Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demişsiniz. fakat yıllar sonra yani bugün o sayfaya tıkladığımızda sayfa açılmıyor. tarifi vermeniz mümkün mü. teşekkürler.arkadaşlar aspirinli tarifi sormuştunuz,bu linkten bakabilirsiniz.bugun 5. günüm bitti hergün yürüdüm de ve cidden çok memnunummm
http://www.kadinlarkulubu.com/suna-...ile-selulit-giderme-yontemi-t56605/index.html
kızlar kk de okudum bi arkadaş selülitleri için elektrikli süpürgeyle sorunlu bölgesini vakumlayarak selülitlerinden kurtulmuş. :) ben okuyunca çok sewindim bana çok mantıklı geldi ve dedimki helal olsun bizim türk kadınlarına :) anlamayan olursa açıklayabilirim. :)
demişsiniz. fakat yıllar sonra yani bugün o sayfaya tıkladığımızda sayfa açılmıyor. tarifi vermeniz mümkün mü. teşekkürler.
evet yaa ben de bi heves tıkladım ama link uçmuş :) ben de alabilir miyim acaba tarifi.
arayan ya belasını ya mevlasını.... sanırım buldum. http://www.kadinlarkulubu.com/selul...nkayadan-aspirin-selulit-giderme-yontemi.html
Çok yakın arkadaşımın kullandığı bi çayı yazmak istiyorum bende şimdi başlıcam.
kesinlikle tavsiye ederim çok kısa bir sürede inanılmaz şekilde selülitleri yok oldu zayıf olmasına rağmen
o kadar çok selülitleri vardıki uzaktan bile belli oluyordu.
bu çayı günde birkez yapıp pet şişeye koyuyorsunuz. ve gittiğiniz her yere götürebilirsiniz tek şart günde bir litreyi bitirmek.
aynı oranlarda , anason,rezene ve biberiye hepsini bir kavanozda güzelce karıştırın.
1 litre suya 5 tatlı kaşığı koyup 5 dakika kaynatın sonra soğumaya bırakın soğuduktan sonra süzüp
içine bolca limon sıkıp şişeye doldurun. ve içmeye devam edin. hergün taze olarak yapılacak.
merhaba bende selülütlerden şikayetçiyim burda herkez aspirinli karışımdan bahsediyo merak ettim bana yazarmısınız . teşekürler .sevgiler...
Arkadaşlar her kadın gibi benimde kabusum bu selülitler..
Yeni sitelerde görmeye başladım. Selülit giderici terlikler diye.. Kullanan varmı aranızda. Sizce çözüm alırmıyım..
Hergün 30 dakka yürüyüş yapıorum. günde sadece 1 bardak türk kahvesi içiyorum.. Yinede azalmadı gitti yaa ((
arkadaşlar 50 sayfayı okudum:)
pek bahsi geçmediği için sormak istiyorum deneyen var mı. bu titreşimli kemer masaj aletleri selüliti yok etmede etkili olmaz mı? bunları kullanıp etkili sonuç alan var mı? bir de varisi olanlara sakıncalı falan demiş, fikriniz var mı? vichynin lipometric kremi ve titreşimli kemer artı bol su ile savaşmayı düşünüyorum. tabi imkanım olursa yüzmeye başlayacağım.