Sen Anlat Karadeniz- Şiddet sahneleri

Belgesel izleyin yararlı desek"hayvanları mi izliyek" türü cevaplarla karşılaşıyoruz
Ben izliyorum belgesel çokta severim en azından faydalı.
Yalnızca hayvanlarla ilgili belgeseller yok aslında, uzay, insanlığın oluşumu vb konulu çok güzel belgeseller var, yabancı profesörlerin insan beyni üzerinde araştırmalarına dayalı belgesellerde mevcut, keyifle izliyorum doğrusu ama annem sıkılır :)))

Bir yandan kulağım içerideki konuşmada, eşim bizde tv açılmaz seyretmeyiz, sen kayınvalideme dönmüşsün diyor babasına :KK70:
Bizim babadan klasik bahane e ne yapayım oğlum, kahvem yok, gezmem yok, evde oturuyorum ne yapacağım tvye bakıyorum işte diyor :KK70:

Ben hiç burasını izlemedim ama kocalar bu vedat rolünü gördükçe erkek böyle olunur diye bizlere karşı davranışları bile değişiyor ayrıca bu kaçıncı bölümdü hiç farketmedim bende artık izletmicem eşime bizim çocuğumuz yok ama suanki çocuklar bunu izledikçe ozenecekler

Eşim bu zihniyette değil ama bu zihniyeti taşıyıp neyi nasıl yapacağını kestiremeyenlere bariz örnekler veriyorlar..

Yalnızca hayvanlarla ilgili belgeseller yok aslında, uzay, insanlığın oluşumu vb konulu çok güzel belgeseller var, yabancı profesörlerin insan beyni üzerinde araştırmalarına dayalı belgesellerde mevcut, keyifle izliyorum doğrusu ama annem sıkılır :)))

Bir yandan kulağım içerideki konuşmada, eşim bizde tv açılmaz seyretmeyiz, sen kayınvalideme dönmüşsün diyor babasına :KK70:
Bizim babadan klasik bahane e ne yapayım oğlum, kahvem yok, gezmem yok, evde oturuyorum ne yapacağım tvye bakıyorum işte diyor :KK70:

Evet trt belgeselde temizlik hastaları falan vardı çok zevkle izliyordum şuan devam ediyor mu bilmiyorum eşim de araba tamirlerini izler mesela eski arabaları yenileyip harika araçlar çıkarıyorlar.
İnsana yarar şeyler izlemek daha mantıklı aslında..
:) abla sen çok şeyyapma istersen ailecek izlemeyin sonra dizileri :KK70:

Evet trt belgeselde temizlik hastaları falan vardı çok zevkle izliyordum şuan devam ediyor mu bilmiyorum eşim de araba tamirlerini izler mesela eski arabaları yenileyip harika araçlar çıkarıyorlar.
Hahahahahaa bir bakıyorsun ben dizilerin en müptela izleyicisi oluyormuşum:KK70:
Yok yok bizi dizikolik yapamazlar, 2 dakika evvel mutfakta bakışarak eşimle karara vardık, kesinlikle misafir odasına tv alacağız:KK70:

Heh tam kendine göre bir program izliyo muşsun..
Bence onlarda yasaklansin

O orada kadını dövecek ADAMim diyen ADAM da bunu görmezden gelecek, he mi abi?
Diye bir fragmanı vardı ilk bölümünün .
Duyunca şok oldum.
Nasıl ya? Kadınları yüceltmek için , kadının zor durumlardan çıkışını göstermek için dizi yapıyorlar. Bunu da ağzı eril kokan, kıskanç ve ataerkil bir erkeğin ona kolkanat vermesiyle yapıyorlar.
Saka gibi gerçekten.

Reklamlarda görüyorum dizinin fragmanin ı hiç izlemedim izleyebileceğim bir dizi değil.élbette sevdiğim diziler var ama bu tarzda değil.Esimle biz de izleriz belgesel.dogaya ağaçtan ev yapıyorlar o program çok seviyorum uzay belgeseli arada

O orada kadını dövecek ADAMim diyen ADAM da bunu görmezden gelecek, he mi abi?
Diye bir fragmanı vardı ilk bölümünün .
Duyunca şok oldum.
Nasıl ya? Kadınları yüceltmek için , kadının zor durumlardan çıkışını göstermek için dizi yapıyorlar. Bunu da ağzı eril kokan, kıskanç ve ataerkil bir erkeğin ona kolkanat vermesiyle yapıyorlar.
Saka gibi gerçekten.

O kısım da ayrı bir komedi zaten hanzo savunacak kadını.. diziyi bir iki bölüm izleyip bırakmamın sebebi yığınla saçmalık herkez birbirine şiddet uyguluyor hepsi silahlı bir sürü aptalca şey

Hahahahahaa bir bakıyorsun ben dizilerin en müptela izleyicisi oluyormuşum:KK70:
Yok yok bizi dizikolik yapamazlar, 2 dakika evvel mutfakta bakışarak eşimle karara vardık, kesinlikle misafir odasına tv alacağız:KK70:

Bakarsın dizi sever olup tüm dizilerin gün saat hepsini takip edersin :dondurma:

Az daha zorlasalar sabaha kadar devam edecek :KK70:
He valla :KK70: çanaktan televizyona gelen kabloda temassızlık vardı, ne güzel aylardır çalışmıyordu tv, benim pek bir düşünceli eşim annemin gelme ihtimali olunca açar tvye bakar deyip kabloyu düzeltti, şimdi ceremesini çekiyor :KK70: bitmedi o dizi, yarın akşam hangi diziler var acaba :KK70:

He valla :KK70: çanaktan televizyona gelen kabloda temassızlık vardı, ne güzel aylardır çalışmıyordu tv, benim pek bir düşünceli eşim annemin gelme ihtimali olunca açar tvye bakar deyip kabloyu düzeltti, şimdi ceremesini çekiyor :KK70: bitmedi o dizi, yarın akşam hangi diziler var acaba :KK70:

Eşin kendi pimini çekmiş :KK70:

Eşin kendi pimini çekmiş :KK70:
:KK70::KK70:
Aynen öyle oldu.

