senayda'nn hobi dnyasndan semeler

süper ya ellerine emeğine sağlık senaydacım hepsi çok güzel olmuş kıskandım valla keşke benimde biraz olsun becerim olsaydısenağlama bayıldım hepsine güle güle kullan canım :1hug:

teşekkür ederim canım... daha iyileri senin olsun inş..:1hug:
bence sen kendine haksızlık ediyorsun eminim çok daha iyilerini yaparsın canımkaydirigubbakcemile5

ellerine sağlık süper olmuşlar
iyi günlerde kullanın canım
şu an elimde çalıştığım iş (1 ayımı alacak )bittiğinde hem size hem de frezya ya soracaklarım var şimdiden meşkul etmiyeyim kikikiik
görüşmek üzereee

harika olmuşlar güle güle kullan canım hepsi birbirinden güzel ellerin dert görmesin. alkisalkisalkis çok hoşuma gidiyor böyle şeyler ama hiç yapmayı denemedim. inşallah öğrenirim ilerde

çok tşk ederim canım iyi dilekleriniz için..sizin yaptıklarınızıda takip ediorum harika şeyler yapıosunuz bilhassa kurdela işi bende o işe pek saramadım ama denemelerim var inş bende paylaşırım birgün..a.s.

harika olmuşlar güle güle kullan canım hepsi birbirinden güzel ellerin dert görmesin. alkisalkisalkis çok hoşuma gidiyor böyle şeyler ama hiç yapmayı denemedim. inşallah öğrenirim ilerde

çok sağolun canım beğenmenize sevindim..bence bi kursa katılın ve sizde deneyin bu tür çalışmalar..bence başarırsınız..vakit geçirmek ve stres atmak için birebir tavsiye ederim..başarıcağınızada eminim Allahın izni ile..a.s.

hepsi harika olmuş
emeğine,ellerine sağlık
hep söylüyorum çok takdir ediyorum böyle marifetli insanları
gördükçe özeniyorum valla ben çok beceriksizim

hepsi harika olmuş
emeğine,ellerine sağlık
hep söylüyorum çok takdir ediyorum böyle marifetli insanları
gördükçe özeniyorum valla ben çok beceriksizim

çok teşekkür ederim canım..kendine haksızlık etme gerçekten istiorsan sende başarabilirsin...a.s.

Cnm ellerine sağlık, helede o saksılar çok iyi fikir verdi bana hihoyyyt

Cnm ellerine sağlık, helede o saksılar çok iyi fikir verdi bana hihoyyyt

canım benim sağolasın...beğenmene çok sevindim...helekide fikir verebildiysem ne mutlu bana...evt saksılarımı bende çok beğeniyorum hatta yine çiçek aldım ve onlarıda boyamayı düşünüyorum...farklı bişi çıkarsa onuda eklerim buraya...a.s.

senaydacım bu son yaptıklarınıda bekliyorum eklemeni
hani şu abajurunu falann
hepsi birbirinden güzell maşallah

canım harika şeyler yapmışsın diycek birşey bulamıyorum ellerine sağlık emeğine sağlık

Hepsi çok güzel, çok zevkli ellerine sağlık, marifetli insanın hali bir başka oluyor....Damacana kılıfı çok şirin olmuş...

Olumsuz eleştirilerinizi de bekliyorum demişsin, ne olumsuzu tek kelimeyle HARıKA....

canım çok sağolasın..gerçekten böyle yorumları duydukça çok mutlu oluorum..teşekkürler..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…