Sen kendini bilmezsen

dün hastanedeydim kontrole gittim oradada açık saçık giyinilmezki herşeyin yeri vardır diye düşünüyorum öyle insanlar gördümki hastanede olmaz dedim olmaz bende modern düşünceliyim ama olmazzzz

bunun ne medeniyetle ne çağdaşlıkla ilgisi var
yanlış anlıyoruz kavramları ve yanlış değerlendiriyoruz
mahrem ve edep duygularının dejenere olmasıdır
bunun da sorumlusu medeniyet değil.biziz

canım harika olmuş ver gerçekten çok doğru bu konuyu okuyunca eski iş yerimden bi hatun geldi aklıma
kurumal kıyafetlerimiz vardı
kız kendini gere gere oturur sonrada herkes belime bakıyor derdi
o kızı her defasında yolasım gelirdi nedense bize neden bakmıyorlar diye sorardım
surat pancar gibi olurdu klava:

Hepimiz aynı fikirdeyiz..Demekki yerine göre giyinmek zor değilmiş..
Hepinize iyi günleeeeeer

Bakarlar anacim bakarlar.
Usturublu giymesini bilmiyorsan tabiki bakarlar.
Kadinlar bile acik secik giyinen kadinlari gordugunde bakiyorlar ki erkekler mi bakmayacak.

Dogru soze ne denir.

Kutluyorum sadecea.s.

Geçen gün bende buna benzer bir konu yazmıştım kadın her zaman oturup kalkerken dikkat etmelidir.Bizler bile bakarken erkek neden bakmasın biraz dikkat diyorum a.s.

Geçen gün bende buna benzer bir konu yazmıştım kadın her zaman oturup kalkerken dikkat etmelidir.Bizler bile bakarken erkek neden bakmasın biraz dikkat diyorum a.s.

ank06 okudum açtığın topiği demekki benim gibi sinirlenenlerde varmış dikkat etmek lâzım tabiki

a.s.çok güzel bir konuya değinmişsin canım tşkler.kadın kadınlığını deşifre etmeden kadınlığını gösterecek.baktıracak konuşturacak.orasını burasını açarak değil.bakan kişi ağzının suyunu akıtarak bakmicak.bakarsa hayranlıkla bakmalı.ama artık bir çok kadın kendilerini güzel göstere bilmek dk çekebilmek için böyle giyiniyorlar.sözde moder olduklarını sanıyorlar.çirkinleştiklerini göremiyorlar.çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.kendine bakarsan adabıyla giyinirsen herkesin saygısını kazanırsın.

giyinmeninde yeri ve zamanı vardır.erkeklerede göz banyosu yaptırmanın anlamı yok diye düşünüyorum ..düşüncelerinize bende katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…