• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen benim evleneceğim kız olamazsın dedi

dygu_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
7
1
1
34
İyi geceler hanımlar. Çok kısa geçeceğim sizi de sıkmamak adına.10 yıldır tanıdığım biriyle 15 ay önce bir ilişkiye başladım ve başından beri evleneceğiz derdik. Ki bu da uzak mesafe ilişkisiydi, kim evlenmeyeceği biriyle 2-3 ayda bir görüşmeyi kabul eder ki? Neyse tayini çıktı Iğdır'a. Ki orada hiç boş durmamış bir çok kızla takılmış kısa ayrılıklarımızda. Hata ettim dedi seni unutmak için görüştüm ama sen başkasın benim evleneceğim kadınsın dedi. Hatta evlenmek için belge bile istedi gönderdim. Kendisi Özel harekatçı bu arada. Okulum bitince evlenmeyi düşünüyorduk. Neden vazgeçti derseniz şöyle anlatayım. Biraz bel altı konulardan konuştum çünkü böyle konuşmazsam bu ihtiyacını tekrardan yanındakilerle giderir diye korktum. Ama böyle konuştuğum için de geçen hafta ayrıldık. Sen ne biçim kızsın o aklımdaki evlenilecek kız imajını sildin dedi. Ben çok açıklama yaptım ama zerdüşt böyle buyurdu. Bu hafta da yanına gidip bi 10 gün kalacaktım ki 3 aydır görüşmüyorduk. Neyse son konuşmamızdan 2 gün geçti bugün beni aradı. Niye arıyorsun diye sorduğumda da halini hatrını sormak istedim dedi. Fikrinden vazgeçmediysen beni arama ben hiç mutlu değilim seni unutmaya çalışıyorum dedim. O da benim de kafam hiç rahat değil dedi ama tamam seni hiç aramamış olduğumu farz et dedi. Sonra sinirlendim yüzüne kapattım. Ardından deli gibi aramaya başladı ben de hep meşgule attım. Sizce ne istiyor bu benden ne yapmaya çalışıyor?

Yahu evlenilecek kız değilsin diyen adama kalmaya mi gidecektiniz bir de?
Takiliyormus baskalariyla devam etsin takilmaya siz önünüze bakın. Onla bunla takılan adam evlenilecek adam değildir deyin ona da.
Okulunuzu okuyun bitirin önce, ne bu evlilik telaşı hem de degmeyecek birine ?

Yahu evlenilecek kız değilsin diyen adama kalmaya mi gidecektiniz bir de?
Takiliyormus baskalariyla devam etsin takilmaya siz önünüze bakın. Onla bunla takılan adam evlenilecek adam değildir deyin ona da.
Okulunuzu okuyun bitirin önce, ne bu evlilik telaşı hem de degmeyecek birine ?
Böyle dediğimde de ben erkeğim bir hata yapmış olabilirim ama sen kızsın diyor. Evet önce okul haklısınız

Böyle dediğimde de ben erkeğim bir hata yapmış olabilirim ama sen kızsın diyor. Evet önce okul haklısınız
Sizin hatalı bir davranışınız olmamış içiniz rahat olsun. Bu karakterde bir insanla birlikte olmaya devam ederseniz o zaman hata edersiniz.
Iliskide değerinizi kendiniz belirlersiniz unutmayın.

Belaltı konuşma derken cinsellikten mı konu açtn?
Erkekler hoşlanmazlar böyle şeylerden evlenmek istediği kadının böyle konularla ikgili konuşmalarından. Burda hatalısın evet.
Sonra öyle söylediğine pişman olmuş aramış. Neden trip yaptın?

Belaltı konuşma derken cinsellikten mı konu açtn?
Erkekler hoşlanmazlar böyle şeylerden evlenmek istediği kadının böyle konularla ikgili konuşmalarından. Burda hatalısın evet.
Sonra öyle söylediğine pişman olmuş aramış. Neden trip yaptın?
Yok hayır hiç bir dediğinden pişman değil. Sadece nasılım diye aramış şaşırtıcı.