Ama valla dizileri seyredenler alınmasın fakat saatlerce ekran karşısında o onu deşti, bu bunu kaçırdı, full entrika içerikli şeyleri seyretmek sıkıcı değil mi?

Birşeyde katmıyorlar insana, şimdi denebilir sen sabahtan akşama sitedesin de ne oluyor bilmiş kadın diye ama burada en azından bir fikir alışverişi oluyor, tecrübeler paylaşılıyor, boşa geçen bir zaman olarak görmüyorum, lakin tv birşey katmıyor, zaman çalıyor resmen, bilmem kaç saat Züleyha, Demir, Yılmaz arada bir ağlama, bir bayılma, entrika dinledim :KK43: resmen değerlerin dibine dinamit :KK12:
Her dizi böyleyse, ki galiba böyle eyvahlar olsun, hiç dizi izlemedim değil izledim ama bir yerden sonra bıraktım çünkü anladım ki hem çoğu saçma hem de bu hafta Züleyha bayıldı, haftaya ayılacak mı diye beklenen senaryoları sevmediğimi fark ettim, polisiye veya dönem filmi olup her hafta başka bir konuyu ele alan diziler daha çok dikkatimi çekiyor, onlarda da tercihim yabancı diziler çünkü maalesef bizde bazı diziler yabancı dizilerden uyarlama, orjinali seyredince de uyarlaması komik geliyor.

Yabancı dizilere bizim örflerimize uymuyor, içinde müstehcenlik barındırıyor, toplum değerlerimize uymuyor diye kızılır ama onlardan uyarlama diziler rekor kırıyor, bizde de maşallah Dallas'ı aratmayacak diziler var, hatta Dallas senaristi görse ağzı açık kalır :-)

Benim esmde tamirat tadilatı çok izliyor şuan hala açık :KK70: nerdeyse bütün bölümleri izleyip arabanın üzerinde deney yapıyor :KK70: birgün yolda kalicaz diye korkuyorum :KK70:

:KK70::KK70:
Aynen öyle oldu.

Ama valla dizileri seyredenler alınmasın fakat saatlerce ekran karşısında o onu deşti, bu bunu kaçırdı, full entrika içerikli şeyleri seyretmek sıkıcı değil mi?

Birşeyde katmıyorlar insana, şimdi denebilir sen sabahtan akşama sitedesin de ne oluyor bilmiş kadın diye ama burada en azından bir fikir alışverişi oluyor, tecrübeler paylaşılıyor, boşa geçen bir zaman olarak görmüyorum, lakin tv birşey katmıyor, zaman çalıyor resmen, bilmem kaç saat Züleyha, Demir, Yılmaz arada bir ağlama, bir bayılma, entrika dinledim :KK43: resmen değerlerin dibine dinamit :KK12:
Her dizi böyleyse, ki galiba böyle eyvahlar olsun, hiç dizi izlemedim değil izledim ama bir yerden sonra bıraktım çünkü anladım ki hem çoğu saçma hem de bu hafta Züleyha bayıldı, haftaya ayılacak mı diye beklenen senaryoları sevmediğimi fark ettim, polisiye veya dönem filmi olup her hafta başka bir konuyu ele alan diziler daha çok dikkatimi çekiyor, onlarda da tercihim yabancı diziler çünkü maalesef bizde bazı diziler yabancı dizilerden uyarlama, orjinali seyredince de uyarlaması komik geliyor.

Yabancı dizilere bizim örflerimize uymuyor, içinde müstehcenlik barındırıyor, toplum değerlerimize uymuyor diye kızılır ama onlardan uyarlama diziler rekor kırıyor, bizde de maşallah Dallas'ı aratmayacak diziler var, hatta Dallas senaristi görse ağzı açık kalır :-)

Oo bizim diziler dallası solda sıfır bırakır :KK66: tüm ahlak saygı değerleri yerlerde ve çocuk oyuncular da bir güzel alet ediliyor

Oo bizim diziler dallası solda sıfır bırakır :KK66: tüm ahlak saygı değerleri yerlerde ve çocuk oyuncular da bir güzel alet ediliyor

Bu dizileri seyredip hatta resmen müptelası olup dizi de evli adamla beraber olan gözü yaşlı kıza ağlamak, kavuşsunlar diye dua etmek sonra ahlak elden gidiyor, gençler çok bozuldu diyenlerin tezatlığı da cabası :))

Çocuk oyuncular apayrı bir konu, dizilerde rol almalarına karşıyım, çoğu dizi dram, şiddet ve taciz tecavüz içerikli, çocuklar bunun bir senaryo olduğunu bilseler de psikolojik olarak etkileniyorlardır, mesela bir dizi vardı adını unuttum ama oyuncular arasında muhteşem yüzyılda şehzade rolünde oynayan bir delikanlı vardı, Hürrem'in oğullarından biriydi, ne'ydi adı unuttum, birde Farah isimli bir oyuncu vardı, o dizide en küçük kardeş rolündeki çocuk küçüktü, dizi full dramdı, şiddet gösteren bir baba, psikolojisi bozulan bir ağabey, acı çeken bir anne.

Yeni bir dizi varmış, çocuktan al haberi diye bir yarışma vardı, oradaki çocuklardan yemek tarifi veren cimcimeyi de o dizi de oynatıyorlarmış, daha çok küçük, bilmiyorum ben olsam müsade etmezdim.

X