Sen gideli buralardan...........

acıların en büyüğü..rabbim sabır versin arkadaşım

Allah sabir versin icim burkuldu ya

allah sabır versın once annenıze

içim acıdı okurken Başınız sağolsun rabbim sabırlar versin

Allah sabır versin Nur içinde yatsın acıların en büyüğü

Son düzenleme:
allah annene ve sana sabir versin.kardeşinede rahmet eylesin.

sabırlar diliyorum allahım yaşatmasın kimseye çok zor olsa gerek canının bir parçası çünkü........

Acıların en büyüğü Allah sabır versin geride kalanlara

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsunn...kardeşinizin mekanı cennet ruhu şad olsunn ..inanıyorumki sizi görüyor ve oralarda sizin mutlulugunuzlaa huzurlu bir şekilde yatıyordur toprağı bol olsun kardeş benimde abim ve ablam öldü onlarında mekanı cennet olsun canlarımdı onlar benim

ALlah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Allah ençokta annene sabır versin ..
benim kardeşimda tam 10 yıl 4 ay önce vefat etti.. hala içim çok acıyor. çok.. annemin çöktüğü o zamanlar . ah herkesin gerçek yüzünün kötü günlerde belli olduğu o zamanlar . işte o zamanlardan beri gerçek sevgiyi duyamıyorum bazı akrabalarıma.. o acı günümüzde birde onlar acıttı anacığımın içini... kardeşimin isminin başkasında olmasına bile tahammülüm yok. onu çok özledim.. çok özledim..
güzel kardeşim hep anneme anne ben büyümeden günahlarım olmadan ölmek istiyorum derdi..Cennete gitek istiyrum derdi..isteği oldu.. bu kötü dünyanın pisliklerini tatmadan gitti. .
Ama annem derdi dünyayı yaşayamadan bişe görmeden gitti oğlum der.

Allahım sabırlar versin okurken içim burkuldu tutamadım kendimi..
Mekanını cennet etsin kardeşinin..

içim acıdı Allah ım sabır versin

Bizde on sene önce bir abimizi kaybettik..Sizi o kadar iyi anlıyorum ki!

O kişinin annesi nasıl ayakta kalıyor Allah bilir.

Rabbim tüm evlat acısı yaşayanlara güç kuvvet,yaşam sevinci versin içine..

Allah sabır versin arkadaşım

İçim burkuldu okurken, Rabbim sabırlar versin tüm ailene.Ölüm çok zor; bu benim annemsiz ikinci anneler günüm.Anne olsun kardeş olsun aileden birinin yokluğu çok zor.Rabbim hepimize isyan etmeden dayanacak güç versin.Nurlarda yatsın kardeşin.

benımde teyzem 20 yasında oglunu kaybetmıstı ,ölü olunca ılk o kosardı gıdıyımde ağıt yakayım dıye oglunu hatırlarmıs her ölüde gecen sene ogluna kavustu o kadar cöktü kı 80 yasında gıbı duruyodu kavusmutur sımdı ogluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…