- 8 Aralık 2013
- 7.870
- 17.388
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle iyi günlerde kullanın, cok güzeller .. ne tatlı bi hazırlık tir bu Çeyiz hazırlığıkolay gelsin
Kızlar ev tekstilimi karaca home den tamamladım. çelik tencere setimi emsandan, döküm tencerelerim ve ahşap tepsim esseden. Çatal bıçak takımını günlük kullanmak için nehirden aldım. Düz beyaz tabaklardan da günlük kullanmak için 18 kişilik yemek takımı olusturdum. ekstra bir ton ıvır zıvır aldım tabi ki ama bunlar göze görünen kısmıYa bu çeyiz işi çok masraflı nasıl altından kalkcam bilmiyorum. Bitmiyor bir türlü eksikler. ne görsem almak istiyorum çıldırmış vaziyetteyim
![]()
Güzel günlerde kullan canımÇeyiz işine bulaşan herkesin ortak derdi bu. Ne görsem almak istiyorum ben de. Yeni bir ev kurmak çok zor gerçekten. Ucuz, güzel şeyler bulalım inşallah
![]()
oyy oyy ne guzel ne sevimlii seyler bunlarr![]()
Cok begendim hepsinii canimm gule gule kullan ins hepsiniii![]()
karaca home nvresimlerini bende çok bğeniyorum canım güle güle kullan
Güzel günlerde kullan canım cok güzel hepsi![]()
Karaca Home'un ürünlerine bende bitiyorummmm![]()
saol canımm bende çok beğeniyorum ama ilk yıkamada rengi soluyo falan dediler korkmaya başladım![]()
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım inşallah. kırmızı nevresim takımın sanıyorum karaca home dan ben şuan tek kişiliğini kendim kullanıyorum. seçimlerin çok hoş bayıldım.
canım korkma yukardaki yorumumda da yazdım tek kişilğini kullanıyorum kırmızı nevresiminin 2 defa yıkadım herhangi bir solma yaşamadım
ayyy gerçektenmi çok mutlu oldum şuan![]()
benim 4 nevresimimin 3ü karaca home dan canım merak etme ve günlük kullandıklarımda var . biri dediğim gibi senin çeyizindekinin aynı nevresim tek kişilik hemde yine aynı modelin tek kişilik pike takımıda var bende ben çok memenunum
inan içimi çok rahatlattın cnm ya gerçekten çok teşekkür ederim![]()