aa ben hayatta öyle ypamam. reklam arasında açamamBizde diriliş maalesefreklam aralarında bakıcam artık burada anlatın an be an takip ederim :))
SAK izlee kocanda yok bak izleeaa ben hayatta öyle ypamam. reklam arasında açamam
Yarın işyerınde izlerim dirilişi sakın ipucu vermeee
Kızzz durrr ben sanırım driliş izlicem hameana ölüyodu en son
Bizimlasın Çin Çin kardişimOfff diriliş mi Sen anlat karadenız mi
Normalde diriliş izleriz .
Ama bugün Anormal birgün eşim yok
Ozaman akşam burdayım
Karar veremıyorum bugun zaten gıdınce çorbamı yapcam . Sonra buraya yuklucem falanBizimlasın Çin Çin kardişim
Benimkiler diriliş izliyo ben netten canlı izliyorum sen anlat karadenizi
Ne zaman gider acaba diğer dizilerinki özette mi gidiyoÖzet bitmeden bildirim ulaşsa
Diziye bayılıyorum ya çok güzel bir konuya dikkat çekiyor üstelik :)
Nefes ve Tahir’i de çok yakıştırıyorum
Fragmana sevinemedimmm.Tahiri nisanliyor anasi.ne sacma.bakalim nolucak.ama Tahire cok daha fazla yüklenicek ailesi.Nisanlandi sonucta
Öyle bir kayınvalideye asiye gelin olmakla iyi oluyor ney mustafam ney diyorya gülmekten kiriliyirum ya
Öyle bir kayınvalideye asiye gelin olmakla iyi oluyor ney mustafam ney diyorya gülmekten kiriliyirum ya
Kızlaaaar başladıAnam 2. Fragman çıkmış kızlar nolmuş böyle ya herhalde tahminler tutmicak sanırım yine güzel bi bölüm geliyoheyecanlandım bide çarşamba günü gelsede seyretsek yaaaaa
Evet yaaaa daha yaylaya kaçacaklarÖzet bitsede hemen yeni bölüm başlasa
Bilmiyorum ki kuzum utc nin başlayınca geliyo galibaNe zaman gider acaba diğer dizilerinki özette mi gidiyo