- 8 Aralık 2013
- 7.870
- 17.388
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bimden almıştım 6 ayda bir geliyor genelde, hatta 2 hafta önce yine gelmişti.piknik setini nereden aldınız acaba çok şık
ev ayakkabılarımı hep pentiden alıyorumher biri çok güzel, ben de ev ayakkabısı falan almak istiyorum, nereden aldınız acaba?
aslında hiç kalabalık bir ailem yok, ama ekstradan kahvaltı takımı, çay seti, pasta takımı falan almadım bi mevlüt okutsam misafir falan gelse yine bu takımı kullanabilirim bu yüzden 18 kişilik tercih ettimCanım aldıklarını güzel günlerde kullan,bitirmişsin eksikleri. Kalabalık bir ailesiniz sanırım, 18 kişilik günlük yemek takımıyla 20 tane meyve bıçağı beni baya korkuttu![]()
Saol cnm, bir kaç ufak eksik kaldı sadece, birde beyaz eşyalar.Canım güzel gunlerde kullan aldıklarını masallah son aldiklarinla bol bol tamamlamissin gibi ceyizlerini çok guzel parcalar var icinde Mavi beyazin dedigi gibi baya kalabaliksiniz sanirim nevresimleri sayamadim bile 5 tane yorgan gördüm 18 kisilik yemek takimi 20 tane bicak gordum zevkine diyecek söz yokta biraz fazla geldi bana iki kisi için![]()
Bende tam ceyizlerle ilgili bi konuya yorum yapiyordum msjin gelmiş Bende fazlacilardanim senin gibi kafamiza baya taş gelmis konuda
Saol cnm, bir kaç ufak eksik kaldı sadece, birde beyaz eşyalar.5 çift kişilk 5 tanede tek kişilik nevresim aldım, 3'er tanede yine tek ve çift kişilk olarak pike takımı aldım. Yine 2 çift 2 tanede tek kişilik yorgan aldım. Nişan zamanı hediye etmek için 2-3 tane nevresim fazladan aldım. O yüzden çok görünüyor sanırım
![]()
Kendi uzanamayacağı ciğere mundar dermiş hesabı olmuş canım orası, Bende oraya yorumu yapınca, kendi konum aklıma geldi yeni aldıklarımıda ekleyeyim dedim. derin dondurucuda çok iyi oluyor bu kaplar canım ondan stokladımBende tam ceyizlerle ilgili bi konuya yorum yapiyordum msjin gelmiş Bende fazlacilardanim senin gibi kafamiza baya taş gelmis konudagüzel gunlerde kullan her birini yeni aldıkların da çok güzelmiş
Saklama kaplarini da stoklamisiz bu arada kaçmadı gözümden
![]()