Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nete baktim fragman goremedimAy fragmana gel tahirin başında silah
Tv de bittikten hemen sonra yayınlandıNete baktim fragman goremedim
Ya nelet oluyo fragmanda aradim bulamadimTv de bittikten hemen sonra yayınlandı
Ay orda güldüm yaYaaa yerim annesine suni tenufus yaparken cizmis
Evet birde sunu tenefus yaptida bana diyor. Ayy tahirde cok tatliiiAy orda güldüm ya
Nefesinimi kontrol ettiki acabaBir de seyi merak ettim. Nefes suya düsünce tahir onu neden suyun icinde optü. Ben anlayamadim
Zaten denizin altinda nefes alamazki orayi kavrayamadimNefesinimi kontrol ettiki acaba
Tek kelimeyle bayildimmmmmmmBomba gibi gelen dizi izleyiciyi ekran başına kitliyo tahir ile nefesin imkansız aşkı vedatın nefese yaptıkları adeta gerçek hissi veren mükemmell oyunculuklarıyla Sen Anlat Karadeniz her çarşamba atv de
Gelin beraber dizi üzerinden yorumlarımızı paylaşalım
.Zaten denizin altinda nefes alamazki orayi kavrayamadim
Aynen bende dün eşime dedim izlerken koca köyde hiçmi adam yok toplansalar onlardan fazla olurlar birde nüfuzlu bir aile güya Kaleliler.dizinin instagram sayfasında yorumlara bakıyorum hep aynı şeyler yazıyor. Karadenizlileri küçümsüyorlar ,karadenizde öyle kolay mı ev basmak adam dövmek , mermi manyağı ederler adamı filan diyorlar.
doğru aslında oradaki karakterleri biraz daha baskın yapabilirler dizide . bu ne böyle vedat önüne geleni dövüyor öldürüyor. jandarma polis niye hiç yok ortada zaten