- 3 Kasım 2017
- 7
- 1
- 1
- 34
İyi geceler hanımlar. Çok kısa geçeceğim sizi de sıkmamak adına.10 yıldır tanıdığım biriyle 15 ay önce bir ilişkiye başladım ve başından beri evleneceğiz derdik. Ki bu da uzak mesafe ilişkisiydi, kim evlenmeyeceği biriyle 2-3 ayda bir görüşmeyi kabul eder ki? Neyse tayini çıktı Iğdır'a. Ki orada hiç boş durmamış bir çok kızla takılmış kısa ayrılıklarımızda. Hata ettim dedi seni unutmak için görüştüm ama sen başkasın benim evleneceğim kadınsın dedi. Hatta evlenmek için belge bile istedi gönderdim. Kendisi Özel harekatçı bu arada. Okulum bitince evlenmeyi düşünüyorduk. Neden vazgeçti derseniz şöyle anlatayım. Biraz bel altı konulardan konuştum çünkü böyle konuşmazsam bu ihtiyacını tekrardan yanındakilerle giderir diye korktum. Ama böyle konuştuğum için de geçen hafta ayrıldık. Sen ne biçim kızsın o aklımdaki evlenilecek kız imajını sildin dedi. Ben çok açıklama yaptım ama zerdüşt böyle buyurdu. Bu hafta da yanına gidip bi 10 gün kalacaktım ki 3 aydır görüşmüyorduk. Neyse son konuşmamızdan 2 gün geçti bugün beni aradı. Niye arıyorsun diye sorduğumda da halini hatrını sormak istedim dedi. Fikrinden vazgeçmediysen beni arama ben hiç mutlu değilim seni unutmaya çalışıyorum dedim. O da benim de kafam hiç rahat değil dedi ama tamam seni hiç aramamış olduğumu farz et dedi. Sonra sinirlendim yüzüne kapattım. Ardından deli gibi aramaya başladı ben de hep meşgule attım. Sizce ne istiyor bu benden ne yapmaya çalışıyor?