Sen Anlat KARADENIZ

Neredeyse aglayacaktim ben ya Tahirin annesi ne kadar kötü bir kadin ya.
Önce kendi evladım diyor kadın ve yurdum kaynanası çok fenaa çok
O değilde niye Tahir gerçeği söylemiyor abisine karısı değil kızı babası satmış demiyor birazcık insafa gelmezlermi? Gerçi bunca şiddet görmüş kadına insafa gelmeyen bir imza içinmi insaf etcek

İnşallah avukat kadını etkilemez Mıstafa Asiyenin emice kızıymış ya belki etkileyebilir davayı geri çekmesi için

kendi evladini düsünmesini elbete anliyorum ama cok cirkin sözler söylüyor ya hu kadin.Illa istedigi kizi alacak. Ben Mercan´ada üzüldüm aslinda ama Tahir hic yüzüne bakmadin anladi istemedigini ama yinede sözlendi.

Mustafa´da ailesini kardesini düsünüyor bunu anliyabiliyorum ama Eysana inanmak daha kolay oldugunu icin ona inaniyor. He he Mustafayi ne karisi ne Tahir dinliyor avukat da sallamaz :)

İnşallah öyle olur
Oyuncuların instagram hesaplarına baktım. İdrusle Karısı gerçekten sevgiliymiş ben şookkk

İnşallah öyle olur
Oyuncuların instagram hesaplarına baktım. İdrusle Karısı gerçekten sevgiliymiş ben şookkk

ya bilmiyordum bende baktim simdi :).

Birde benim garibime giden sözden neden ailelerden baska hic kimse yoktu :). Bazi yerlerde mantik hatalari oluyor hehehe

Bu isteme bide sözdü bizdede kimse olmaz :) nişanda kalabalık olur

anladim bizde kalabalik olur garibime gitmisti. Bakalim sözü atacakmi, meraktayim. Birde Tahir aslinda sevgili degilde abisi oldugunu, NEfesin parmaklarinin asil Tahir yüzünden kirildigini ögrenince ne yapacak

anladim bizde kalabalik olur garibime gitmisti. Bakalim sözü atacakmi, meraktayim. Birde Tahir aslinda sevgili degilde abisi oldugunu, NEfesin parmaklarinin asil Tahir yüzünden kirildigini ögrenince ne yapacak
O ayrıntıya girerlrmi bilniyorum ama geçen bölüm necdetin parmaklarını kırarken dedi ya sen böyle bağırıyosun o kız nasıl dayandı diye Nefesin hiç gözünden yaş eksilmiyor ya pislik abisini gözünün önünde vurdu nasıl kötü oldumm

insAllah girerler o zaman Tahir yaptigi sacmaliktan (tabi kiskanciliktan sacmaladi) ötürü pisman olur Nefesin asla öyle bir olmadigina inanir. Parmaklarinin neden kirdigini bilmiyor ama hala. Bölümü izlerken bende dedim hic göz yasi dinmedi kizin. Ha birde yangazlar her bölüm dayak yiyiyorlar :)

Vedat yangazlar gelince aile dayanışmanız beni çok duygulandırdı bakıyım gözlerim yaşarmışmı dedi ya kahkaha attım
O değilde Vedat adamın gırtlağını nasıl kesti gözünü bile kırpmadı neden acaba ve o adam kimdii ?? :)

Güzel bölümdü eyşan denilen hep aynı rolde olmak zorunda
yeni fargmanda asiye öğreniyor gerçeği ama kimseye söylemiyo yada bi sinirle söylicek herkeste duyucak o yüzüğü atmalı tahir

Coooook güzel değilmi ya

İlk bolumunu izleyemedim ya off merakla bekliyorum denk gelmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…