Senden elektrik alamadım

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii :KK57:yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki:KK48::KK48: Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani :KK14: Ama komik degilmi durup dururken bunu demek:KK47:

Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii :KK57:yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir ayol adama çıkma teklifi ettim sanki:KK48::KK48: Ben de arkadaşız zaten böyle demene gerek yoktu dedim sence bi çift olabilirmiydik abla kardeş gibi duruyoruz dedim (boyu benden 5-6 cm kısa baya bozuldu) dalga geçtim baya rezil oldu yani :KK14: Ama komik degilmi durup dururken bunu demek:KK47:
aferin kızzz adamın özgüveni yerle bir:KK48:
:rolleyes:

Bak ben senden elektrik alamadım ayağını denk al umut vermiyorum ona göre demiş yani :KK53:
Ama sen de iyi demişin :KK9:

ohh valla ağzına sağlık negüzel demissin ya keske bütün kadınlar böyle kendine güvenli olsa erkeklere karsı böyle güclü dursa kendini ezdirmese.Senin dalga gecerek anlattığını öldüm bittim benden hoslanmadığını söyledi diyerek konu acanlar var:)biraz örnek olursun belki:)ohhh nasıl morarmıstır salak senden böyle bir cevap alınca:):)bayıldm ya:KK45:

Adamsın! :KK14: İyi laf sölemişsin kendini bilmez kişiliğe.. Senin kablolarda bi bozukluk varda denirdi ne komik ya şu elektrik lafı :KK70:

yani altta kalmadım,soktum lafı diyorsun:KK48:ne diyeyim içim kan ağlasada ben de sanırım aynısını yapardım.bak şimdi burada bizbizeyiz doğru söyle eve gelince ağladın mı:KK61:

Çocuk umrunda değil ama onun hakkında bir sürü konu açtın, umrunda olsa ne yapardın bilmiyorum. Yok last seeni kapadı, yok beneden mesaj atmıyor. Hatta birinde kıskandırmak istediğini ve amacına ulaştığını yazmıştın. Bunları belli etmişsen totosu kalkmıştır. :KK14:

Evet umursuyordum çünkü takıntılıyım biraz ama su an o kadar rahatladım ki çok içten söylüyorum bunu istemeyen inanmaz o ayrı :KK70: :KK70: beni darlayan belirsizlikti cocuga olan sevgim aşkım değil. Her ilişkimde yasadığım bir şey bu sadece aşk değil yani arada kalınca bunalıyorum net olmalı içim kan falan da ağlamıyor ama tabi inanmayabilirsiniz buna :KK70:

Kızlar hani konuştuğum çocuk konuştuğum çocuk diyordum ya hah onla biz arkadaş gibiydik diyordum hatta neyse bugun mesajlaşırken durup dururken sana bisey söylicem dedi söyle tabi falan dediki ya biz sevgili amaclı basladık konusmya ama ben elektrik alamadım ama iyi anlasıyoruz bence yakın arkadas olabiliriz . Ay ben şok tabiiii :KK57:yani açıkcası bunu ddikten sonra bişey hissetmediğimi farkettim hatta o kadar güldüm ki durup dururken bu ne özgüven ahahhha yemin ederim gülüyorum saatlerdir

Burası Bdv olduğu için haliyle erkeklerle sorun yaşamış nüfusumuz yoğun...

O nedenle cevaplar sizi takdir eder şekilde gelmiş ama biraz da gerçekçi bakalım.

Günlerdir "bir şey olur mu aramızda" diye düşünüp konular açtınız, insan bir şeyler hissetmediği birini bu yönde değerlendirmez.

Yani o bunları söyledikten sonra "bir şey hissetmediğinizi" değil bu işin olmayacağını fark ettiniz.

Çocuğu evvelden de takdir etmiştim çünkü sevgili olmadığınızı, tanıma amaçlı görüştüğünüzü söylemişti en başında.

Şimdi de aranızda bir şey olamayacağını söylemiş, ne yapsaydı bu belirsizlikle sizinle takılsa mıydı?

Bunu söylemesiyle alay ediyor "bu ne özgüven" diye gülüyorsunuz...

Ama siz de sevgililik yönünde ilerlediğinizi düşünüyor, "olur mu olmaz mı" diye sorguluyordunuz.

Eğer sizden çok hoşlandığını söylese boyunu dert edecek, "abla kardeş gibiyiz bu iş olmaz" mı diyecektiniz?

Kesinlikle hayır, elbette deneyecek hatta gayet memnun olacaksınız, konularınız da bu yönde.

O da aklınızdan bunların geçtiğini bildiği halde dile getirip size karşı taarruza geçmemiş, gerçekten olgun bir çocukmuş.

Başka erkeklerin yaptığı gibi yüz yüze ve sosyal medyadan mavi boncuk dağıtıp aynı anda başka kızlarla denemeler yapacağına...

Net bir şekilde fark ettiği ilginizi gururunuzla oynamadan başka yöne kanalize etmenizi önermiş böyle söyleyerek...

Sizin yaptığınız gibi fiziksel bir özelliğinizi tiye alarak bu işin olmayacağını söylememiş.

Bu uzun yazıyı moralinizi bozmak için yazmadım.

Sadece erkekler reddedildiklerinde tatsızlaşıyor ve kendi ortamlarında bunu sözüm ona keyifle anlatıyorlar ya...

Üstelik çocuk net bir şekilde belirsizliği bitirerek zaman ve enerji kaybını engellemesine rağmen burada alay konusu olmuş... (Hani dürüst olsunlar, bizimle oynamasınlar istiyorduk?)

Aynı şeyi bir hemcinsim yapsın istemedim.

Ayrıca bunu kötü bir anı olarak değil de tüm gerçekliğiyle bir tecrübe olarak yorumlayabilirseniz...

Bundan sonraki insan ilişkileriniz de ikili ilişkileriniz de daha sağlıklı olur.

Söylediklerimi sevimsiz bulabilirsiniz ama takdir etmeniz için değil bu açıdan bakmanızı istediğim için yazdım bunları.

JessicaJoy JessicaJoy Açıkçası herkes herkesi beğenmek zorunda değil bana karşı bişey hissetmemiş olabilir ama durup dururken bi insana ben senden elektrik alamadım denmez bence. Ben ona ilanı aşk etmedim çünkü. Veya sormadım. Ben ona bundan %100 emin olacağı davranışlar göstermedim de o yuzden Zaten yanlış anlamışsın diye rahatça dedim. Ayrıca bu düşüncesini tavırlarına yansıtsa zaten anlardım ki zaten anlamıştım da son konusmalarımızdan sonra, en kötü kanka desin ya o kanka dedikten sonra ben yapışacak değilim herhalde üzerine :KK70: :KK70: ben farklı bi kişilikte olsam benden hoşlanmadı diye üzülüp depresyona da girebilirdim mesela ama dediğim gibi üzülmedim çünkü kendimden şüphem yok bana elektrik alamadığını rahatca söyleyebiliyorsa ben de dediğim lafları söylemek de çekinmem açıkcası söyledikleriniz yanlış demiyorum ama kendi dediklerimde bir hata göremiyorum

X