Selülit Selulitlerim:(

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.160
53
38
Bu bir dert lutfen konum tasinmasin fikir alayim.selulitlerden kurtulabilen var mi?ben cok kilolu degilim hatta vucudumdaki tek yagli bolgem bacak bolgem olabilir.ustum kurudur.bugun beyaz tayt giydim bi disari ciktim asansor aynasinda arkami dondugumde gordugum manzara cok.kotuydu ya kalcam bacaklarim dalga dalgaydi.hanimlar spor da yapsam gecmiyor.evde nasil bir spor yapmaliyim?selulitinden kurtulabilen var mi?

Benim de18 yasimdan beri selulitlerim var ve suan 34 e merdiven dayadim artarak devam etti. Ben artik careyi onemsememekte buluyorum. Arka kismima bakmamaya calisiyorum aynada.

Benimde kalcalarimda çatlak gibi izler var moralim bozuluyor ne yapsam bilemiyorum. Bir ara ameliyattan sonra kilo aldığım bir dönem oldu çok gezip dolasamadigim için galiba o yuzden

Selülite karşı özel kalça ve bacak hareketleri var. Bir google'larsanız bulursunuz aslında. Sürekli spor yapan bir insanım, ondan pek selülit sorunum yok ama hamileliklerimde nasıl coştular anlatamam. Her iki kızımda da 25'er kilo almıştım da ayıptır söylemesi. Neyse, spora döndüm, selülitler yine kayboldu. Kayboldu dediysem, sıfır selülitim var diyemem, elimle sıkıştırınca biraz var ama normal duruşta hiçbir şey yok. Neyse... Bu iş sadece spora bakmıyor, beslenme şeklinizle, genetiğinizle de alakalı bir durum. Ama minimuma indirmekte spor çok etkili.

Kuzenim aktara yag yaptirmisti onla baya azalmisti bol su tabi squat da ise yarayabilir bnde de az var onemsemedim yag dusunuyorum bu ara squat yaapacak kafam yok hem kaldiriyor hem gideriyor. Hic poposu olmayan ve gobekte kilo alan biriydim 1 yil.boyunca yaptm hep kalkti hemde sekillendi cimti yani disari basik olan poppo bu seneye kadar selulit yoktu sporu biraktm hamile kalma durumlari icin

Elimle sıkınca cıkan da mi selulitmis

Elimle sıkınca cıkan da mi selulitmis
Evet, sanırım en hafif tip selülit bu, çoğu insanda var. Selülitlerin bile dereceleri var ya. Otururken fark edilenler de o en hafif cins selülitlerden. Onun dışında sürekli belirgin olanlar, bacağa ve karna yayılanlar var, onlar en şiddetli cinsinden... Bu arada fazla östrojen salgılamak da selülit yapan bir durum. Kadın olmanın cilveleri resmen. =)

Haydaa benim kesin östrojenden:))) adacayini birakayim bari

Var malesef ve umursamıyorum selulıte gelene kadar dogumdan kalan koca göbegım var ondan kurtulmaya calısıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…