- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
hee valla kaçar :) ceyda adnana hediye alsaydi acaba ne olurduuvallahi bu kizlarda pek bi abartiyo, biz yapsak onda birini herifler kacar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee valla kaçar :) ceyda adnana hediye alsaydi acaba ne olurduuvallahi bu kizlarda pek bi abartiyo, biz yapsak onda birini herifler kacar :)
hee valla kaçar :) ceyda adnana hediye alsaydi acaba ne olurduu
napcak parasi gitmesin diye yapmıyolarr..:)almadimi hepte erkekler aliyor. Helle Cansel falan pek bisi yapmiyor Niye hep bir taraf yapmak zorunda yaw
gelişmeleri okudum..
bugün boğaçhanin annesi gelcekmiş..
melisi onayliycakmişş..
sorasi gözdede boğaçhana yönlendircekmiş...
dani cansel melis barişcakmişş...
cuma günü ise nur ve murat birinci olcakmiş ödül yemegi iptal olucakmişş..
o gün eserin doğum günüymüşş...
..vs vs. youtubede kısmetse olur da gördüm bunlari.:)
sanirim geçen hafta hazirlayip bu haftayı geçen haftadakini gösteriyorlar...
kurgu olduğunu belli oluyor ee senanistler hazirlamiş herade
neden hep yeniler gitmek zorunda? gözde gidicekmiş onun yerine ayça gitse bari gidemedi bi türlüMelisi onaylayan bir anne ha Bu hafta Gözde gidicekmis. Bogachan tatli cocuk aslinda harcanmasa bari
neden hep yeniler gitmek zorunda? gözde gidicekmiş onun yerine ayça gitse bari gidemedi bi türlü
gitmiyo ya bende gitsin diyorum ayça fanlari elenmesin diyolarmişş. tövbe yaraabbim kadinda ne buuluyor. orda damat adaylar boşta. tankutun yok meselaa...evet yeni bir kiz gelicekmis 20 yasinda :) Bilmem bende buna uyuz oluyorum hep yeniler gidiyor cok sacma. Ayca kolay kolay gidecekmis gibi durmuyor.
gitmiyo ya bende gitsin diyorum ayça fanlari elenmesin diyolarmişş. tövbe yaraabbim kadinda ne buuluyor. orda damat adaylar boşta. tankutun yok meselaa...
erdemin de yok....
mehtap-murat
cansel- eser
nur- semih
ceyda -adnan
melis boğaçhan.
digerler boştaa:)
emre yakışıklıyım diye kendini begeniyor benimde hoşuma giderdi baktim ki adamin burnu havada k gelen kızlar direk emreye yönlendiriyorlar:) ne ariyo emrede bilmem. en son gözdeyle kavga etti başlamadan bitti. eledi kızı bide:)Evet gitsin su bostakiler Emre var :)
Hic sevmiyorum o cucugu ben ya cok kendini begenmis. Totosunu kaldirdi Ayca
emre yakışıklıyım diye kendini begeniyor benimde hoşuma giderdi baktim ki adamin burnu havada k gelen kızlar direk emreye yönlendiriyorlar:) ne ariyo emrede bilmem. en son gözdeyle kavga etti başlamadan bitti. eledi kızı bide:)Evet gitsin su bostakiler Emre var :)
Hic sevmiyorum o cucugu ben ya cok kendini begenmis. Totosunu kaldirdi Ayca
emre yakışıklıyım diye kendini begeniyor benimde hoşuma giderdi baktim ki adamin burnu havada k gelen kızlar direk emreye yönlendiriyorlar:) ne ariyo emrede bilmem. en son gözdeyle kavga etti başlamadan bitti. eledi kızı bide:)
bu duruma en çok ayça sevinsede ayça uğraşsada boşş.. adam inat yapıyo yüz de vermiyor :)
yahu boştaki erkekler var ona yönlendirsin demi mesela erdem de boşta yakışıklı biri neresini beğenmiyo bilmem. adam gibi çocuk yok orda yaw..
ben en çok murati beğeniyorum dürüst beyefendi oturakli bir adam mehtaba tam uygun:)
ya bi de bişey sorcam ceydanin saçlari neden çabuk uzuyor nabiyo ne ara çok uzadi ya
Ayça gitmez neden biliyormusun herşey kurgu ayca ve emre cok izleniyordu.ayça uğrasıcak emre affedicek.neden hep yeniler gitmek zorunda? gözde gidicekmiş onun yerine ayça gitse bari gidemedi bi türlü
gitmez ama şu var eleme gecesi öncesi konuşuyolar. seda hanim yarişmacilara böle yapın söle yapın diyo sanki sunucu degil de yönetmen.. senanist olduğu belliydiAyça gitmez neden biliyormusun herşey kurgu ayca ve emre cok izleniyordu.ayça uğrasıcak emre affedicek.
Merhabaa kizlarr Emre sonunda bir kizla yola girdigini acikladi yeni gelin adayi Hazal Atabek Zaten Emrenin eski manitasi ☺
evet iyiki geldin dedi hazala.Merhabaa kizlarr Emre sonunda bir kizla yola girdigini acikladi yeni gelin adayi Hazal Atabek Zaten Emrenin eski manitasi ☺