- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Bir solukta izledikDizi dedigin böyle olmali
Gerçekten bravo
Soluksuz izledim
Aynen reklam girince heyecan azaliyoDizi dedigin böyle olmali
Gerçekten bravo
Soluksuz izledim
Utc senaristleri dizi yapmayo ogrensinler bu diziyi yapanlardanBir solukta izledik
Evet ya özet kısa sürüyo ve hiç reklam vermiyolar bayılıyorumHelal olsun ama hiç reklam vermeden bitirirdiler bu reklamdan sonrada biticek herhalde
Sağ ol canım hamişim bide ilaç da alamıyorum sık sık çekiyorum bu illeti deniycem buz kompresiniAy tühbuz kompreksi yapin 15 sn koyun cekin tekra ayni yapin agriyan yere 3-4 defa rahatlatır
Cok iyiydi yaa bölüm
Kesinlikle her Çarşamba atv:)Aynen reklam girince heyecan azaliyo
Oyyy minnagini sag salim al kucagina inşallah^.^Sağ ol canım hamişim bide ilaç da alamıyorum sık sık çekiyorum bu illeti deniycem buz kompresini
Aynen babası da ayrı bir pislikmişTahiri de öldürmesin diye söylemedi ama hapiste zatem nasıl öldürecek ki ya keşke abisi oldugunı söyleseydi
O pislik babası da hem kızının hem oğlunun hayatını karartmış
Hem kızını vedata satmış oğlu da öldürülmüş
Hep onun yüzünden bunlar pis yaratıkAynen babası da ayrı bir pislikmiş
Sağ ol canım inşallah , Allah razı olsun ..Oyyy minnagini sag salim al kucagina inşallah^.^
Yap buzu iyi gelir cok da tutma hasta olursan bebis etkilenmesin
HahahUtc senaristleri dizi yapmayo ogrensinler bu diziyi yapanlardan
Dün b.mb.k bişey izledik valla
Düne kadar çok severek izliyordum ama yok izlemem ya da ara ara takip edecegim dizi listesinden silindi:)Hahahben hiç izlemiyorum çok sıkıcı geliyor o dizi
Neyy neyyy neeyyy hamilemisinnn kızzzzz hayurlı olsunnn nnSağ ol canım hamişim bide ilaç da alamıyorum sık sık çekiyorum bu illeti deniycem buz kompresini
Evet kız konu dağıtmış gibi olmasın da iki aylıkNeyy neyyy neeyyy hamilemisinnn kızzzzz hayurlı olsunnn nn