- Konu Sahibi LoVeLy_DeViL
-
Gülben Ergen'in programına çıkan bu bayan iki tane tarif vermişti ve 3-6 ay arasında çatlakların silikleşeceğini hatta yok olacağını söylemişti aranızda deneyen ve sonuçlarını paylaşacak olan var mı eğer isterseniz tarifi paylaşabilirim.
Ben bir tanesini denedim henüz 3 hafta oldu ama çok memnunum azalmaya başladı tek sorun papatyanın şortlarımı sarıya boyaması ama onun dışında memnunum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni çıkan çatlaklarımda vardı 2-3 yıllıklarda daha az bir süre kullanmama rağmen küçülttü ve azalttı 3-6 ayda tamamen geçiriyormuş beyaz çatlaklarım daha fazla var benim yapılışı basit yarım litre süte 2 bardak papatyayı koyuyorsun kaynatıyorsun türbentle süzüyosun 8 damla biberiye yağı ve 2 tatlı kaşığı buğday yağı ekliyorsun buzdolabına koyuyorsun aklına geldikçe sür belli bir süresi yok ama sürekli buzdolabında tut haftada bir değiştir süt bozuluyor çünkü bir de süt 1 kilo aslında ama bana fazla geliyor bitiremiyorum bende yarım kilodan yapıyorum çatlak dışında biberiye yağının bacakları incelttiğini de duydum inşallah sana da iyi gelir kolay gelsin
shekerirem sen bu uygulamayı yapmaya devam ettinmi?sonucunu söyleyebilirmisin.beyaz çatlakların ne durumdalar?Yeni çıkan çatlaklarımda vardı 2-3 yıllıklarda daha az bir süre kullanmama rağmen küçülttü ve azalttı 3-6 ayda tamamen geçiriyormuş beyaz çatlaklarım daha fazla var benim yapılışı basit yarım litre süte 2 bardak papatyayı koyuyorsun kaynatıyorsun türbentle süzüyosun 8 damla biberiye yağı ve 2 tatlı kaşığı buğday yağı ekliyorsun buzdolabına koyuyorsun aklına geldikçe sür belli bir süresi yok ama sürekli buzdolabında tut haftada bir değiştir süt bozuluyor çünkü bir de süt 1 kilo aslında ama bana fazla geliyor bitiremiyorum bende yarım kilodan yapıyorum çatlak dışında biberiye yağının bacakları incelttiğini de duydum inşallah sana da iyi gelir kolay gelsin
Yeni çıkan çatlaklarımda vardı 2-3 yıllıklarda daha az bir süre kullanmama rağmen küçülttü ve azalttı 3-6 ayda tamamen geçiriyormuş beyaz çatlaklarım daha fazla var benim yapılışı basit yarım litre süte 2 bardak papatyayı koyuyorsun kaynatıyorsun türbentle süzüyosun 8 damla biberiye yağı ve 2 tatlı kaşığı buğday yağı ekliyorsun buzdolabına koyuyorsun aklına geldikçe sür belli bir süresi yok ama sürekli buzdolabında tut haftada bir değiştir süt bozuluyor çünkü bir de süt 1 kilo aslında ama bana fazla geliyor bitiremiyorum bende yarım kilodan yapıyorum çatlak dışında biberiye yağının bacakları incelttiğini de duydum inşallah sana da iyi gelir kolay gelsin
Ben bir tanesini denedim henüz 3 hafta oldu ama çok memnunum azalmaya başladı tek sorun papatyanın şortlarımı sarıya boyaması ama onun dışında memnunum
anımsems arslanın verdigi yosun maskesini cok aktara sordum en son karsiyakada tesadüfen buldum toz halindeydi ve 1 kg 400 tl sok oldum 10 gr mı ıse 6 tl ve 1 yemek kasıgını bile doldurmuyomus
işe yarıyomu canımCanım sushi yosunu demişti. Marketten aldım ben 20 tl her maske için bi plaka kullanıyorum
anım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?