sen ihbar edermiydin!!!

sen olsan ihbar edermiydin

• Ankete Katılan
    42

SEN_KOLIK

herkez YALANCI!!
Pro Üye
15 Nisan 2007
4.692
2.344
gecenlerde yine arkadaslarla tolanmisiz birden aklima böyle bir soru geldi:jeyyar: ayni soruyu onlarada sordum cvlar cok celisliki geldi kimse net bir sey söyleyemedişakkıdı
birde size soruyorum

bir adam bir kadina tecavüz ediyor sonra kadin kendine geldiginde adami öldürüyor ve ortada hic bir delil birakmadan kaciyor tüm bu olup bitenleri bir tek sen gördün sen olsan bu kadini ihbar edermiydin???

not: konuda geyik serbestdelikafadulden

Son düzenleme:
çık..etmezdim..kaydirigubbakcemile
eline sağlık bacı derdim kesin..
tiksiniyorum tecavüz vakalarından..
bögg , midem bulandı..

ama ne olursa olsun ortada bir suc var bunu göz önüne alipta cevaplayin
yani demek istedigim yapilan bir suca sucla karsilik vermek oluyor bu

Evet ortada bir suç var.Adm hiç savunmasız birine tecavüz etmiş.Bundan daha büyük suç mu olur?Adam bir nevi kurtulmuş ama kadıncağız ömür boyu yaşadıklarını unutamıycak.Ben ihbar etmezdim.

Ben de E T M E Z D İ M...Suç var ama adam kadını suç işlemeye teşvik etmiş önce.klava: Zorla güzellik olmaz ki...Belasını blumuş iyi olmuş.kötükedihüso

kesinlikle etmezdim...alnından öperdim bir de ...tecavüz vakalarında yasalar çok müsamahakar olduğu halde nefsi müdafa için öldürenlerle boşuna öldürenler arasında pek bi fark yok çünkü...

etmezdim kesinlikle etmezdim hatta o kadına üstün hizmet madalyası bilem takardım helal olsun derdimkaydirigubbakcemile3

kesinlikle etmezdim zazoş hiç düşünmedim bile sorunu okur okumaz hayır dedim niye ediyimki tecavüz feci bişi vede bence daha sonrasının hiç bi şekilde tedavisi yok psikologlar terapiler filan hepsi boş
öldürmek suçsa tecavüzde suç allah katında kim haklı kim haksız zaten çıkar ortaya

bende basta okuyunca etmezdim dedim içimden haketmiş diye düşündüm belasını bulmuş gitmiş
ama sonadan düşündüm buda suc adam öldürmek genede tecavüz gibi bir sucu işleyen insan ölmeyide hakediyo kanısındayım bide kadını düşünmek lazım belki kapancak hersey unutulcak ama söylesek ailesi etraf cevre herkes duycak böyle bişi oldugunu kadına kötü bakcaklar düşünceleri degişcek hemen
bununda olmasını istemem hep bu gözle bakılan bir kadın nasıl yasıcak bundan sonasını...
ALLAH haklıyı haksızı cıkarır verir cezasını diger alemde

yettim zazacımmm.bende etmezdim valla.yeryüzünden bi pislik daha temizlenmiş oldu derim.kadıncağız o psikolojiyle zaten ölüden farksız olur heralde yazık daha neyin cezasını çeksinki dimi ama

başıma bela almak istemem onun için etmezdim

etmezdim galiba ikiside hesap gününde
hesaplaşacaklar zaten ama bir insanın birini öldürüp
huzurlu bir yaşam süreceğini düşünemiyorum ben etmem ama o kişi
tecavüzcüyü öldürecek kadar tiksinmişse bu olaydan
bence birini öldürüncede onu vijdanı sağduyusu rahat bırakmaz zaten

ben o anda bayılırdım sanırım....uyanıncada herşey rüya imiş diip geçerdim

:roflol:

ben ederdim galiba ya da etmez miydim yorumları okudukça etmezdim yaa yazık diyorum ama hem tecavüze uğrayan hemde adam öldüren bi kadın var ortada iki de suçlu var kafamçokkarıştı CADIARZU

Ortada suç var suça da başka bir suç ile karşılık veriliyo 3 maymunu oynardım bacum

tüm bu olup bitenleri bir ben gördüysem adam kadına tecavüz ederken niye seyretmişim bendede var suç yane lülülülülülü
tecavüze yeltendiği an adamın paçasını alırdım aşağı Çok üzgünüm çoook
delikafadulden

ben ederdimdee ortada bir sorun var
benim ne işim var ordaa adamm herhalll sokaktaa yapmamıştır işini ya samanlıkta yada evdee benim işimne ordaa

adam kadına tecavuz ederken sf saf baktysam bısey yapmadıysam sonrada o saflığımı korurdum:roflol:

tecavüze ugrayan tanidikmi
acik düsüneyim hele :kafasini kasiyan simayli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…