut verip üzmemek için açıkça söylemiş.

X