Sen kendini bilmezsen

Ablacım emeğine saglık
o kadar güzel anlatmışınki
harfi harfine haklısın
benimde şahit olduğum
bir olayı anlatmak isterim
bir gün pazarda bayan öyle egilmişki
aynen herşey meydanda
tezgahtar erkek asla ve asla gözlerini çeviripte bir defa bile bakmadı
ben kadın olarak utandım
bana göre herkes istediği gibi giyine bilir ama yerinde

Yeşilim, bende gördüüüm. Hatta pazar da görmeyenlere, görenler söyledi.
Kıyafet aynen şu, güzel hatun ama fiziğide güzel yani, ip askılı bluz, beyaz, iç çamaşırı ortada, sahne makyajını da yapmış, bide beyaz tayt, süperdi, bide lame sarı ayakabı şeffaf topuklu, lame kocaman bir çanta.
Ben dedim heralde düğünden geçerken uğradı :icecream::1shok:

Sen seni bil sen seni, sen seni bilmez isen bakarlar hayvanı mahlukat gibi.

a.s.

Mehalp,Aylacım,Dimağ,Nixe,
Tatlıcadı,Hatişim,Camdankalbim..
Paylaşımlarınıza yorumlarınıza teşekkürler ediyorum
Hem tenkit ediyoruz Hem tebessüm ediyoruz sağolun

ewt bencede öyle katılıyorum.açık giyinirler sonrada bakanlara öküz gibi bakıyorlar ne varsa felan derler açık giyiniyorsan bakılmayıda göze alacaksın.

yeşilim bende aynen sana katılıyorum ortamına göre hareket etmek gerekir kadın ol erkek ol
yerine göre giyinmesini biliceksin hele bide kilo sorunu olupta daracık giyinenler yok muklava:

üzülüyorum inanki nasıl bakıyorlar etraftakiler ama onlar hiç farkında değil :çok üzgünüm:

ama canımcım bazı öküzlerde varki ortamına göre giyinmiş olsanda
(örneğin düğünlerde şıkır şıkır giyiniriz)
ya ne biçim bakıyolar valla nasıl utanıyorum

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Çok haklısın yeşilim. Bende sana katılıyorum. Kişi kendini bilmeli. Kendisine saygısı olanın başkalarınada olur. Ellerine sağlık.

Aynen katiliyorum yesilim sana. Bu tip bayanlar hem asiri derecede acik giyinirler hemde erkekler neden bize bakiyorlar diye kizip dururlar. Aslinda cogu zaman bakanda degilde, baktiranda kabahat.

Aynen katiliyorum yesilim sana. Bu tip bayanlar hem asiri derecede acik giyinirler hemde erkekler neden bize bakiyorlar diye kizip dururlar. Aslinda cogu zaman bakanda degilde, baktiranda kabahat.

Baktıranda tabi ki Sevgi.. Uğramışsın sağol canım

Sizlere katılıyorum arkadaşlar insan kendini bilmeli.Nerede.nasıl giyinmersi gerekdiğini mutlaka bilmeli gülünç olmamalı.l

Kime anlatıyorsun Yeşilim.Ortalık kendini bilmezlerle kaynıyor.Ben böylesi olmadık yerde giyinene teş.....diyorum.Kim ne derse desin.Her şeyin dozu ve yeri farklı.

Haklisin yesillim.. Kadin dedigin nerde ne giyecegini bilecek,yakistiracakta giyecek... Göze carpacagim diye ille de ordan burdan fi$kiran etini gösterek degil, giydigi seyleri kendine yakistirarak göstermeli bir kadin zerafetini... Tabii girecegi ortamlarin bilincinde olarak..

Bazı hatunların hoşuna gittiğini düşünüyorum ben bu tür teşhirciliğin.Sanki ilgiye muhtaç,bedeniyle bir takım sorunları olanlar daha meyilli gibi.Gözler onların üzerine çevrildikçe,kendilerini alımlı ve güzel hissediyorlar sanırım.Hele o bembeyaz incecik pantolonların altında iç çamaşırı görüne görüne,sütyen askıları,kopçaları her şeyiyle ortaya çıkmış haldeki tişörtleriyle...Ben bazen utanıyorum,onların yerine.
O kadar güzel ve doğru bir yorum ki,Yeşilim...

canım ablam öyle güzel anlatmışsın ki moda moda diye diye bazı insanlarımız giyinmeyi unuttu özellikle çarşıda öyle giyim tarzlarıyla ben burdayım hey bana bak nasılım der gibiler bide erkekler bakınca onlara demediklerini bırakmazlar erkekleri bırak biz bayanlar bile bakıyoruz ne yalan söyleyeyim inan bende bakıyorum gözlerime inanamıyorum nasıl giyiyorlar anlamıyorum ALLAH ıslah etsin tşkler yeşillerin kraliçesi

Aslıhanxx,Tuliana,Nilbera..Daha yazacak çok şey var da... bu kadar yazabiliyoruz işte... Anlayan anlıyor. Ne,nerede nasıl giyilir..
Sağolun,iyi ki varsınız morallerim benim..

çok güzel yazmışsınız arkadaşlar aynen katılıyorum. Gerçekten bazıları okadar abartıyorki insan sinir oluyor , ondan sonrada yok taciz ediliyoruz yok bilmem ne insan kendini bilmeli

çok güzel yazmışsınız arkadaşlar aynen katılıyorum. Gerçekten bazıları okadar abartıyorki insan sinir oluyor , ondan sonrada yok taciz ediliyoruz yok bilmem ne insan kendini bilmeli

İşte konu bu,bilinçli giyinmek...Teşekkürler Yağmur 1311

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…