Sen Anlat KARADENIZ

vedat karakterini oynayan adamı tehdit ediyorlarmış . bizim milletimiz ne kadar cahil gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

bunun dizi olduğunu adamın rol yaptığını anlayamayacak kadar cahiller var bu hayatta :KK43:

gerçek hayatta dayak yiyen birini görünce de kaçacak delik ararlar ama :işsiz:

dizinin instagram sayfasında yorumlara bakıyorum hep aynı şeyler yazıyor. Karadenizlileri küçümsüyorlar ,karadenizde öyle kolay mı ev basmak adam dövmek , mermi manyağı ederler adamı :KK53: filan diyorlar.

doğru aslında oradaki karakterleri biraz daha baskın yapabilirler dizide . bu ne böyle vedat önüne geleni dövüyor öldürüyor. jandarma polis niye hiç yok ortada zaten :110:

dizinin instagram sayfasında yorumlara bakıyorum hep aynı şeyler yazıyor. Karadenizlileri küçümsüyorlar ,karadenizde öyle kolay mı ev basmak adam dövmek , mermi manyağı ederler adamı :KK53: filan diyorlar.

doğru aslında oradaki karakterleri biraz daha baskın yapabilirler dizide . bu ne böyle vedat önüne geleni dövüyor öldürüyor. jandarma polis niye hiç yok ortada zaten :110:
Aynen bende dün eşime dedim izlerken koca köyde hiçmi adam yok toplansalar onlardan fazla olurlar birde nüfuzlu bir aile güya Kaleliler.

X