İyi geceler hanımlar. Çok kısa geçeceğim sizi de sıkmamak adına.10 yıldır tanıdığım biriyle 15 ay önce bir ilişkiye başladım ve başından beri evleneceğiz derdik. Ki bu da uzak mesafe ilişkisiydi, kim evlenmeyeceği biriyle 2-3 ayda bir görüşmeyi kabul eder ki? Neyse tayini çıktı Iğdır'a. Ki orada hiç boş durmamış bir çok kızla takılmış kısa ayrılıklarımızda. Hata ettim dedi seni unutmak için görüştüm ama sen başkasın benim evleneceğim kadınsın dedi. Hatta evlenmek için belge bile istedi gönderdim. Kendisi Özel harekatçı bu arada. Okulum bitince evlenmeyi düşünüyorduk. Neden vazgeçti derseniz şöyle anlatayım. Biraz bel altı konulardan konuştum çünkü böyle konuşmazsam bu ihtiyacını tekrardan yanındakilerle giderir diye korktum. Ama böyle konuştuğum için de geçen hafta ayrıldık. Sen ne biçim kızsın o aklımdaki evlenilecek kız imajını sildin dedi. Ben çok açıklama yaptım ama zerdüşt böyle buyurdu. Bu hafta da yanına gidip bi 10 gün kalacaktım ki 3 aydır görüşmüyorduk. Neyse son konuşmamızdan 2 gün geçti bugün beni aradı. Niye arıyorsun diye sorduğumda da halini hatrını sormak istedim dedi. Fikrinden vazgeçmediysen beni arama ben hiç mutlu değilim seni unutmaya çalışıyorum dedim. O da benim de kafam hiç rahat değil dedi ama tamam seni hiç aramamış olduğumu farz et dedi. Sonra sinirlendim yüzüne kapattım. Ardından deli gibi aramaya başladı ben de hep meşgule attım. Sizce ne istiyor bu benden ne yapmaya çalışıyor?
Canı sıkılıyor niye arayacak. Ayrılmak icin bahanede hazir. Iyiki kapatmışsın normal konuşsaydın üzülecektin. Böyle aklında onu reddeden biri gibi kalacaksın o gerzekte daha çok hirslanacak. Ayyy ergenkafali tam yaa

Iyyy ne cins birsey bu..m
Kendi her halti yer ama az ccesaretli kiza hemen lafı yapistirir...ufg cok ariyormusunuz boylelerini...?
Iki yuzlu olur bunlar...oyle yasar ve oyle davranirlar...

Hem oyle konusmussun hem kalmaya gidecektin ee adamin kafasindaki evlenilecek kiz imajini da sildiysan seni ne olarak goruyor ve hangi koleksiyona katacak. Gittiginde konusmak disinda baska durumlar da olacak miydi yani baskalarina gitmesin diye cinsellik mi yasayacaktin? Bence her boslukta baskasina giden icin kendini yakma.

şimdi birşekilde affetsen unutmaya calıssan ılerde bunlar önüne cıkar kesınlıkle sen bana boyle demıstın bunu yapmıstın dıye

Dünyanın merkezi değil o ona bunu hissettirme çeksin gitsin geri dönerde sen nerde olursun bilinmez okulun bitsin bak daha ne kadar çok şans çalacak kapını

engelle arayamasın
seninde karşına evlenilecek erkek çıkar nasılsa canım
daha erken

Sen kafamdaki evlenilecek kiz imajini sildin..dedikten sonra engelle heryerden.

Kiymetini baska turlu anlamaz.
O da zaten baska kizlarla takiliyormus arada.

Sen telefon da konusunca sorun oluyo ama seni 10 gün boyunca evinde yatıracak değişik bi mantığı varmış ve gel gör ki bu da özel harekatçı olmuş yazık valla. Ezdirme kız kendını engelle gitsin

Back
X