Sempatık İkoncan İvana Sert

Mesleğimden dolayı aynı ortamda bulunup, yakından görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki çok güzel ve çok güleryüzlü bir bayan hakkını yemeyelim :)

güzel kadın ama 1.67 den uzun bence 1.70 lerde falan boyu .yüzüde hoş ben beğeniyorum

Bacakları düzgündür lakin bütününde güzel bir kadın değildir ya da gözüme hoş görünmüyor.

bana da 1.67 den uzun gii geliyo. bacaklari ve gozleri guzel ve sempatik. Bugun Ne Giysem de yarismacilara en yumusak en sempatik o davraniyor digerleri
bazen cok kaba olabiliyorlar

bana da 1.67 den uzun gii geliyo. bacaklari ve gozleri guzel ve sempatik. Bugun Ne Giysem de yarismacilara en yumusak en sempatik o davraniyor digerleri
bazen cok kaba olabiliyorlar

Evet ya,bazen Türk erkeklerine hakveriyorum
Bizim kızlar burnundan kıl aldırmıyo ama İvana öyle değil
Ama şu hayatta bacaklarından mutlaka daha değerli şeyler edinmeli

Son düzenleme:
Çok güzel değil ama evet sempatik bence de :) Hem 1.67den daha uzun duruyor..Ben de bu boydayım:S

bu kadın çağladan en az bi 10-15 cm kısa yanında baya kısa kalıyor.
çağla 180 filan sanırım.

Ben bunu ilk gördüğümde beğenmiştim ama sonradan hiç beğenmedim,yüzünü makyajsız falan gördüm,hiç güzel değildi:18:

167 boyla nasıl manken omuşş??

Boyu 170 tiren fazla bence..ama daha fazla degildir.cok uzun gözükmüyor zaten...
Ben begeniyorum hos farkli bir yuzu var.tipik slav kadinindan farkli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…