- 22 Mayıs 2020
- 41
- -6
- 36
- Konu Sahibi severedebiyat
Arkadaşlar ben sevgilimle nişanlanmayı düşünüyorım.. Bugün bana Bi haber attı haberde bir anne bebeğini emzirirken uyuya kalmış ve bebek ölmüş.. Bende ikisine de üzüldüm sonuçta anne böyle olsun istemezdi dedim. Oda dediki biz zamanı gelince hem senin hemde benim annemi çağıralım nmbetteşe baksınlar dedi. Bende elbette olur dedim ben annenin bakmasından çekinmem bazı gelinler kaynanasına elletme onun kültürünü istemez VS dedim ama sonuçta 5 çocuk bakmış annen benden tecbrübelidir. Gelsin baksın zaman zaman ihtiyaç olunca dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz? Acaba evlilik için acelemi ediyoruz sende ev çekip çevirecek ve çocuk bakacak olgun göremiyorum.. Dedi.
Ben 26 yaşındayım ve ablamın 2 tane çocuğuna ablam okurken bakmış Bi insanım 5 aylıktı yeğenim elime verdiler. Ablam okula giderdi o gelene kadar ben bakardım.. Ayrıca yemek yapmasını ev silmesini de bilen biriyim.. Beni nasıl böyle kolay yargılayabiliyor anlamıyorum. Yeğenlerime bakarken o çektiğim zorluğu ve kazandığım tecrübe ve olgunluğu bir ben bir allahım bir de ablam biliyor
Zoruma gidiyor bana sende o olgun yok deyince..
Normalde kaynanalar çocuk sevdirmez baktırma diye gelinlere kızarlar ben çocuğumu kaynanama emanet ederim deyince kükredi bu çocuk ben çocuğuma kendim bakmak isterim diye acaba tüm yükünü ona mı yükleyeceğim sanıyor anlamıyorum ki bana neden böyle davranıyor.
Nasıl Bi cevap vermem lazım.. Gerçekten beceriksiz Bi insan değilim yeğenlerime hep ben baktım.. Onun bunu görmeyip anlamaması zoruma gidiyor.
Ben 26 yaşındayım ve ablamın 2 tane çocuğuna ablam okurken bakmış Bi insanım 5 aylıktı yeğenim elime verdiler. Ablam okula giderdi o gelene kadar ben bakardım.. Ayrıca yemek yapmasını ev silmesini de bilen biriyim.. Beni nasıl böyle kolay yargılayabiliyor anlamıyorum. Yeğenlerime bakarken o çektiğim zorluğu ve kazandığım tecrübe ve olgunluğu bir ben bir allahım bir de ablam biliyor
Zoruma gidiyor bana sende o olgun yok deyince..
Normalde kaynanalar çocuk sevdirmez baktırma diye gelinlere kızarlar ben çocuğumu kaynanama emanet ederim deyince kükredi bu çocuk ben çocuğuma kendim bakmak isterim diye acaba tüm yükünü ona mı yükleyeceğim sanıyor anlamıyorum ki bana neden böyle davranıyor.
Nasıl Bi cevap vermem lazım.. Gerçekten beceriksiz Bi insan değilim yeğenlerime hep ben baktım.. Onun bunu görmeyip anlamaması zoruma gidiyor.