- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
Aynen katiliyorum yesilim sana. Bu tip bayanlar hem asiri derecede acik giyinirler hemde erkekler neden bize bakiyorlar diye kizip dururlar. Aslinda cogu zaman bakanda degilde, baktiranda kabahat.
Tombulu, zayıfı ,genci,yaşlısı,daracık beyaz pantolon, üstüne kısacık bluz giymiş...
Ona sözüm yok,tercih onun..
Amma... Şu erkekler ne öküz,insana nasıl bakıyorlar dersen ,sözüm var..
Bakarlar canım bakarlar... Giydiğin yer çok önemli
Çarşı,pazarda açık saçık giyimli kadınlara,kızlara bakarlar
Toplum içinde nerede,nasıl giyinmesini bilmezsen,dünyanın neresinde olursan ol bakarlar.
Sadece erkekler değil çoluk çocuk,yaşlı,genç...Yadırgayarak bakarlar.
Sen kendini bilmez,düşersen yollara..Lâfta atarlar
İsterseniz kızın bana....Ben modernim ama her şeyin aşırısından nefret ederim...
Hastanelere,çarşıya,pazara,açık saçık gitmelere karşıyım...
Sebzecilerin önünde eğilip alışveriş yapmanın da adabı vardır..
Her pazara çıkışımda görüyorum,hadi dekolte giydin,eğilirken dikkat etsene be kadın
Kadın kadınlığını bilirse,gerisi kolay.
Yoksa bakarlar canım bakarlar,öküz gibi değil Yadırgayarak bakarlar..
Yeşilimin duygularıa.s.
Yeşilim, bende gördüüüm. Hatta pazar da görmeyenlere, görenler söyledi.
Kıyafet aynen şu, güzel hatun ama fiziğide güzel yani, ip askılı bluz, beyaz, iç çamaşırı ortada, sahne makyajını da yapmış, bide beyaz tayt, süperdi, bide lame sarı ayakabı şeffaf topuklu, lame kocaman bir çanta.
Ben dedim heralde düğünden geçerken uğradı :icecream::1shok:
Sen seni bil sen seni, sen seni bilmez isen bakarlar hayvanı mahlukat gibi.
a.s.
yerine göre,yaşına göre giyinince insan sorun olmaz kızlar! siz kendinize dikkat edin yeter!
çok güzel yazmışsınız arkadaşlar aynen katılıyorum. Gerçekten bazıları okadar abartıyorki insan sinir oluyor , ondan sonrada yok taciz ediliyoruz yok bilmem ne insan kendini bilmeli