- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani dimi kendi kendilerine çırpınıyorlar . dizilerdeki mantık hataları insanı delirtiyoAynen bende dün eşime dedim izlerken koca köyde hiçmi adam yok toplansalar onlardan fazla olurlar birde nüfuzlu bir aile güya Kaleliler.
Banada bir o sırıtmıyor geldi. Kadın çok sevimli yaay birde şiveyi hiç yapamıyorlar .bende Karadenizliyim çok yapmacık duruyor.
hele o asiyenin oyy mistafaaaam demesi kıl ediyo beni
saf rolünde galiba o asiye . garip hareketleri varBanada bir o sırıtmıyor geldi. Kadın çok sevimli ya
Oyy Asiyem oyyy
Neyy Mıstafam neyyy
Ne safıı aboo gırilanısaf rolünde galiba o asiye . garip hareketleri var
evet o kısmı yakışmıyor gerçekten yosma vs diyor sürekli hoş değilKaynana ikide bir nefese kancık diyor ya ona kıl oluyorum bende
Dün akşamki bölümde mustafa şimdi gidip o tahiri vuracam dedi ya.
Asiyede onu niye vuruyorsun git vedayı vur yapamayacaksan söyle ben yapayım dedi.
Çok hoslar ama Asiye mustafa insan ozeniyo vallaAy bana da ilk o Asiye'm, Mıstafa'm olayını duyduğumda çok itici gelmişti.
Şimdi ise çok gülüyorum ya
Ama her bölüm bir tane yeter abartmasınlar.
Ay bilmiyorum ya ben diziyi çok sevdim.
Bir de seyi merak ettim. Nefes suya düsünce tahir onu neden suyun icinde optü. Ben anlayamadim
Suya nefesini alıp atladı yani onun nefesi vardı onu Nefes'e verdi...Zaten denizin altinda nefes alamazki orayi kavrayamadim