Selülit Selülitle Mücadele Formülü - Denedim Gördüm Herkese Öneririm

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

ya öylemi keseyle bile olduğuna göre.ben napıcam şimdi br şeyi iyi edeyim diyorum diğeri bozuluyor.siz selült için başka birşey yapıyosunuz

valla kızlar ben aspirinli karışımı denemedim ama şu ender saraçın tarifini verdiği karışımı denedimgerçekten çok işe yaradı ama hamile kaldığımda bırakmak zorunda kaldım bebeğim 10 aylık nerdeeeeee bunlarla uğraşacak vakit bu arada fazlasıyla geri geldi benimkilerüstelik hamileliğimde çok kiloda almadım ama süreklilik isteyen bir formül karışda biberiye yağı portakal yağı susam yağı 2 tane daha vardı ama unuttumbilginize

ben aktardan selülit yağı olarak almıştım..hazır karışmış olarak..tek tek yağları karıştırmaya gerek kalmamıştı

eskiden insanlar selülit falan bilmezdi...herkes karısındakini normal sanırdı...tüketim toplumu işte sonunda insanların gözüne soktular...annelerimizin böyle bir derdi yokken bizde başağrısı yapmaya başlayalı çoook oldu...erkeklerinde gözlerine soktular...sağolsunlar nur topu gibi yeni bir derdimiz var artık...vallahi bendekiler popodan aşağıya indiler arka baldır tamamen dolmaya başlamış...elektrik süpürgesi olayını bir denemeyi düşünüyorum...Allah kolaylık versin, bu yolda işimiz çok zor

gully süpersin valla.ben de seninkine benzer bir program çıkarmıştım.yaptığım araştırmalarım sonucunda.bir de de banyoda deniz tuzuyla selülitli bölgelerimi kızarıncaya kadar ovmak da bu programa eklenirse süper.bir de marankinin biberiye,kekik ,badem ve bugday yağı karışımı da yapılarak dönüşümlü sürülebilir.

canım ya limon yakmıyormu,akneli cildi delik deşik eder die duydum
hoş ben yüzümede kullandım,bişi olmadı ama nebiliyim..

bide bu kahve telvesi normal içilen kahvenin altında kalan kahvemi
kuru kahvede olurmu?

şu süpürge olayını şahsen daha önce deneyenlerdenim öarkadaşlar nolur benim gibi birden fayda etsin diye süpürgenizin son seviyesini ayarlamayın....bizim makina birazda kuvvetliymiş sanirım 15 gün çizgi çizgi morluklarla gezdimm ..haberiniz olsun..benim gibi balıklama dalmayın olaya:)

ßunların aynısı bende uyguladım gerçekten çok etkili oldu,teşekkrler.Ayrıca ben lahana ve maydonoz sularınıda içtim daha da etkili olduğunu düşünüyorum.

gully vardiğin bilgiler için gerçekten teşekkürler.peki aspirin karışımını nekadar süre ile yapıyorsun.hergün mü haftada birkaç kez mi

Son düzenleme:
tek yol spor spor spor....ben onu bunu bilmem banyoda masajın da faydası var tabi . ben bu aspirinli karışımı yaptım geçen yazın başlarıydı ama ancak iki kez yapabildim.öfff bi kere hiç bana göre deil.heryerim üstüm başım yağ oluo.bnayoda sürüodum küvette orası batıo.sonra yürüyüş yapıodum karışımısürüp gelince tekrar yıka sabunla fln da kolay kolay çıkmıo yağ sonuçta....ıııı ıııh...hiç bana göre değil.haftada 3 gün kardio (lesli en eğlencelisi yada slim in 6) diğer günler pilates süper şekillendirip vücudu.bunların yanında etkili bir selülit kremi en güzeli.selülit kremi içinde barba... b.. rt en güzeli.

Selülite faydalı olabilecek en etkili yağları şu siteden buldum. Tavsiye ederim bir kontrol edin isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…