- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- Konu Sahibi castleinthesnow
Sabah sabah bayıldım,güzel yaşa ins.Voltu düşük geldiyse demek ki.
Volt :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah sabah bayıldım,güzel yaşa ins.Voltu düşük geldiyse demek ki.
Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani Ama komik degilmi durup dururken bunu demek
elektrik direkli olan mı ?aklıma hunili bi karikatür geldi
takayım bi trofaya cayır cayır alırsın elektriği deseydinKızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani Ama komik degilmi durup dururken bunu demek
onundami trafosuna kedi kaçmış :) hahaaaaaKızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani Ama komik degilmi durup dururken bunu demek
aynen minnakelektrik direkli olan mı ?
bende ona bayılıyorumaynen minnak
Buda iyiymişş ..Hahhaha cok guzel cevap vermissin
Bak aklima neyi getirdin, univ. Yeni basladigimda siniftaki bir cocuk bana benden hoslandigini soyleyip cikma teklif etti, ama ne tipi ne karakteri en ufak hoslanti yaratabilecek bir tip değil benim icin ben de acik acik soyledim ilgi alanima girmiyorsun diye. Cocugun gozleri doldu. Oyle olunca ben de çok kotu hissettim kendimi... ertesi gun gayet dostane bir sekilde yanina gidip sohbet etmeye calistim, hani kotu davrandm ya guya telafi edicem, arkadas kalalim mesaji vericem, cocuk bana dönüp "biliyorum beni reddettigine pisman oldun ama prensip olarak bana bir kez hayir diyen kadina ikinci sansi vermem" dedi. Ben kaldim.
Bazen bu erkeklerin ozguveni beni benden aliyor
Buda iyiymişş ..
o kadar iyi yapmışsın ki adam özgüven patlaması yapmış yerle bir etmişssin harikasınKızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani Ama komik degilmi durup dururken bunu demek