selülitt

ezgii2535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
212
2
0
İzmir
Mrb arkadaslar aranizda selulit tedavisi yaptiripta memnun kalan varmi ?

ben yaptırmadım ama uzun vadeli tedavi olacağına inanmıyorum diyelim yaptırdınız, güzel oldu ama ne kadar öyle kalacak. deli gibi spor yapıp,
dar giymeyip, çok su içmedikten sonraaa :S

Benim asiri var ole kilolu biride degilim kan dolasimimda sorun var sanirim

Benim asiri var ole kilolu biride degilim kan dolasimimda sorun var sanirim

Canlarim selulite cokkk kolay yontem var ben yaptim kurtuldum hemde kisa surede:) dusa girmeden once selulitli yerleri keseyle 5 dk kese yapioruz ama kuru vucuda! Bildigmjz normal beyaz keseden bahsediorum sert olandan lif degil boyle vücudunuzu kizartacaksniz cildiniz kirmizilasacak ama aci cekersenjz hafifletin ama cildiniz dayanilliysa serr yapin 5 dk boyunca bir haftada farki goreceksiniz. Bende vardi ama hafif 6 kere yaptim sadece ve tamamen yok oldu :)) 1 sene gecti iste yeni yeni olustu tekrar yapcam bu ghnlerde tatile gitmeden kesinlikle harika cozum.. amac burda kan dolasimini hizlandirmak ve sonuc selulitlere elvedaaaa :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki eger asiri varsa hani iki haftada gecer en azindan buyk bolumu gececektir :)) ben denedigm icn biliorm hatta turk kahvesine su ekle ilik su bole krem kivamina gelsin onu surupte keseyi yaparsan daha etkili kahvenin antisellulit etkisi var

Her gün bi bardak ılık suya yarım limon sıkıp iç canım zamanla kaybolduğunu göreceksin ayrıca çok ta faydalı

Hepsini denicem kizlar yoksa kafayi yicem sort bile giyemez hale geldim

Bak benim selulitlerim 2. Dereceydi yani ayakta sadece kalca altinda vardi ama uzaninca gorunmuodu onu ben 6 kere de yok ettim ama kahveyle yapmistm bitek kese deil dus alcagin zaman kahveyle yap dus almayacagin gunlerde sadece othrdugn yerden keseyle yap ama hergun yap 5 dk 1 hafta sonra hafiflemeye basladigini görürsün artk yogunluga gore tamamen bitme zamani uzayabilir

Ayyy bendede var cok napcam kiloluyumda ama zayiflarsam gecermiki

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…