Selülit Selülitler için Lahana Yağı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

didem34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2008
93
0
Arkadaslar selulitlerden kurtulmak istiyorsanız benim suanda kullandigim urunu sizlere tavsiye ederim. Ben kendim denedim ve bende ise yaradı. bunlardan kurtulmak icin cok caba sarfettim. Ozeliklede bu basenlerde olanlar beni oldruyordu. Ne mayo giyebiiordum nede baska birsey. Son 1,5 aydir cabbagepow isminde bir lahana yagini kullanmaya basladim. Yagi surup ustune jelatinle sariyorum. Sonrada birascik spor yapiyorum o sekildeyken.. Hem selulitlerimi yavas yavas gideriyor hemde incelmeme yardimci oluyor.

evet lahana yağı gerçekten çok faydalıymış benim annem sürekli gittiği bi aktardan almış bana türkiyeden getirdi markalı değil cam şişede ama güzel koktuğunu söyleyemem -tatlicadiarzu-ben iki gündür kullanıyorum gelişmeleri yazacağım merak edenlere

Merhabalar
Lahana yağını kullanmaya başlayalı 4 gün oldu bende cabbagepow markasınınkini aldım. 4 gün içinde bayagı toparladı selülit görüntüsünü, kullandığım diğer kremlere göre baya etkili üstelik ben sporda yapmadım.Ben banyoda bacaklarımı keseledikten sonra temiz cilde uyguluyorum strece sarmıyorum sürüyorum ve emene kada masaj yapıyorum sonra ertesigün tekrar keseleyip yeniden sürüyorum belki streçlesem daha etkili olur.... Kısacası ben çok memnun kaldım selülitlerinden kurtulmak isteyen herkese tavsiye ediyorum...

Merhabalar
Lahana yağını kullanmaya başlayalı 4 gün oldu bende cabbagepow markasınınkini aldım. 4 gün içinde bayagı toparladı selülit görüntüsünü, kullandığım diğer kremlere göre baya etkili üstelik ben sporda yapmadım.Ben banyoda bacaklarımı keseledikten sonra temiz cilde uyguluyorum strece sarmıyorum sürüyorum ve emene kada masaj yapıyorum sonra ertesigün tekrar keseleyip yeniden sürüyorum belki streçlesem daha etkili olur.... Kısacası ben çok memnun kaldım selülitlerinden kurtulmak isteyen herkese tavsiye ediyorum...

meraba bu bahsettiğin markan kokusu nasılyerimseniben taktım kokusuna ama gerçekten hoş kokmuyo o yüzden yapamıyorum daha 4 kez falan yaptım aynı senin anlattığın şekilde

Bu markanın hiç kokusu yok diyebilirim üstelik 5-6 dk. içinde emiliyor zaten hiç yapış yapış olmuyor. Ben memnunum bu markadan zaten okadar çok taklidi çıkmışki bandrollü olmasına dikkat edin bence.

arkadaşlar bende 2 güdür lahana yağı kullanıyorum".Lahana yağıyla 4 beden incelme" bölümüne de yazdım ama, ben çok memnunum arkadaşlar. lahana yağını beklettikten sonra kabak lifi ve yosun sabunu ile yağı temizlediğim zaman tenim kızarıyo ve sonrasında yumuşacık oluyo..ben tavsiye ederim herkese bu yağı.

merhaba! didem34 ve elif.m bizi gelişmelerden haberdar edebilir misiniz?,veveya teşekkürler,ayrıca benim korkum şimdi kötü etkisini göstermeyip ilerde başımızın yanmasından korkuyorum

merhaba! didem34 ve elif.m bizi gelişmelerden haberdar edebilir misiniz?,veveya teşekkürler,ayrıca benim korkum şimdi kötü etkisini göstermeyip ilerde başımızın yanmasından korkuyorum

canımcım ben sadece bir hafta düzenli kullandım malesef sonradan üşendim ama şu bi gerçek kötü kokuyokafamçokkarıştı işede yarıyo diyebiliriz aslında tekrar başlayacağım yürüyüz selülit kremleri hepsini birda uygulayınca eminim daha faydalı olura.s.

arkadaşlar 25 ytl çok pahalı değil mi?içinde ne kdr var bildiğimiz küçük şişelerde değildir sanırım biri blgi verirse sevinirim.

X